• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telden sonra takılan damaklık

Bende 2 sene boyunca tel tedavisi gördüm zorlu bir süreçti hiç ağrım sızım olmadı gayet sorunsuz ilerledi kolada içtim erikte yedim Tek sorun dolandırıldım, doktorum hastaneyi bıraktı en sonunda temiz güzel bir hastenede çok iyi bir doktor buldum ve geri kalan 1 senemi bu doktorumla tamamladım ve çok memnun kaldım. Bugün sabah tellerimi çıkardı çok korkmuştum acır diye ama ben 2 dakika sonra gözlerimi açtığımda tellerim çıkmıştı farkında olmadan :) takarken hiç hissetmiyorsunuz taktıktan sonra hafif bir ağrı oluyor. 2 saat önce doktor ölçümü aldı damaklık için şuan damaklığım ağzımda :) tel tedavim bitti şuan damaklığı 2 sene takıcakmışım biraz daha meşagaletli bir iş sanırım hele benim gibi diş eti probleminiz varsa....:KK43:
Aaa nasıl yani?? Hangi ortodontistle başladıysanız sağlık bakanlığına ya da diş hekimleri odasına o ortodontisti ihbar edin...belli ki kayıtdışı çalışıyor o hastanede çünkü her hekim tek klinikte çalışır..yeniden mi para verdiniz 2. Ortodontiste???

Aaa nasıl yani?? Hangi ortodontistle başladıysanız sağlık bakanlığına ya da diş hekimleri odasına o ortodontisti ihbar edin...belli ki kayıtdışı çalışıyor o hastanede çünkü her hekim tek klinikte çalışır..yeniden mi para verdiniz 2. Ortodontiste???
Ortodontistim aslında bir doktor değil de teknisyenmiş.. edildi Zaten 2 sene önce yaşadığım olaydı. Evet yeniden para verdim ikiside özel hastanedeydi, ama Yen'i doktorum insaflı çıktı ve bizden yarı yarıya ücret aldı.. ikisinin toplamı 7000 tl buldu

Ortodontistim aslında bir doktor değil de teknisyenmiş.. edildi Zaten 2 sene önce yaşadığım olaydı. Evet yeniden para verdim ikiside özel hastanedeydi, ama Yen'i doktorum insaflı çıktı ve bizden yarı yarıya ücret aldı.. ikisinin toplamı 7000 tl buldu
Teknisyen sizi arayıp paranızı geri veriym şikayet etmeyin falan demedi mi?? Dava açıp paranızı geri alabilirsiniz??of of 7000₺ çokmuş

Teknisyen sizi arayıp paranızı geri veriym şikayet etmeyin falan demedi mi?? Dava açıp paranızı geri alabilirsiniz??of of 7000₺ çokmuş
İnan'ın o zamanlar ailecek bunu düşünecek psikolojide değildik Zaten geçti dava mahkeme filan uzak olsun biz onu Allah'a havale ettik

Back