- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
Öyle böyle değil bu aralar o kadar sardım ki telefona artık kendimden tiksinmeye başladım o derece. İnstagrama bakıyorum oradan youtube orda saatlerce vakit gidiyor ordan çıkıyorum whatsapp ordan çıkıyorum nette bir şeyler bakıyorum ordan yine instagram youtube hiçbir şey olmasa takıyorum kulaklığı müzik dinliyorum ay kafayı yiyeceğim galiba, tüm günüm böyle geçiyor bütünlemem var ders çalışmam lazım ayrıca okumam gereken kitaplar yazılar var yapılacak işler var benim tek yaptığım telefonla vakit geçirmek kendime sinir oluyorum telefon baş ucumda uyuyorum sabah uyandığımda ilk işim telefona sosyal medyaya bakmak. O şekilde uyanıyorum resmen. Ayrıca gece de uyumadan önce telefonu elime alıp vakit öldürüyorum hem ışığından hem de bir şeyle uğraştığım için uykum gelmiyor saatler harcıyorum. Böylelikle uyku düzenim de bozuluyor. Yapmam gereken her şeyi sürekli erteliyorum ve üşeniyorum ama sabahtan akşama kadar daha doğrusu akşamdan sabaha kadar yatıp telefonla uğraşmaya hiç erinmiyorum. Sıkılsam bile telefonu kenara koyup başka işe koyulmuyorum. Bunları yazarken bile bi baygınlık geldi nasıl kurtulacağım bu bağımlılıktan?????