dgru canm tel çıkıncada bitmiyomuş baksana pekiştirme apereyleri için ayrı ücret ödeniyormu canm yaa ?
Yok odemedim canim.bugun geldi taktim cok kotu bisey konusamiyorum resmen aglicam cikarip aticam yani yamulsun dicem ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dgru canm tel çıkıncada bitmiyomuş baksana pekiştirme apereyleri için ayrı ücret ödeniyormu canm yaa ?
Arkadaslar dün tellerim çıktı ama doktor damaklık takicaksin dedi bende kurtuldum diye seviniyordum.6 ay 24 saat takicaksin dedi.nasil bisey almadim daha dışardan anlaşılıyor mu damaklık olduğu ? Birde konusmayi cok kotu yapıyo diyorlar dogru mu ?
Peki tamamen mi eski haline döndü. Bazen bendr diyorum disarda çıkarırım evde hep takarim cok yamulmaz diye düşünüyorumben pekiştirme için verilen damaklığı takamadım belli oluyo dışardan iş icabı insanlarla yakından konuşuyorum hoş durmuyo asıl zoru da her yemekte çıkarmak çay içtiğinde çok çok zor geldi bana gece taktım sadece yinede eski haline döndü baska dr a gidicem
Benimde ilk korkulu rüyam tellerin takılmasıydı şimdide pekiştirme olayını öğrendikten sonra tellerimin çıkmasından korkuyorum Gerçi zorlanmak sanırım bünye meselesi kimi çok rahat diyor pekiştirme aparatını kimi, kabus...
Kullananlar lütfen yorumlarını yazsınlar özellikle konu sahibi arkadaşımız...
hayır ön iki dişim ayrıldı baya diğerleri zaten gidecek yeriyok:)onun içinde iki dişin arkasına tel takıyolarmış.böyle bi yöntem varken damaklığı hayatta takmam ben sürekli sıcak bişeyler içen atıştıran biriyim:) tak çıkar çokkk zahmetli bayada taktım ama işte tam dr dediği gibi yapmadıım bide ben konuşamıyodum ya ağzındakoca bişey varken zor oluyo.o dönem hamile kaldım bide hepten attımm midem kötüydü zaten
Herşey gelişiyor bir şu tedavi aynı ,ben kendi doktoruma güvenmiyordum bana şeffaf pekiştirme aparatı takıcam demişti ve arkadan tel istiyordum tüm dişlerime,
üst dişlerde yapılmaz altlara yapıcam dedi, sonra gidip güvendiğim özel bir dişçim var ona sordum uğraşmak istememiştir alt ve üst dişlere arkadan tel yapılmalı bu çok önemli ve şeffaf pekiştirme aparatını teller desteklese bile kullanmak zorundasın dedi..
Zaten o an moralimin çöktüğü andı yani...
Birde benim tedavim 3 sene 6 ay oldu hala tellerim duruyo diş çekiminden sonra sağ tarafımdaki yarım kürdan miktarı kadar aralığım bir türlü kapanmıyor teller 2-3 ay sonra çıksa 1 senede pekiştirme desek..Gitti ömürden 5 yıl ,tabi bu kadar işlemden sonrada yaşlar ilerliyor ne kadar iyi baksak ta aldığımız gıdalar doğal değil telleri çıkart porselenleri yaptır olmayalım ben bundan korkuyorum..