- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
- Konu Sahibi pervin7862
Telefona cok baktıgımı söylüyor herkes kızıyorlar yani herkes mi cok bakıyor yoksa bende mi problem var?Bunu önlemek icin ne yapabilirm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derste de çok bakasım geliyorBağımlılık çok ağır bir itham. Telefonunuzu bırakıp uzun süreli sohbetler edebiliyor musunuz? Bir işiniz gücünüz olduğunda telefonu düşünmeden rahat rahat yapabiliyor musunuz? Sadece boşta kaldığınız zamanlarda hep elinizde diye söyleniyorsa bu çok yanlış çünkü.
Yok bakıyorum bazen sohbet ederkenDerste de çok bakasım geliyor
arkadaslarımla bulustugumda da bakıyorjmBağımlılık çok ağır bir itham. Telefonunuzu bırakıp uzun süreli sohbetler edebiliyor musunuz? Bir işiniz gücünüz olduğunda telefonu düşünmeden rahat rahat yapabiliyor musunuz? Sadece boşta kaldığınız zamanlarda hep elinizde diye söyleniyorsa bu çok yanlış çünkü.
Günlük ekran süreniz ne kadar? benim günlük 2-2.5 saattir mesela. bu bile çok geliyor bana. rahatsız hissediyorum.Telefona cok baktıgımı söylüyor herkes kızıyorlar yani herkes mi cok bakıyor yoksa bende mi problem var?Bunu önlemek icin ne yapabilirm?
7 saatGünlük ekran süreniz ne kadar? benim günlük 2-2.5 saattir mesela. bu bile çok geliyor bana. rahatsız hissediyorum.
ben de bu konudan çok rahatsızımGünlük ekran süreniz ne kadar? benim günlük 2-2.5 saattir mesela. bu bile çok geliyor bana. rahatsız hissediyorum.
Bağımlılık canım, benim ekran sürem de 7buçuk saat genelde. Yemek yerken bile bir şeyler okuyorum.7 saat
gününün 3'te biri telefonda geçiyor. başka bir şey yapmaya vaktin bile kalmıyordur ki. telefonda geçirdiğin vakitlerde hiçbir şey yapmıyorsan başka, resmen günlerini öldürüyorsun demektir. kendine vakit ayırmak yerine sürekli telefondaysan azaltmaya bak derim.7 saat
Günde 7 saat elinde telefon varsa boşa yaşıyorsun demektir.7 saat
Önerileri okuyacağım ben de; günlük 3 saati buluyor bazen, video, dizi, okuma falan da için de ama gün geçtikçe artıyor sanki hele stresli zamanlarda..Telefona cok baktıgımı söylüyor herkes kızıyorlar yani herkes mi cok bakıyor yoksa bende mi problem var?Bunu önlemek icin ne yapabilirm?
Nasıl bir tedavi buben bu konuda tedavi gördüm. yedam (yeşilay danışmanlık merkezi) başvuru yapabilirsin.