• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Tel kırma yapanlarr......

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
ben yaptırdıkları ürüne göre fiyat veriyorum

slm kızlar,ben de uzun zaman önce yapmıştım.fiskos,bohça falan yaptım şimdi çok pişmanın keşke kına için örtü we eldiwn yapsaymışım,şimdi de hazırlık sürecindeyim stresliyim herşeye koşuşturmaktan vakit bulamıorum.keşke elinizde resim falan olsa da ekleseniz yapan arkadaş olursa isterim.

bende çok seviyorum tel kırmayı.. hatta artık sipariş alıyorum beğendiğiniz modeller olursa yapabilirim arkadaşlar

bende netten baktım az önce yamuk yumuk tepsi örtüsüne 80lira istiyorlar şaşırdım gerçekten. ben makarasını 30a yapıyorum yaptırmak isteyen olursa yapabilirim

Merhaba bayanlar.Bende yapıyorum tel kırma.Atatürk'ün Kocatepede ki halini yaptım fakat boyutları çok büyük oldu ev için uygun olmadı boyu 1-20cm eni 80cmdi. Ev için kaba olduğunu düşündüğümden sattım 200 tlye.Şimdi kendime yapmak istiyorum da ama uygun boyut olsun istiyorum çok büyük boyutlu değil.Fakat örneğini nasıl bulurum onu bilmiyorum elinde olan var mı?

bayanlar ben de geçen yıl İSMEK kursuna gidip öğrenmiştim tel kırmayı çok zevkli ama bir o kadar da zahmetli bir iş, yalnız o zamanlarda belimden rahatsızlandığım için örtüm yarım kalmıştı şimdi yeniden devam etmek için elime aldım ki ne göreyim tellerin rengi biraz solmuş, özellikle de gümüş telle işlediğim yerler hafif sararmış acaba ne yapsam düzelir yıkanınca geçer mi bir bilen varsa yardımcı olsun ne olur?

Külle silmeyi dene. Ya da metal temizleyiciler satılıyor onlar da is görebilir.

Gazete kağıdına sarıp saklarsan bişey olmuyor:)

ben de tel kırma yapıyorum.... kendime çanta işledim fakat onu yaptırabilecegim bir çantacı bulamadım siz ler de adres varsa paylaşabilirmisiniz.......

ankara da da yapan yerler varmış gittim sordum nedense vermek istemediler suan şanlıurfa da ikamet ediyorum burda ki öğretmenlerden bir bilgi elde edemedim...

Back