Tel mesaj neyi syler

eflatunbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
143
1
96
Diğer
sevgili arkadaşlar ..eşimin tel. günaydın yazan bir mesaj gördüm:no yu sorguladığımda bir bayan ismine kayıtlı ve ben tanımıyorum sizce ne yapmalıyım..ve bu mesaj bana neler anlatmalı neyi ifade etmeli size soruyorum .. fikirlerinize ihtiyacım var eşimle oldukça iyi giden evliliğimiz var fevri davranırsam ağzımızın tadı kaçacak ..ama böylede boşveremem sizce:uhm:

Sorun kendisine bence
Sonuçta günaydın mesajı,ciddi bişey olacağını sanmıyorum ama aklınızda kalacağına eşinizden öğrenin işin doğrusunu

Eşinize sinirlenmeden sorabilirsiniz, daha sonraki günlerde bu mesajlar devam edecekmi takip edin. Bence görmemiş gibi yapmayın, gerçekten ortada birşey yoksa kendinizi üzmüş olursunuz.

bencede eşinize güzelce sorun ,tepkini ölçün ,mimiklerine ve gözlerine bakın o an..sonuçta eşinizi tanırsınız..kaçamak bir cvp mı ,yoksa sizi tatmin edicek bir cvp mı olacak gözlemleyin..

hyatım belki bi akrabasından gelmiştir msj hemen başka eşylere yorma bence

bir günaydın mesajından şüphelenmen için eşinin daha evvelden bi vukuatı yada hal ve hareketlerinde bi anormallik olması lazım... varmı öyle bi durum ?

arkadaşlarım oldukça uzun zamandır birlikteyiz akrabadan gelebilecek bir durum yok..sorsam te4l karıştırıyorsun bana güvenmiyorsun meselesi çıkacak ve emin olum büyüyecek yoksa konuşmak benim için hiç zor değil ama farklı boyuta geçecek tartışma bu nedenle direkt konuşaytım diyemedim

belkide yanışlıkla gelen bi mesajdır.eşinize sormadan bişey söylemeyin bayan oldunu felan agzını arayın kiimmiş.rabbim korktuna ugratmasın inş.

öncelikle numarayı kaydedin bir yere sonra o kişinin bayan olduğundan emin olun sonrasın da eşinize sorun derim..... eğer cvp sizi tatmin etmezse numarayı arayıp kim olduğunu sorabilirsiniz.....

Önce telefonda mesaj hala saklı mı bak,eğer hala saklıysa o da yanındayken telefonunun zillerine bakıcam diyerek hamle yap telefona,paniklerse kork,rahatça bak derse sevin.
O andaki hal ve tavırlarını okumak için müneccim olmaya gerek yok sanırım

keşke numarayı kayıt etseydin... no .yu arayıp mrb bana günaydın msjı atmışsınız ,kimsiniz diye sorardın ...

Benim telefonumda da erkek arkadaşımın (normal arkadaş) günaydın diye mesajı vardır. Bence fazla abartmayın ve kuruntu yapmayın. Ama genede tedbiri elden bırakmayıp takip edin bakalım başka mesajlar da olacak mı? Ama ben masumane çekilmiş bir mesaj olarak gördüm bunu.

bence numarayı kadet bi yere ve pusuya yat
eğer bişi varsa elbette açık vericektir
şimdi konuşursan uydurcak bi yalan

beli de yanlış gönderilmiş de olabilir
bekle biraz dahaa

valla arkadaşlar isterseniz bana geri kafalı diyin ama bence karşı cinsin evli bir bayana ya da erkeğe günaydın diye mesaj atmasını doğal bulmuyorum ben. yani iş arkadaşı olur günaydın kaçta buluşuyoruz toplantı için, geç kaldın nerdesin vs. tarzı mesajlar tamam. ama sadece günaydın bu ne alaka, ne gerek, bence gereksiz. ha benim de erkek arkadaşlarım var, iş arkadaşı, arkadaşlarımın eşleri, eşimin arkadaşları. onlarla msn de falan konuşurken günaydın derler, hal hatır sorarlar güler eğleniriz ama hiçbiri telefonuma bana özel günaydın ya da ne bileyim iyi geceler mesajı atmaz, atmalarını da istemem zaten...

canım bence bu durumda sen eşine böyle bir mesaj gördüm, bu bayan kim ben tanıyor muyum merak ettim de gibi bir soru sorabilirsin. sonra hayatım bence gereksiz bir mesaj olmuş sence de öyle değil mi falan da diyebilirsin sakin bir dille.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…