Tekrarlı düşükler Ankara’da çözüm için doktor arayışı

seymaozle

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
380
138
Merhaba arkadaşlar 3 kez 2 şer ay arayla gebe kaldım fakat hepside sağlıksız oldu birinci 6. Hafta kalp durması 2. Boş gebelik 3. 7 haftada gittik gelişimi 6 da kalmış Ankara’ya gitmek istiyoruz düşüklerde iyi bir doktor arayışına girdik bize yardımcı olacak çözüm bulacak doktor bulmak istiyoruz yardımcı olur musunuz

Desteğini bekliyorum aynı durumu yaşayan yada çevresinde olan var mı??

Ankara şehir hastanesinden prof a gitmek istiyorum yok mu yardımcı olabilecek

Ankara şehir hastanesinden prof a gitmek istiyorum yok mu yardımcı olabilecek
Az önce bir konuda okudum Antep medical hastanesinde fethi güçeri önermişler. Ankara için fikrim yok, inşallah sağsalim kucağınıza bebek alırısnız

Az önce bir konuda okudum Antep medical hastanesinde fethi güçeri önermişler. Ankara için fikrim yok, inşallah sağsalim kucağınıza bebek alırısnız
Çok teşekkür ederim not alacağım tekrarlı düşüklerde mi iyiymiş bu dr

Çok teşekkür ederim not alacağım tekrarlı düşüklerde mi iyiymiş bu dr
Evet bir üyenin akrabası gitmiş onun da tekrarlı düşüğü varmış. Memnunmuş. Ben de bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim, gerçekten çok yıpratıcı süreç. Allah sağlıkla kucağınıza bebek almayı nasip etsin

Evet bir üyenin akrabası gitmiş onun da tekrarlı düşüğü varmış. Memnunmuş. Ben de bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim, gerçekten çok yıpratıcı süreç. Allah sağlıkla kucağınıza bebek almayı nasip etsin
Yaa çok üzüldüm ilk düşük mü? İnşallah rabbim bu cuma hürmetine bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Evet ilk gebeliğimdi. Amin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun
Şlk gebelikten sonra sağlıklı olan öok kişi var benim gibi devam eden az inşallah olan gruptan olursun benimde inşaşlah 4. Sağlıklı olur

Şlk gebelikten sonra sağlıklı olan öok kişi var benim gibi devam eden az inşallah olan gruptan olursun benimde inşaşlah 4. Sağlıklı olur
İnşallah size de bana da isteyen herkese sağlıklı bebek nasip olur amin

merhaba neden düşük yaptınız acaba? kalp atışını duymuş muydunuz
Hayır maalesef duymadım, olması gereken haftadan geriymiş bebek. Bu nedenle kaybetmişim, başka açıklama yapmadı doktorlar 😞

Merhaba arkadaşlar 3 kez 2 şer ay arayla gebe kaldım fakat hepside sağlıksız oldu birinci 6. Hafta kalp durması 2. Boş gebelik 3. 7 haftada gittik gelişimi 6 da kalmış Ankara’ya gitmek istiyoruz düşüklerde iyi bir doktor arayışına girdik bize yardımcı olacak çözüm bulacak doktor bulmak istiyoruz yardımcı olur musunuz
Memorial hastanesi nimet Aygül demirol öneririm çok iyi bir kadın doğum doktoru kendisi profesör doktordur alanı tüp bebek ama doğum takibi de yapiyo

Ben izmirde tüp bebek merkezinden destek aldım makrofaj aşısı var onu yaptirin

Alerjiniz guatr tiroid gibi bir şeyiniz var mı benim alerjim var mesela o düşük sebebi oluyormuş savaşıyormuş virüslerle bedenimde ve bebeği de virüs algılıyormuş

Alerjiniz guatr tiroid gibi bir şeyiniz var mı benim alerjim var mesela o düşük sebebi oluyormuş savaşıyormuş virüslerle bedenimde ve bebeği de virüs algılıyormuş
Kim dedi bunu bende tiroid var ve şu an yanımda 1 yaşında kendisi tiroid bebek olmayı engelliyo ama tedaviyle ilaçla mümkün çocuk sahibi olmanız

Kim dedi bunu bende tiroid var ve şu an yanımda 1 yaşında kendisi tiroid bebek olmayı engelliyo ama tedaviyle ilaçla mümkün çocuk sahibi olmanız
Heh işte konu o. İlaçla ve tedavi ile düzeliyor.
Makrofaj aşısı yapacaklar bana 3 düşüğüm oldu hatta 3.su an yaşıyorum Allah korusun belki diş gebeliktir dedi bir kaç gün sonra belli olacak.

Diyor ki doktor makrofaj aşısı rahim içini koruyup bebeği o aşı sayesinde vücut virüs olarak algilamiyormus araştırın düşük için çok çalışılmış üzerinde

Yaa ama benim kanlı düşük olmuyor kalp atışı duruyor kürtaj oluyorum ama romotolojindrn bazı kanlar gönderdik bakalım ne çıkacak sonuç bu vücudun kendine savaş açması durumu troit var ama ilacını kullandım levatron 25 1.8 lerde idi değerim olması gerektiği gibi

Heh işte konu o. İlaçla ve tedavi ile düzeliyor.
Makrofaj aşısı yapacaklar bana 3 düşüğüm oldu hatta 3.su an yaşıyorum Allah korusun belki diş gebeliktir dedi bir kaç gün sonra belli olacak.

Diyor ki doktor makrofaj aşısı rahim içini koruyup bebeği o aşı sayesinde vücut virüs olarak algilamiyormus araştırın düşük için çok çalışılmış üzerinde
Allah korıusun inşallah değildir o aşıyı bende araştırayım bir bakalım sizin düşükler nasıl oluyordu kanlı mı yoksa kalp durması mı

X