• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telafisiz doktor hatası

Geçmiş olsun, diş ağrısı çok felaket bir şey. İnsana kafayı yedirtir. Umarım iyi bir doktor bulursunuz ve sağlığınıza kavuşursunız kısa sürede. :(

Çok geçmiş olsun dediğiniz hastaneye bende gittim ağrıyan 18 yıllık dolgulu dişim için kanal tedavisi yapılacak belli artık kulağıma kadar vurmuştu ağrısı ağrı kesicilerle duruyorum 12 yaşından beri dişlerimden çok çektiğim için sonunu biliyorum doktoru kanala ikna etmek için göbeğim çatladı röntgene gönderdi bu dişte birşey yok diyor çünkü yanındaki kızlarla muhabbetteydi lütfedip kanala başladı 4,5 sefer röntgene yolladı kanalı yaparken uyuşukluk geçince anladımki sinirleri yakarken kullandığı aleti dilime değirmiş hemde baya çok 2 gün su içerken bile yandı dilim zaten dişte ertesi gün apse yaptı yanağım şişti hop antibiyotik tedavisi birde antibiyotik alerjim var daha önce iki sefer zehirlendim diken üstünde kullandım ilaçları birde amalgam dolgu görüntü kirliliği ne oldu onca çektiğim acıya 6 ay sonra diş yandan kırıldı özel bir diş hekimine gittim laboratuvar dolguya 450 lira verdim çektiğim acı yanıma kar kaldı ilk ve son devlete yaptırdığım dişim olur İnşallah

Çok geçmiş olsun dediğiniz hastaneye bende gittim ağrıyan 18 yıllık dolgulu dişim için kanal tedavisi yapılacak belli artık kulağıma kadar vurmuştu ağrısı ağrı kesicilerle duruyorum 12 yaşından beri dişlerimden çok çektiğim için sonunu biliyorum doktoru kanala ikna etmek için göbeğim çatladı röntgene gönderdi bu dişte birşey yok diyor çünkü yanındaki kızlarla muhabbetteydi lütfedip kanala başladı 4,5 sefer röntgene yolladı kanalı yaparken uyuşukluk geçince anladımki sinirleri yakarken kullandığı aleti dilime değirmiş hemde baya çok 2 gün su içerken bile yandı dilim zaten dişte ertesi gün apse yaptı yanağım şişti hop antibiyotik tedavisi birde antibiyotik alerjim var daha önce iki sefer zehirlendim diken üstünde kullandım ilaçları birde amalgam dolgu görüntü kirliliği ne oldu onca çektiğim acıya 6 ay sonra diş yandan kırıldı özel bir diş hekimine gittim laboratuvar dolguya 450 lira verdim çektiğim acı yanıma kar kaldı ilk ve son devlete yaptırdığım dişim olur İnşallah
Çok geçmiş olsun allah yolumuzu bir daha düşürmesin. Ben artık devlette diş asla çekime bile gitmem o kadar gözüm korktu. İnsanların sağlığı ile alay ediyorlar resmen. Kanal yapmamak için dişte birşey yok diyorlar benimde öyleydi yada kanala bakmadan dişim ağrıyor dediğiniz anda kanala yolluyorlar lezyonlu dişleri çekmemek için sürekli ilaç yazıp yolluyorlar. Bıktım artık bende kendimi bildim bileli hep diş ağrısı ile boğuştum cocukken tüm dişlerim çürükler yüzünden çekildiği için azılarım erken çıktı ve 12 yaşımda kanal yapıldı hepsine şimdide çekildi köprü.. rezalet resmen

Dişlerimden çok çektiğim için bilirim çok zor bir şey ve onca çileye rağmen dişlerim hala güzel değil her neyse ben de doktora bir dişim için gitmiştim çekilmesi gerekiyordu dolgu falan kurtarmıyordu hiçbir şekilde doktor da ancak köprü yapabiliriz dolgu tutmaz dedi ben de yapalım dedim o da yaşın çok küçük köprü için dedi sanırım ben de 23 yaşında falandım yapmadı sizin doktorunuz nasıl böyle şeyler yaptı anlamadım ama doktor da kesinlikle şans işi

Benim de agzimda 3disim kaplama hem de pivo civilisinden.. kok halindeydi disim kaplamaya dayanak bile yoktu civi koyuldu.
Sana tavsiyem baska bir disciye daha git ve emin ol.
Retreatment (kanal tdv tekrari) ve antobiyotik ile,hic olmazsa apikal rezeksiyon ile belki cekilmez o dislerin. Dipleri iyice temizlendikten sonra cekmeye gerek kalmaz cunku. En son care cekimdir...

Çok teşekkür ederim. İyi fikir söylediğiniz çok makbule geçti. Dediğiniz gibi hijyen sıfır uçuk virüsü falan rahatlıkla kapılabilir bu ortamlarda. Ağız diş sağlığı hastanesi açıyorlar ama insanların sağlığını bozup gönderiyorlar. Ben kalp hastasıyım aynı zamanda dişlerimin bu sorunları bir senedir kalbimi de etkiledi. Ama hakkım helal değil hiç bir şekilde.
Sormayın ben her gittiğimde ağzımda aft çıktı diş ağrısı sanıyorum meğerse ağzım yara olmuş hep.. Kendisine bir şey de diyemedim yanımda kocaman bir adamı azarladı bana güvenmeyen hastayı tedavi etmem filan diyince aman yapsın da gideyim şuradan dedim. Sanki sigortalı hastaların canı yok,diş yaptırmayı bile lüks görüyorlar...

Back