tektaş meseli

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
merhaba,
erkek arkadaşım yüzük numaramı sordu ve beraber mi seçelim tektaşı nasıl istersin diye sordu. ben de beraber seçersek sürpriz olmaz senin zevkine güveniyorum dedim.
ama şimdi beni heves sardı bakıp duruyorum. bakarken kafam karıştı kızlar.
sizce klasik tektaş mı yoksa ekteki mi ? ve benim tektaş beştaş beraber hevesim var erkek arkadaşıma söylemem gerekir mi istemeden önce?
ekteki tektaşla beştaş yada alyans zarif durur mu ? karar veremiyorum fikirleriniz istiyorum.
ve ellerim küçük narin. beştaş tektaş abartı mı durur bilemiyorum. ama hevesim var

Eklentiler

• 11849859_1660078990872548_1867814956_n.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 587
madem bu kadar kararsızsın cnm sevgilinle git birlikte beğen seç al sonra içinde keşke şu olsaydı demezsin şimdi çoğunluk 5 taş ve tektaş alıyolar sen nasıl seviyosan öyle al

siz şimdi öylesine takmak için mi alıyosunuz öyleyse hiç almayın boşa masraf yani teklif zamanı ikisinide iste bence
öylesine değil teklif için sordu. nasıl istersin diye beştaşta merakım da var demedim. evlilik teklifinde sadece tektaş mı alınır beştaş sonradan mı alınır bilemedim

evet o da aklıma geldi
Bestas isteyen arkadaslarim genelde evlendikten sonra kendi maaslariyla aldi ya da dogum yaptiklarinda esleri hediye aldi. Evlilik surecinde bisey istemeyin itici olur. Masrafli bir donem zaten once evinizin esyalarini tamamlayin sonra taki toka isleri olur :)

ben de çekiniyorum zaten :) tektaşımı bile erkek arkadaşım seçsin istedim. işin içine para girince çekingenim. ya da istemeden önce takı konusu açıldığında mı söylesem. şu kadar bilezik istiyorum hayatta demem ne takılırsa.. sadece tektaşta hevesim var desem.

Keşke sürprizi bozmayıp formaliteden sade bi tektaşla teklif etseydi de sonradan 5taş alırdınız dilersen tektaşı da değiştirirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…