- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
yazışmalar yeterli zaten. ayrılmaları için.3 gun oldu..
işte tel de konusursa ,ben anladım kı sızın oldugunuzu dıyemıyecek kı ..çökecegız gırtlagına ..ama sesımızı degıstırmek lazım..
programın adı nedır ?var play store yaz çıkıyor
ama gerek yok.
Adam daha görmeden konuşmadan zaten fake hesaba yürümüş.
arkadasım halen ,sevgılım var dedı cok sevıyorum özluyorum dedı ..davasında..yazışmalar yeterli zaten. ayrılmaları için.
Bunu küsken yaparsanız tabi yemez. Çok klişe bir senaryo çünkü.
Ooo bu ne paranoyaklık. Bu kadar güvenmiyorsa direk şutlasın arkadaşın onu. :)bız onu küs degılken ekledık yalnız..baya bı profılınde sesız sedasız takıldık..bı kac seyını begendık o kadar
:))) gönül sanırım ,su an tel basında beklıyor mesaj atar arar mı dıye :))))Ooo bu ne paranoyaklık. Bu kadar güvenmiyorsa direk şutlasın arkadaşın onu. :)
Hem pastam dursun hem karnım duysun yok öyle yağma. :) Akışına bıraksın madem seviyorsa hiç kurcalamasın. Ola ki beklediğiniz tepki geldi adam konuştu işler başka boyuta ulaştı. Yine üzülen taraf arkadaşın olacak.:))) gönül sanırım ,su an tel basında beklıyor mesaj atar arar mı dıye :))))
çok seviyor olsa küs kalamazdı değil mi?arkadasım halen ,sevgılım var dedı cok sevıyorum özluyorum dedı ..davasında..
eger boyle yakın yakın konusursa telefon da o zaman basacak tekmeyı ıllaa.
bence de ,su an sehir dısında adam dün ,senı sevıyorum yazmıs ama bugun ses yok..çok seviyor olsa küs kalamazdı değil mi?
ay keskeeee :)))Program var mi bilmiyorum ama boyle bir program gelistirebilirseniz paranin gozune vurursunuz. Bence o salakla ugrascagina arkadaşınız program gelistirmeye harcarsin aklini.☺☺
Şuan mı vartel numarası var su an bızde..
su an tel numarası var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?