Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim tek taşım istemeye geldiklerinde takıldı aris'in çok güsel bi ara resminide koyayım

Aris'ürünleri de güzel oluyor aris,zen guzel markalar.. ekle şekerim bakalım bir, olmazsa sitesinden de bakıp ekleyebilirsin ama elinde duruşuna da bakalm....
a.s.

Tek taş sanki zorunluymuş gibi....Tamam adet falan olabilir ama bence önemli olan evliliğin ya da kocamın niteliği,karakteri.İlla olmazsa olmaz diye bir şey yok...

Aris'ürünleri de güzel oluyor aris,zen guzel markalar.. ekle şekerim bakalım bir, olmazsa sitesinden de bakıp ekleyebilirsin ama elinde duruşuna da bakalm....
a.s.
tmm canım benim en yakın zmnda eklicem senin için

Tek taş sanki zorunluymuş gibi....Tamam adet falan olabilir ama bence önemli olan evliliğin ya da kocamın niteliği,karakteri.İlla olmazsa olmaz diye bir şey yok...

tabi şekerim tek taş var ama kocada iş yoksa orada biraz düşünmek gerekebilir,
ama bizim isteğimiz makul mıktarda anlaşılan bir beraberlık ve tek tas hihoyyyt hihoyyyt

üç tas bes tas sevenler de olabilir tabi ona bir şey diyemem, ayrıca yanında da alınabilir ama yıllardır bildiğimiz derin manasıyla sen benim için teksin manası taşıyan ya da tasıdıgı düşünülen tek taşlar çoğumuzca kıymetlidir
sevdiğimizin kıymetını hatırlama aracımızdır.
kaydirigubbakcemile5

bekliyorum tatlım, hepsi harika ydı sımdıye kadar eklenen resımlerın,
emınım senınkı de şahanedir. hihoyyyt hihoyyyt :teytey:
canım güsel seviyorum beyaz zaten ama böle çok büyük deil malüm marka olunca para çok oluyor taş küçülüyor yarın misafirim var şimdide molalarda giriyorum buraya en geç pazartesi eklicem

aynen katılıyorum :lepi:

benim tektaş da istemeye geldiklerinde takıldı hiç umudum yoktu tektaş tan çok 7 taş isterdim hep saolsunlar 7 taşı da nişanda taktılar pırlanta setimle birlikte

............................................

Son düzenleme:
grnt0481.jpg

grnt0463.jpg

wuuuuuuuuu, alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bravo hayatım
süper bır tek tas aldırmışsınnnnnnn, kaydirigubbakcemile4
hem koskocaman hem mükemmel bir diyayn hem de harıka parlıyor cok da guzel yakısmıs
nıce senelere guzellıklerle takmak nasıp etsın tatlım,
benım de ıstedıgım model bunun aynı, 4 kenarından tası tutmus düz ve yukarı dogru cok yukseltı yapmamıs. aris de cok sevdıgım markadır ... :delphin: guzel gunlerde kullan cicim

wuuuuuuuuu, alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bravo hayatım
süper bır tek tas aldırmışsınnnnnnn, kaydirigubbakcemile4
hem koskocaman hem mükemmel bir diyayn hem de harıka parlıyor cok da guzel yakısmıs
nıce senelere guzellıklerle takmak nasıp etsın tatlım,
benım de ıstedıgım model bunun aynı, 4 kenarından tası tutmus düz ve yukarı dogru cok yukseltı yapmamıs. aris de cok sevdıgım markadır ... :delphin: guzel gunlerde kullan cicim
canım ben seçmedim işin aslı ogün böle yüzük takıldığınıda bilmiodum ama saolsunlar getirdirler rabbim en güsellerini nasip etsin sana cnmma.s.

EVLENME TEKLIFI EDERKEN TAKTI BENIM KOCACIM :)
SONRA HAMILE OLDUGUMU OGRENINCE GENE ALDI SAGOLSUN kaydirigubbakcemile3
FAZLA TEK TAS GÖZ CIKARMAZ kaydirigubbakcemile2

EVLENME TEKLIFI EDERKEN TAKTI BENIM KOCACIM :)
SONRA HAMILE OLDUGUMU OGRENINCE GENE ALDI SAGOLSUN kaydirigubbakcemile3
FAZLA TEK TAS GÖZ CIKARMAZ kaydirigubbakcemile2

bende düğünde taksın diye 5 taş istiyorum biraz fazla belki ama napalım:ecrin_bebek:
bakalım alıcak gibi duruyokaydirigubbakcemile3

benim hiç yokkk:çok üzgünüm:
altından hiç hazetmem ama alyansımı bile sahişp çıkamadımkii ç.makinesiinden tuvalete düştüü :((:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tek taş almazki benimkii ona vereceğimeee başka bir şey alırım sana kafamçokkarıştıdderrr:dilcikar::dilcikar:naniknaniklaelaelaelaelae

Benimde eski sözlüm (ayrıldık) 14 şubatta almıştı, nişan filan bekelemeden düşünmüştü ama böyle büyük hataları olduki tek taş bile kurtaramadı :) Şaka bir yana bence bunları çok büyütmemek lazım, herşeyi alır el üstünde tutar ama asıl görevlerini bilmez..

benim hiç yokkk:çok üzgünüm:
altından hiç hazetmem ama alyansımı bile sahişp çıkamadımkii ç.makinesiinden tuvalete düştüü :((:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tek taş almazki benimkii ona vereceğimeee başka bir şey alırım sana kafamçokkarıştıdderrr:dilcikar::dilcikar:naniknaniklaelaelaelaelae

alır canım yaa bazısı baska seyler yapıyor tek tasa önem vermıyor tüm paramı ona yatıramam dıyor, bazısı bebek dogunca alıyor bazısıysa 25 yıl gecınce falan, cok degısık bu erkeklerın düşüncelerıne akıl ermıyor, duygu sömürüsü yap, ellerım kırısmaya basladı gıtgıde kırışıcak yaslandıgımda da belkı sen bıle olmazsın ben takarım o yaslı burusuk elıme o tek tasımı, sonra da torunuma bırakırım mırasım dıye takamadan bıle o burusuk elıme :delphin: böle de ehehe hihoyyyt ellerın burusmamıstır ama onu hayalınde canlandır onun kaydirigubbakcemile2

Benimde eski sözlüm (ayrıldık) 14 şubatta almıştı, nişan filan bekelemeden düşünmüştü ama böyle büyük hataları olduki tek taş bile kurtaramadı :) Şaka bir yana bence bunları çok büyütmemek lazım, herşeyi alır el üstünde tutar ama asıl görevlerini bilmez..

Orası oyle canım da elimizde tek bır tas parcası olsa fena mı olur ama :ecrin_bebek:
şu an alyansa bıle fitim gercı kaydirigubbakcemile3

bende düğünde taksın diye 5 taş istiyorum biraz fazla belki ama napalım:ecrin_bebek:
bakalım alıcak gibi duruyokaydirigubbakcemile3

5 tas da ıyı ama tas sayısı cogaldıkca taslar azalıyor hem parmagana batabılır o kadar cok tas kenarlarından, 3 tas da saga sola kayabılıyor, sahtelerını alıp alıp takıyordum oradan biliyorum kaydirigubbakcemile3 pembe taslı falan..

Back