merhaba zambak ben tel kırma biliyorum kendi yerinde bartin da öğrendim oda takımı , flarlar, tepsiler ,tablolar yaptım hala yapıyorum . ama satmıyorum çünkü ne olduğunu bile bilmeyen insanlara değerinin altında satacağıma hiç satmam .. belli bir fiyatı yok . 4 sene önce makarasını 15 e boşaltanda vardı 40 a boşaltan da üstelik bartın da diğer yerler de tabiki daha pahalı olur. yardım edebildiysem ne mutlu sağlıkla kal
merhaba ben tel kırma yapıyorum makarasını 20 ye boşaltıyorum ama burada 30 a boşaltanda var
ozellıkle elazıg cevresınde cok modaymıs ..banada hedıye geldı harıa yaw...
ön yüzünde bitiriyoruz.. burda yapılışını gösteriyormrb bayanlar. . .bende tel kırma yapmaya başladım.fakat en sonda fiyonk şeklinde bişey yapılıyo ya onu yapamıyorum.alttan geçiriyoruz hani.sonra elimizle sağa sola büküp kırıyoruz.işte arkadamı kırcaz onu yoksa ön yüzdemi bi yardım ediverin nolurrrrrrrrrr
mrb bayanlar. . .bende tel kırma yapmaya başladım.fakat en sonda fiyonk şeklinde bişey yapılıyo ya onu yapamıyorum.alttan geçiriyoruz hani.sonra elimizle sağa sola büküp kırıyoruz.işte arkadamı kırcaz onu yoksa ön yüzdemi bi yardım ediverin nolurrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?