- 10 Aralık 2022
- 2.704
- 1.417
İlki kimyasal 2.gelişimi durdu şu an 3.yaşıyorum bunun dış gebelik mi kimyasal mı olduğu belli değil perşembe belli olacak korkuttu bu çokAllah korıusun inşallah değildir o aşıyı bende araştırayım bir bakalım sizin düşükler nasıl oluyordu kanlı mı yoksa kalp durması mı
İnşallah kimyasaldır inşallah yaşınız kaç acaba yaşayan çocuk var mıİlki kimyasal 2.gelişimi durdu şu an 3.yaşıyorum bunun dış gebelik mi kimyasal mı olduğu belli değil perşembe belli olacak korkuttu bu çok
Genetik tarama falan yapilkuo bunlar için neden oluyo diyeYaa ama benim kanlı düşük olmuyor kalp atışı duruyor kürtaj oluyorum ama romotolojindrn bazı kanlar gönderdik bakalım ne çıkacak sonuç bu vücudun kendine savaş açması durumu troit var ama ilacını kullandım levatron 25 1.8 lerde idi değerim olması gerektiği gibi
Levatronu ben ilk kullandim sonra euthroxa döndük ama bahadır kullanmıyorum har 6 ayda bir endokrin kontrolüm varYaa ama benim kanlı düşük olmuyor kalp atışı duruyor kürtaj oluyorum ama romotolojindrn bazı kanlar gönderdik bakalım ne çıkacak sonuç bu vücudun kendine savaş açması durumu troit var ama ilacını kullandım levatron 25 1.8 lerde idi değerim olması gerektiği gibi
Değerin çok iyi ama çok da düşmesin dikkat et çokluğu zarar olduğu kadar düşüklüğü de iyo değilYaa ama benim kanlı düşük olmuyor kalp atışı duruyor kürtaj oluyorum ama romotolojindrn bazı kanlar gönderdik bakalım ne çıkacak sonuç bu vücudun kendine savaş açması durumu troit var ama ilacını kullandım levatron 25 1.8 lerde idi değerim olması gerektiği gibi
Başka doktor arayışına girme bence direk git bak sayfada yaz çoğu insanlar topik falan açmış herkes hayran Ankara Memorial yaz herkes direk Aygül demirol diyoYaa inşallah bir araştırayım teşekkür ederim
Bende 4 düşük yaşadım ama hiç kalp atışı duymadım 5 hafta bitince kanamam başlıyor siz düşüklerinizde hiç kalp atışı duydunuz muHeh işte konu o. İlaçla ve tedavi ile düzeliyor.
Makrofaj aşısı yapacaklar bana 3 düşüğüm oldu hatta 3.su an yaşıyorum Allah korusun belki diş gebeliktir dedi bir kaç gün sonra belli olacak.
Diyor ki doktor makrofaj aşısı rahim içini koruyup bebeği o aşı sayesinde vücut virüs olarak algilamiyormus araştırın düşük için çok çalışılmış üzerinde
DuyamadımBende 4 düşük yaşadım ama hiç kalp atışı duymadım 5 hafta bitince kanamam başlıyor siz düşüklerinizde hiç kalp atışı duydunuz mu
Hiç yok 3.kaybım bu 33 yaşındayımİnşallah kimyasaldır inşallah yaşınız kaç acaba yaşayan çocuk var mı
Benimde yok maalesef inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarımız olurHiç yok 3.kaybım bu 33 yaşındayım
Malesef böyle şeyler yaşıyorum bir gün benimde sağlıklı bir evşadım olucak mı acabaDuyamadım
Tüp Bebek Dr Tolga Ecemıs Ankara önerırım 6ıncı denememde ıkızlerıme hamıle kaldım makrofaj asısıylaAnkara şehir hastanesinden prof a gitmek istiyorum yok mu yardımcı olabilecek
Yaa çok sevindim araştorayımbir teşekkür ederimmTüp Bebek Dr Tolga Ecemıs Ankara önerırım 6ıncı denememde ıkızlerıme hamıle kaldım makrofaj asısıyla
Asla gelir seviyesine göre muamele yapan bı doktor değil ilk dogumum orada gerçekleşti Aygül hocam yaptı her hastasına tüp bebek aşılama yapan bı doktor değil herşeyi detaylı İnceler bütün bilgilerini aktarır ben yumurta takibiyle gebe kaldım Aygül hocam hiç öyle patavatsız yada böyle somurtkan bı kadın değildir aksine çok cana yakın tatlı dilli bı kadındır belki ters zamanına denk gelmissinizdie yada yoğun bı gününe denk gelmissinizdir .ikinci gebeliğim başka bı hastanede takipli Aygül hocamla konuştuk dogumumuzu siz alır mısınız diye elimden gelen her desteği sonuna kadar kullanırım dedi ilk izleniminiz sizi yanıltmasın bence alanında mastır yapmış yabancı bir sürü doktorla iş yapmış öğretim görevlisi kendiai tüp bebek başkanı her muayeneye gittiğimde herşeyi baştan sonra tekrar tekrar anlatır yumuşak huylu tatlı bı kadındır normaldeMemorial nimet Aygül demirol‘A herkes çok iyi demiş lakin ben de gittim Kasım ayında, maske takmama rağmen biraz uzağa oturun tarzı yaklaştı ilk kez gittim, hipo hipo hastasıyım ve beni konuşturmadı “ben sizin grubu biliyorum bana anlatma canım ne iş yapıyorsunuz” diye konuşmaya girdi.
