• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telafisiz doktor hatası

"Kanallarım sorun yaptı" diye başlayıp "tek diş için gitmiştim" le bitirmişsiniz karışmış ortalık
Ama tecrübelerime dayanarak mesele dişse o parayı bulup büyük özel kliniklere gitmek lazım
Ne hastaneye ne de tek muayenehaneye
Şikayetinizi 184 e yapabilirsiniz
Kanallı tek bir diş için gitmiştim doğru söylüyorsunuz yanlış yazmışım :) kesinlikle öyle ama birazda iyi doktor şans işi tanıdık yönlendirmesi ile de olmuyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim ☺️

O kadar karamsar olmayın
İki tane implant var ağzımda
Taş gibi mübarekler kendi dişlerimden sağlam :KK53:
En kötü öyle yaparsınız
Yaşınız küçük
Ya zaten en son çare o şimdilik köprü ile idare edicem en son köprünün tuttuğu dişlerde gidince mecbur 35 yaşımda filan bi implant yaptırırım onun parasını şimdiden biriktiriyim bari :))

Ya zaten en son çare o şimdilik köprü ile idare edicem en son köprünün tuttuğu dişlerde gidince mecbur 35 yaşımda filan bi implant yaptırırım onun parasını şimdiden biriktiriyim bari :))
O zamana kadar ucuzlar zaten :)
Ama ciddi söylüyorum implantlarımı kendi dişlerimden daha çok seviyorum

Özür dilerim ya
Gözden kaçırdım onu okurken
Benim hatam :(
Estagfurullah ne özürü. 1 yıldır hergün 5 vakit ezan gibi eşim ağzın kokuyo git ağzın kokuyo yaklaşma demesinden valla adamı boşayacağım. O kadar öz güven kırıcı bi durum ki allah kimseye yaşatmasın.

Estagfurullah ne özürü. 1 yıldır hergün 5 vakit ezan gibi eşim ağzın kokuyo git ağzın kokuyo yaklaşma demesinden valla adamı boşayacağım. O kadar öz güven kırıcı bi durum ki allah kimseye yaşatmasın.
Anladım.
Çok özür dilerim yeniden, pat küt sonuna kadar okumadan yazdım.
Çok zor ya :(
Ama diş doktorları elden taksit yapıyor, önden yüklü nakit ödeme olunca.
Umarım sana da yardımcı olurlar :(
Dua etçem:)

O zamana kadar ucuzlar zaten :)
Ama ciddi söylüyorum implantlarımı kendi dişlerimden daha çok seviyorum
Dolar aldı başını gidiyo ucuzlamaz pahalılaşır gibi geliyor :) ama olsun sağlıktan ödün verince olan sağlıkta elden gidiyor. Giden bilezik olsun geri gelir:) korkuyorum uyuyamıyorum yarın 3 tane birden çekilecek inşallah bende üzüntümü senin gibi köprülerimi severek teselli ederim :)

Anladım.
Çok özür dilerim yeniden, pat küt sonuna kadar okumadan yazdım.
Çok zor ya :(
Ama diş doktorları elden taksit yapıyor, önden yüklü nakit ödeme olunca.
Umarım sana da yardımcı olurlar :(
Dua etçem:)
2 tane düğünden kalan bileziğim vardı. Onu bozdurup vericem nakite tanesini 300 liradan yapcak 15 diş çekim ücreti de almadı 4500 liraya yapacak. Doktor çok anlayışlı çıktı sağolsun. Çoook teşekkür ederim duaların için inşallah allah sana böyle bi acı vermez :)

Dolar aldı başını gidiyo ucuzlamaz pahalılaşır gibi geliyor :) ama olsun sağlıktan ödün verince olan sağlıkta elden gidiyor. Giden bilezik olsun geri gelir:) korkuyorum uyuyamıyorum yarın 3 tane birden çekilecek inşallah bende üzüntümü senin gibi köprülerimi severek teselli ederim :)
Ya aslında köprü pek de sevilesi bişey değil :)
Alttan bir diş sorun çıkarırsa köprü yalan oluyor ama implant üstü köprüyü seversin :)
Hani bu köprülerde sıkıntı olursa üzülme diye şeyettim

2 tane düğünden kalan bileziğim vardı. Onu bozdurup vericem nakite tanesini 300 liradan yapcak 15 diş çekim ücreti de almadı 4500 liraya yapacak. Doktor çok anlayışlı çıktı sağolsun. Çoook teşekkür ederim duaların için inşallah allah sana böyle bi acı vermez :)
Ya ben de dişten çok çektim
Hatta ordan bana kalıcı öğretmen hastalığı kaldı
2 sene haftada 1 gün ağzımı 1 saat klima altında açmaktan
20lik dişlerim alındı hala darmış ağzım, 2 başka diş alındı
Tükğrdümün ağzı nasıl anatomideyse bir türlü olamadı

Ya aslında köprü pek de sevilesi bişey değil :)
Alttan bir diş sorun çıkarırsa köprü yalan oluyor ama implant üstü köprüyü seversin :)
Hani bu köprülerde sıkıntı olursa üzülme diye şeyettim
Zaten köprülerin arası boşluk başında bir diş iki diş boş sonda bir diş. Ben sondaki 20lik dişlerim olduğundan tereddütdeyim. Olsun implant yapılır 20likler sorun yaparsa. Azılarım gitmiş 20liklerimi hepten harcarım. Tek istediğim ağrısız yemek yiyebilmek :)

Ya ben de dişten çok çektim
Hatta ordan bana kalıcı öğretmen hastalığı kaldı
2 sene haftada 1 gün ağzımı 1 saat klima altında açmaktan
20lik dişlerim alındı hala darmış ağzım, 2 başka diş alındı
Tükğrdümün ağzı nasıl anatomideyse bir türlü olamadı
Çok geçmiş olsun. Benim dişlerde hemen çürüyo kanala gidiyor. diş etlerim de iyileşmiyor öyle kolay kolay. Öldürmez süründürür cinsten bu ağız meselesi.

Back