telden sonra takılan damaklık

Aaa nasıl yani?? Hangi ortodontistle başladıysanız sağlık bakanlığına ya da diş hekimleri odasına o ortodontisti ihbar edin...belli ki kayıtdışı çalışıyor o hastanede çünkü her hekim tek klinikte çalışır..yeniden mi para verdiniz 2. Ortodontiste???

Ortodontistim aslında bir doktor değil de teknisyenmiş.. edildi Zaten 2 sene önce yaşadığım olaydı. Evet yeniden para verdim ikiside özel hastanedeydi, ama Yen'i doktorum insaflı çıktı ve bizden yarı yarıya ücret aldı.. ikisinin toplamı 7000 tl buldu

Teknisyen sizi arayıp paranızı geri veriym şikayet etmeyin falan demedi mi?? Dava açıp paranızı geri alabilirsiniz??of of 7000₺ çokmuş

Teknisyen sizi arayıp paranızı geri veriym şikayet etmeyin falan demedi mi?? Dava açıp paranızı geri alabilirsiniz??of of 7000₺ çokmuş
İnan'ın o zamanlar ailecek bunu düşünecek psikolojide değildik Zaten geçti dava mahkeme filan uzak olsun biz onu Allah'a havale ettik

İnan'ın o zamanlar ailecek bunu düşünecek psikolojide değildik Zaten geçti dava mahkeme filan uzak olsun biz onu Allah'a havale ettik
Anlıyorum((şu anda dişleriniz düzeldi ve mutlusunuz ya en önemlisi bu tabikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…