Alanında başarılı olabilir ama insan olarak ikinci kez gitmek istemedim, odasından çıktığımda ağladım.
Tedavisine güvenen var mı bilemem gittiğimde 1.400,00 TL ödedim ve 10 dakika konuştuk, her bir şeyi bildiği için ne konuşmama izin verdi ne bir şey. Muhtemelen dakika tutuyorlar sonra hemşiresi var ona sevk ediyor kapıdan çıkıyorsunuz ve hemşire ilaçları anlatıyor.
Doktor olarak ne kadar iyi olduğunuz beni ilgilendirmiyor insan olarak bir daha görmesem de olur. İyi davrandığı hasta gruplarının gelir seviyelerine bakmak lazım neye göre iyi kime göre iyi?
Ben asla tavsiye etmiyorum yine de bir gidin konuşmaya başlamadan ne iş yaptığınızı maaş gelir durumunuzu da mutlaka belirtin malum tüp bebek furyası tamamıyla duygusal
Başta asistanı var şafak hanım o ilgileniyo sizinle yada başka bı hemşiresi sizinle konuşurken hakkımızdaki konuştunuz tüm bilgileri not alıp Aygül hocama iletiyo muhtemelen ondan size fazla konuscaak bişey bırakmamıştır gerçekten çok yoğun bi doktor ben o hastnede Aygül hoca kadar yoğun bı doktor girmedim bazen yarım saat 1 saat beklediğimiz zamanlar olmuştu zamanından bizimde ama yinede gerek hemşireler gerek asistanlar devamlı bilgi verirler çağırırlarMemorial nimet Aygül demirol‘A herkes çok iyi demiş lakin ben de gittim Kasım ayında, maske takmama rağmen biraz uzağa oturun tarzı yaklaştı ilk kez gittim, hipo hipo hastasıyım ve beni konuşturmadı “ben sizin grubu biliyorum bana anlatma canım ne iş yapıyorsunuz” diye konuşmaya girdi.
Alanında başarılı olabilir ama insan olarak ikinci kez gitmek istemedim, odasından çıktığımda ağladım.
Tedavisine güvenen var mı bilemem gittiğimde 1.400,00 TL ödedim ve 10 dakika konuştuk, her bir şeyi bildiği için ne konuşmama izin verdi ne bir şey. Muhtemelen dakika tutuyorlar sonra hemşiresi var ona sevk ediyor kapıdan çıkıyorsunuz ve hemşire ilaçları anlatıyor.
Doktor olarak ne kadar iyi olduğunuz beni ilgilendirmiyor insan olarak bir daha görmesem de olur. İyi davrandığı hasta gruplarının gelir seviyelerine bakmak lazım neye göre iyi kime göre iyi?
Ben asla tavsiye etmiyorum yine de bir gidin konuşmaya başlamadan ne iş yaptığınızı maaş gelir durumunuzu da mutlaka belirtin malum tüp bebek furyası tamamıyla duygusal
Kendi hastası olmayana karşı nasıl davrandığını bilemezsiniz hanımefendi siz bilgisine güveniyorsunuz gidin, başka yerde tedavi görüp sonra bi danışalım dedik ve asla asla dediğiniz hiçbir şeyi görmedik biz de eğitimli insanlarız ve kesinlikle şahsen önermiyorum, baştan tedaviye başlanınca iyi olabilir ben yakın zamanda gittim ve memnun kalmadım. İlk izlenimim bana yetti, bebeğimi mesleğimden önce sorsaydı azıcık saygı duyabilirdim. Master yerine iletişim eğitimi de alsa yeterli olabilirmiş.Asla gelir seviyesine göre muamele yapan bı doktor değil ilk dogumum orada gerçekleşti Aygül hocam yaptı her hastasına tüp bebek aşılama yapan bı doktor değil herşeyi detaylı İnceler bütün bilgilerini aktarır ben yumurta takibiyle gebe kaldım Aygül hocam hiç öyle patavatsız yada böyle somurtkan bı kadın değildir aksine çok cana yakın tatlı dilli bı kadındır belki ters zamanına denk gelmissinizdie yada yoğun bı gününe denk gelmissinizdir .ikinci gebeliğim başka bı hastanede takipli Aygül hocamla konuştuk dogumumuzu siz alır mısınız diye elimden gelen her desteği sonuna kadar kullanırım dedi ilk izleniminiz sizi yanıltmasın bence alanında mastır yapmış yabancı bir sürü doktorla iş yapmış öğretim görevlisi kendiai tüp bebek başkanı her muayeneye gittiğimde herşeyi baştan sonra tekrar tekrar anlatır yumuşak huylu tatlı bı kadındır normalde
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin peki gebelik takibini de aynı doktorda mı yaptırıyorsunuz? Perinatoloğa gidiyor musunuz ayrıca?Tüp Bebek Dr Tolga Ecemıs Ankara önerırım 6ıncı denememde ıkızlerıme hamıle kaldım makrofaj asısıyla