Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim doğumgünümde almış tektaşımıopuyorumnanaktan

benim tek taşta buna benzer bişi hatta aynısı diyebilirim zaten intten beğenmiştim öle aldık

benimki de sözümde takıldı çok beğenerek aldık.sade tektaşları seviyorum ben

Eklentiler

• $eaksrt400941007.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 78
Eşim evlenme teklifi yaparken taşlı bir yüzük takmıştı ama esas taşlı pırlanta yüzüğümü sözümüzde takılmıştı....

Allah hepinize Mutluluk Versin Kızlar
Çok Güzel Hepsi benimde vardı bi ara ama kendim almıştı sonra bi anlamı olmayınca anneme verdim
Şimdi Yenisini istiyorum ama beni duyan yok

Eşim evlenme teklifi yaparken aldı sağolsun.Doğum hediyesi olarak 5 taş işledim almadı ((
Ne bileyim adamın bana araba almayı düşündüğünü :))) Bebekle rahat dışarı çıkamam diye 1 ay önce 2009 model bir araba aldı kocişim Allah razı olsun.

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Maşalllah canım EŞine bu devirde böylesini bulmak çok zor.

Hep dua ediyorum kendisine.Eşim memur.Öyle fazla maaşlarda almıyor.Sağolsun düşüncelidir.Elinden geleni esirgemez.Teşekür ederim iyi dileklerin için bu arada...

bende 1 aylık nişanlıyım. kayınvalidem pırlanta set almak istedi. bende ilerde yatırım açısından pek avantajlı olmicağını düşünerekten set almayın ama tek taşımla beş taşım büyük olsun dedim :) şuanda elimde resimleri yok kızlar ama şöyle söyliyim, tek taşım 0.75 karat, beş taşım 1.70 karat. hatırı sayılır büyüklükleri var az biraz:) ilk fırsatta resimlerini eklemeye çalışırım. inşallah daha güzelleri sizlerin olur! opuyorumnanaktan

anamm ne güzel yaa içim gitti valla hepinizinki çok güzel kızlarr bigün bende koyarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…