Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim tektaşımı erkek kardeşim aldı :dilcikar:enteresan değil mişakkıdı ben sevmiyordum tektaşları,aşkım da o sebepten başka türde yüzükler aldı bana sonra ailemle nişan alışverişi yaparken bi tektaş çok hoşuma gitti,erkek kardeşim de nişan hediyesi olarak aldıdelikafadulden

Evlenme teklifi ansızın olmuştukafamçokkarıştı; ikimiz içinde hazırlıksız geçip gitmişti sanıyordum. O ay 14 şubat vardı o gün hediye etmişti teklifini tazeleyerek
Çok çok daha güzelleri size nasip olsun inş. Herkesin yüzüklerine bayıldım ayrıca hepsi çok güzeller huzurla mutluluklar hepinize arkadaşlara.s.

Eklentiler

• $nvcbjghjhg.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Saol arkadaşım burada biraz büyük çıkmış o ka büyük değil taşları normalde:jeyyar: Rabbim en güzelini sana nasip etsin.a.s.

Doğum günümde almıştı. Ben doğum günü hediyesi sandım ama niyeti iki işi bi arada çıkarmakmış Bilsem büyüklerinden seçerdim kaydirigubbakcemile3

Saol arkadaşım burada biraz büyük çıkmış o ka büyük değil taşları normalde:jeyyar: Rabbim en güzelini sana nasip etsin.a.s.

Bundan sonra hayatım
7/24 bana dua ediyorsun tamam mı hayırlı kısmet için hatta tek taşını tak öyle dua et :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Benım tek taŞ yuzuk hıkayem Çok komık kızalr bakın bı bana
nıŞanlandıkeŞıme bana hedıye al deıdm tektas yuzugu e dıgerlrını aldıkyadedı
ısrar etmedım Önemsemdım evlenınce alırım dedı ıyı dedım
eltımın nıŞan ıÇın takı alıŞıverıısnı yapıyoduk seten ahrıc bı takım daha aldılar ona ohemen tektaŞıda dugune mı alcksınz dedı kayınvalıdmelre onlarda..
Hatırlamıyorumegrcı ne dedıklerınıde
bı baktım bı bayram bana bı takı kutuusyla geldı kayınvalıdem
heıdyeısnı verdı tektaŞ yuzuk bayram hedıyesı dedı hayırdır dedım nerden Çıktıkı deıdm bukez sÖyledı eltıne de aldıkta buda senınkısı dedıler bnde gerk yoktu ben ıstmedımkı o ıstedı ona alsaydınzya dedım :)
onunkı bırazdaha deĞıŞıkmıŞ nasıldısa artık Öle yanı tektaŞ hıkayesı oyzudne bana Çok Özle bıŞeymıŞ gıbı gelmıyor tektaŞ yuzugumn olması

gercı işyerındekı arkadaşlra duurmu tam oalrk açıklayamdım bayram heıdyesı almışlar kayınvalidmelr dedım mıllet tabı oo faln diyor :)

benimki düğünde damat gelinin duvağnı açıyoya
işte o zaman yüz görümlüğü olarak takıldı

ama resim eklemeyi bilmiyorum

Benim iki tek taşım var
biri beyaz altın diğeri sarı
birini sevgiliyken nişanlım 3.senemizde almıştı
diğerini ben beğendim söz akşamı
kayınvalidem taktı:)

eşimle 5 sene arkadaşlık ettik ve 4.senemizde 14 şubatta önümde sokak ortasında eğilerek evlenme teklif etti tektaşı parmagıma taktı:) allah herkese tektaştan önce evlilikte sevgi saygı aşk nasip etsin. daha çok yeni evliyim 1ay bile olmadı allah herkese sevgi dolu bir yuva versin sonra tek taş versin:):)

eşimin annesiyle ilk tanıştığımız gün annesi hediye etti....manevi değeri çok büyük çünkü benim için yapmış olduğu altın dahil hiç bir hediye yi takmak nasip olmadı ondan sonra...beni istemeye geldikten bir hafta sonra vefat etti:çok üzgünüm:

ya siz beni çatlatcakmısınız arkadaşlar kaydirigubbakcemile3 ben eşimle 5 yıl çıktım bu ağustosta da 4 yıl bitti ama halen tek taşım yok bir iki kere şakayla karışık söyledim ben normal taşlı alamam diyor gerçek alıcam diyor ya ben 10 milyarlık yüzük istemem 100 liralık da olsa olur diyorum anlamıyo ya ben parasında değilim ki kaydirigubbakcemile3 artık bi oğlumuz olursa gelinime alınırken kıskanç kaynanalar gibi bana da alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…