- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Evlilik teklifinden sonra mı beştaşı istemeliyimmadem bu kadar kararsızsın cnm sevgilinle git birlikte beğen seç al sonra içinde keşke şu olsaydı demezsin şimdi çoğunluk 5 taş ve tektaş alıyolar sen nasıl seviyosan öyle al
siz şimdi öylesine takmak için mi alıyosunuz öyleyse hiç almayın boşa masraf yani teklif zamanı ikisinide iste benceEvlilik teklifinden sonra mı beştaşı istemeliyim
öylesine değil teklif için sordu. nasıl istersin diye beştaşta merakım da var demedim. evlilik teklifinde sadece tektaş mı alınır beştaş sonradan mı alınır bilemedimsiz şimdi öylesine takmak için mi alıyosunuz öyleyse hiç almayın boşa masraf yani teklif zamanı ikisinide iste bence
Kactane ve ne zamanlarda alınıyor ben anlamadimdaöylesine değil teklif için sordu. nasıl istersin diye beştaşta merakım da var demedim. evlilik teklifinde sadece tektaş mı alınır beştaş sonradan mı alınır bilemedim
öylesine değil teklif için sordu. nasıl istersin diye beştaşta merakım da var demedim. evlilik teklifinde sadece tektaş mı alınır beştaş sonradan mı alınır bilemedim
ben de onu soruyorum beştaşı ne zaman aldırmam lazımKactane ve ne zamanlarda alınıyor ben anlamadimda
Ya beştaş alırlar yada tektaş ben öyle biliyorum. Kaç yüzük takicaksinben de onu soruyorum beştaşı ne zaman aldırmam lazım
tektaş ve beştaş birarada takılıyor. onda hevesim var. beştaş tamtur vs. alyans yerine geçerYa beştaş alırlar yada tektaş ben öyle biliyorum. Kaç yüzük takicaksinalyansa tektaş veya alyansa beştaş takanı biliyorum ben sadece
evet o da aklıma geldiIkisini istemek ayip olur bence. Evlenin ilk yildonumuzde de bestas alir...
Hem tek tas hem 5 tas ayni anda mi takacaksin cok abarti olmaz mi[/
şu şekilde çok hoşuma gidiyor
Bestas isteyen arkadaslarim genelde evlendikten sonra kendi maaslariyla aldi ya da dogum yaptiklarinda esleri hediye aldi. Evlilik surecinde bisey istemeyin itici olur. Masrafli bir donem zaten once evinizin esyalarini tamamlayin sonra taki toka isleri olur :)evet o da aklıma geldi
pek kullanılmıyor evet, bir arkadaşımda gördüm çok zarif geldiBu arada klasik tektas alin eklediginiz fotodaki model 40 yas ustu..
ben de çekiniyorum zaten :) tektaşımı bile erkek arkadaşım seçsin istedim. işin içine para girince çekingenim. ya da istemeden önce takı konusu açıldığında mı söylesem. şu kadar bilezik istiyorum hayatta demem ne takılırsa.. sadece tektaşta hevesim var desem.Bestas isteyen arkadaslarim genelde evlendikten sonra kendi maaslariyla aldi ya da dogum yaptiklarinda esleri hediye aldi. Evlilik surecinde bisey istemeyin itici olur. Masrafli bir donem zaten once evinizin esyalarini tamamlayin sonra taki toka isleri olur :)
Alyans ütüne tek taş, beştaş da tek takılsa. yine abartı olur muAbarti bence
Bes tas tek basina en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?