Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçek tek taşım nişanda takıldı ondan öncede almıştı aşkım ama gerçek değildi

Buda benim Tektasim, Nisanimizdan önce flirt döneminde almisti askim...opuyorumnanaktan[/QUOTE]

cnm tek taşın süpermiş çok beğendim

slm kızlar .. ben birşey sormak istiyorum da .. benimde bu ay içinde biyerlerde sözüm olacak allah kısmet ederse .. ama ben tek taşımı pırlantadan istemiorummmm .. zümrüt istiyorum ben .. yeşil hastasıyımdır .. acaba söz yüzüğü gibi durmazmı ?? yeşil ya hani .. çok mu fantazi yüzüğe kaçar sizce .. ben sözlü olduğumda belli olsun istiyorum .. ama beğendiğim modeller hep zümrütlü .. ben yakut , pırlanta tarzı şeylerdense .. yeşil zümrüte adeta aşık oluyorum .. ne dersiniz .. sevgilime söylemelimiyim bu durumu sizce ??

Bana sorarsan bu ona kalmış bişet senin fikrini tabikide sorabilir.
ama durumu eğer buna yetiyor ise olabilir yada bi lafın arasında belirtebilirsin.

benımkını görmussundur belkı koymustum yesıl.ben pırlanta meraklısı değilimdır bıtane gumus almıstı eskıden tektas bana göre hepsı aynı degerde.yesıltaslı o yuzugu cok begenmıstım bunu alalımmı dedımoda alalım dedı dolayısıyla yesıltas yuzugum ama nısanlı yada sözlu gıbı durmaz ttlım o bıde kullanırken takılıyo sağa sola.benım alyansım beyaz altn agırlıklı ınsanlar onu alyans olarak görmuyo ya:)) sarıyı takınca aa sen nısanlımısın dıolar:)

bence tektas aldırma söz yzugu alsın alyans.sonra baska bı özel gununuzde yesıltaslı bırsey alır

bitanelerim çok sağolun yorumlarınız içinn n =)=) zaten tabiki gücü yetmezse aldırmam .. kıyamam onada .. pırlantayla aynı fiyat ta .. hatta alyansla neredeyse çok az farklı .. öyle bülent ersoy gibi koca taşlı istemem zaten alır almaz foto eklerim hemencik

benım yuzugum 150 tlydı gercı tastan felan cok anlamam ben hatta hıc anlamam göruntusu hosuma gıttı aldık:)

Benim tektaşımda buopuyorumnanaktan

9 Ocakta aşkım sürpriz bir şekilde çok romantik bir yemek sırasında Evlenme teklifi etmiştiopuyorumnanaktan
13 Şubatta inşallah sözümüz var:asigim:

Bunu evlenme teklif ederken takmıştı

Bunuda sözümde :)) Yanlız sarı altın olanı !!

dün doğum günümdü evlenme teklifile birlite tek taşımı aldım:))çok güzellll bir duygu.13 şubatta da istemeye geliyorlar:))

nişanlım ilk maasıyla aldı askerden gelince işe girir girmez. o zaman sevgilimdi tabi. dogum günümdü

ilk sevgililer günümüzde almıştı tek taşı ama pırlanta değil.şimdi pırlantasını istiyorum diyorum yok olmaz diyor iyi dedim bende tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım derim bak dedim olmaz dedi yine.e bekliyorum bu sevgililer gününde pırlantamı almazsa gidip kendim alıcam

arkadaşlar yorumları okudum çok üzüldüm..
neden derseniz eşimin düğünde taktığı tektaşımı malesef 3 ay önce evime giren şerefsiz hırsız çaldı...

benim de tektaşım olsun ama yaaaa özeniyorumm zemuszemus

BuDA bekimki arkadaşlar herkezinkine baktım benimki biraz farklı bi tektaş bakalım beenicekmisiz...

bide bu var benimki ikisindende değil yani şöyle oluyo üstü beyaz altı sarı altın olandan onun fotografı yoktu koyamadım yeni çıkmuş bi uygulyama sevgilinizin eşinizin isminin baş harfini takıyolar isterseniz ikinizinkin baş harfi benmki tekti sadece A harfi var bence çok değişik ve kimsede yok benim çok hoşuma gitti. zaten tek taşım vardı sözden. buda sevgililer günü hediyem:) favorinin ben cok begendim fiyatıda çok değil bu arda içindeki harflerde altın

kızçelerr heppiniz mutlulukla kullanın güzel yüzüklerinizi...

ama ben 4 seneden beri bekliyorum bir tek taşım olsun diye...
neyse çok şükür ki askerlik bitti artık o da olur inşallah kısa süre sonra opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…