10 dakika ayıracaksa Nimet Aygül onda da meslek sorarak başladı. Önermiyorum muhtaç etmesin Allah, tüp bebek tedavisi bizim derdimiz doktorların derdi malum. Ayrıca maske takmışım kendisini görebileceğim yakındaki sandalyeye oturdum uzak sandalyeyi gösterdi. Kendisi doktora yapmışsa benim de yüksek lisans eğitimim var. Sevmedik yani insanlık önemli, insanların parasına göre muamele yaptığına eminim kaldı ki insanların mimikleri belli eder, tedaviye başka doktorda başladık diye “ben olsam o ilaçtan başlamazdım” dedi, o zaman sizin dediğiniz ilaçtan başlayalım dedik, “yok o zaman da tedavi olumsuz giderse benden bilmeyin şu kan testlerini yaptırın ona göre o ilacı kullanabilirsiniz” dedi.
Ya kan sonucu gelene kadar kullanmam gerekse ilacı, neden gen için kan testi sonucu bekleyeceğim geç olmaz mı diye sormaya kalmadı.
Ben şöyle hasta isterim ben böyle hasta isterim tarzı konuştu ve eşref saatine mi denk geldik bilemiyorum, meslekî deformasyona uğradığı kesin.
tutarsız, itici, ne bildiğini kendine saklasın, beğenen sevsin gitsin ama verdiğim paraya acıdım, Prof falan olmasına gerek yok benim doktorum insan olsun yeter.
Merhaba’dan sonraki sorusu da mesleğimizin ne olduğu olmasın
Ben bizzat Nimet Aygül’e gittiğim gün eve geldim ağladım ve eşime bir daha asla gitmeyelim dedim.
Hastayız muhtacız da, insanım, insan bir doktor arıyorum.
O’na ödediğim ücretin 5’te biri ücret ödediğim doktor zaman ayırıyor detaylı anlatıyor, güler yüzle karşılıyor.
Sözde alanında uzman diye ayıracakları 10 dakikada da ne kadar bildiğini anlatmak yerine hastayı dinlerlerse birazcık ya da sürekli kendini anlatmazlarsa asgari seviyede de olsa saygı duyabilirdim.
Nimet Aygül’den sonra gittiğim doktoruma soru sormaya çekinmem, güler yüz gördüm diye sevinmeme mi üzüleyim öyle sözde bilgili suratsız doktora gittiğime mi yanayım…
İsterse dünyadaki en bilgili doktor olsun artık bazılarının emeklilik zamanı gelmiş.
Hakkında iyi yorum yapanların ise kesinlikle maddiyat durumunu bilip ona göre davrandığına eminim.
Gidip devlet hastanesinde de asistanlar bakıyordu doktor bile yoktu ama asistanlar bile bu kadar suratsız değildi.
Sevmedim kesinlikle önermiyorum.