Tektaş pırlantada neye dikkat etmeli

Bence evlenme teklif ederken oyle aman aman bisey almayin. Degisim imkani varsa tekliften sonra kiz kendi gonlune göre bisey secsin

Benim tek önerim kenarları minik minik taşlı almayın hep düşüyor taktırıyorsun yine düşüyor.

Basliga cevap veriyorum, tektaşı takdim eden adama dikkat ederim

Ozelligini falan bilmem de yanlarinda falan kucuk kucuk taslari olanlar hos durmuyor, bi de cok cikintili bi sey almayin cok takiliyor trikoya falan

Zen tamamen adam kazıklıyor!!
Benim yüzüğüm imalat yerinden 3 bine alındı Zene götürdüm 8 bin dediler.
Allahtan tanıdık vardı da öyle bir yerden alabildim.
Bir ışık var özel onun altına tuttur. O defolu mu değil mi renginde sararma var mı gösteriyor.

Anaaa tam da üstüne geldi. Bugun zende bi tek tas yuzuk sordum 90bin dolar dedi bana.. Bi süre kendime gelemedim
Neyse en iyi renk D'dir. Eger varsa D alin. Parlakligini sorun. Bi de ustunde ekstra kucuk taslar olmamasina dikkat edin..

Ben de araya kaynak yapayım :)

Kolye alıcam pırlanta..

Üstüne şu bu taşlarla 1.50 karat görünümü sağladık diyor bir seçeneğim ama 0.40 karat vs gibi birşey kullanarak.(1800 tl)

Diğeri 0.30 karat ama tek bütün bir taş var. Haliyle daha delikanlı bir kolye bu ama fiyat farkları var.(2200tl)

Renk H, 18 ayar zinciri ile ikisi de..

Günlük spor cok sade birşey istiyordum. Sizce hangisi daha iyi durur? Ben bozdurunca zarar edip etmeme değil de duruş şıklığı peşindeyim. Hangisi amacıma hizmet eder?

0.30 olanı klasik tektaş kolye asla modası geçmez pırlanta zaten satılmak için alınmaz değeri en az yüzde elli düşüyor satarken diğer kolye size daha gösterişli geldiyse onu da alabilirsiniz ama bazı kadınlar ayyy bu pırlanta kırpıntılarından yapılmış derlerse de aldırmayın takı işi zevk işidir sonuçta 24 ayar külçe altın değil hiçbiri

Fiyatlar iyi mi peki ?

Pırlantanın karatı kadar taşın kesimi, bütünlüğü ve temizliğide önemli alırken bunlara dikkat etmek lazım. Bu sene bende kilo verdiğim için daraltmaya götürdüm tektaşımı o zaman öğrendim. Aman amanda büyük bir taşı yok yani kesinlikle bir gösterişi yok yüzüğümün, merak edip fiyatını sordum bu ayar bir yüzüğü ortalama 8-9 bin aralığında satıyoruz dedi.

Fiyatlar iyi mi peki ?
sahte değillerse uygun ben bir kaç ay önce 0.27 karat f color yüzüğü 3900 e almıştım.marka olduğu için pahalıydı sertifikası 0.30 karatın mutlaka olmalı ama diğerinde aranmaz sanırım sertifika benim taşımın üstünde kod var ve sertifikası var mesela karşılaştırılabiliyor özel bir mikroskopla.

En önemlisi sozlunun yuzuge ayiracagi miktar. Çünkü bir karat ya da bir renk parlagi bile fiyat cok farkina sebep oluyo siz fiyat araligini soyleyin direk benim 0,21 ne kucuk duruyo ne büyük. Ama bakinca aaa minicik denmez ideal bence. Rengini genelde onemsemez kimse. Ama rengi inan cok onemli. Parlakligi yüksek olursa paril paril oluyo. Cok hosuna gidiyo. Sertifika sart. Çünkü sonrasinda degistirmek isteyebilirsin. Zenden bakacaksan o sıkıntı olmaz zaten.

Ben 1,5 aydır Ariş pırtlanta kullanıyorum ve çok memnunum.
Tam olarak neyini merak ediyorsunuz bilmiyorum ama.
sözlüm bana ariş tektaş aldı, evlenme teklif ederken verdi tabi benimle birlikte almadı, ama sertifikası falan yok tabi bende, sertifikası oluyomu?

sözlüm bana ariş tektaş aldı, evlenme teklif ederken verdi tabi benimle birlikte almadı, ama sertifikası falan yok tabi bende, sertifikası oluyomu?
Ben de aynı durumdayım ve elimde bir sertifika yok. Yani o sertifika satışta verilmesi gereken bir kağıt mı değil mi bilmiyorum açıkçası.
Bakıma götürdüğümde öğrenmeyi düşünüyorum ben de.

benimkinin taşı bit kadar seninki de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…