Tekrarlayan vajinal mantar nasıl geçer? Vajinal mantarı nasıl yendim?

6 ay hap içiyorsunuz ne kadar çok zararı var baktınız mı bana doktor bu yüzden vermedi ne durumda 6 ay kullananlar sen biliyor musun dedi

6 ay hap içiyorsunuz ne kadar çok zararı var baktınız mı bana doktor bu yüzden vermedi ne durumda 6 ay kullananlar sen biliyor musun dedi

herkesin deneyimleri farklı ilacın prospektüs’üne de bakabilirsiniz. hastalığınız farklıdır ve ya başka hastalığınız vardır doktorunuz vermemiştir. ufacık bir ağrı kesicinin bile zararı çok fazla. ben sadece deneyimlerimi paylaştım. geçmiş olsun

Eklentiler

• IMG_2117.jpeg
    351,6 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_2118.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 114
Mantar tekrarlamadı DEĞİL mi

Mantar tekrarlamadı DEĞİL mi
hayır. benim 6 aylık tedavimde bitmiş durumda. tetiklediği an 1 tane zolax 150 içiyorum. ben şifayı böyle buldum, her ilacın çok çok zararı var keşke içmek zorunda kalmasak ama benim için bi kurtarıcı oldu ağrı kesici gibi.

merhaba. Ben kendi tecrübelerimden bahsedeyim. Geçmeyen bir mantarım vardı. Cinsel ilişki zaten yaşayamıyordum. Önce peynir kesigi gibiydi. Çok ama çokça geliyordu. Sürekli iç çamaşırımı değiştiriyordum. Bazen kaşınıyordu bazen kaşınmıyordu. Doktor 6 aylık bir ilaç tedavisine başlıcaz sonrasında tedaviyi değiştireceğiz dedi. Şok oldum. Çok uzun bir süre. Sonrasında akıntım sarı yeşile döndü. İlaç kullandım fakat geçmedi. Dogal yollar ile çözmeye karar verdim. Orijinal elma sirkesi ve sarımsak. Allahım mükemmel bir tedavi. Öncelikle genital bölgemi duru su ile temizliyordum. Sonra seyreltilmiş su ve sirke tamponu yapıyordum. Vajinamın içine şırınga ile sıkıp bekletiyordum. Sonrasında 1 diş sarımsağa ip geçirip vajinamın içine itiyordum .vajinamın dış kısmına da mantar kremi sürüyordum .Genelde akşam yapıp uyuyordum sabah çıkartıyordum. 1 hafta boyunca yaptım. Veee süpriz. Hiç bir şey kalmadı. Hayatım düzene bindi. Doktor ile tekrar görüştüm ve doktorum şok oldu. 6 ayda geçmeyecek olan mantar nasıl 1 haftada geçti dedi. Ben bunları yaptım. Sirkede vajina biraz yanıyor. Seyreltebilirsiniz. Yapacak olanlar bana dua edebilir geçmiş olsun

Size çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun ben tedavi oldum ama tekrar etti hep şimdi etmesin diye sizin dediklerinizide aldım benim doktorum zolax 15 günde bir dedi lattowin diye borik asit fitil ayda bir kutu olarak üç ay kullan dedi ben povisolle temizlemeye bir hafta şimdi yapacağım imunexde aldım iki kutu iki ay sonra sizin onerinizle plusa geçecegim doktora sizin dediklerinizi söyledim vallahi harikasınız süper dedi bir hemşire olarak söylüyorum mantar bazen sağlık çalışanları için bile tedavi etmesi zor lanet bir hastalık. Kroniklesmisse, bebeğiniz var be uyuyamıyorsani bağışıklık düşüyor ve takviye gerekiyor ama hangi takviye konusunda deneme yanılma yoluyla öğreniliyor sizin bu tavsiyeniz altın değerinde ve hemen aldım. Allah razı olsun demek için üyelik oluşturdum muhteşemsiniz

doktorunuzun adını mesaj atabilir misiniz bana istanbulda iseniz benimle hiçbir doktor ilgilenmiyor 4 doktor değiştirdim

Nasıl gidiyor

Muhteşem olan sizsiniz. Güzel kalben duanız için çok teşekkür ederim. Rabbim şifasını versin beterin beteri var her zaman. Yukarıda da belirttim ben doktor değilim fakat yaptığım kullanım ilacın kullanım talimatında da yazıyordu açıkça, ben kendimce bi düzen belirledim ve bunu yaptım. Dilerim sizlere de şifa olur Allah sizden de razı olsun. Sevgiler

Merhaba sirf yorum yazmak icin uyelik olusturdum 4 ay once ameliyat oldum rahim tupler ve 1 yumurtaligim alindi ameliyatdan once sadece 1 doktor candida oldugumu soyledi fakat ameliyat surecimdd baska hastanede oldum soyledim ordaki doktor ve daha once kilerin hicbiri candida demedi 4 aydir surekli tekrarlayan farkli enfeksiyinlari sirayla oluyorum bi ay sadece kokulu akinti 2. Ay agrili 3.ay sadece kasintili 8.aydir delirmek uzereyken ya inizi gordum sabah ilk isin eczaneye kodmak olucak karsima surekli candida yenme egitim programlari cikiyor ama guvenmiyorum insallah yazdiklarini uygulayacagim cok tesekur ederim verdiginiz bilgiler icin

Mantar için tavsiye edebileceğim tek şey var sebamed genital bölge yıkama sabunu mantar ve enfeksiyona karşı inanılmaz fayda sağlıyor. Travozolla geçmeyen mantar yaklaşık 3-4 gün içersinde de geçiriyor. Her duşta mutlaka kullanıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum.

Merhabalar ben de aynı derttenim bir türlü geçmiyor kronik vajinal mantarım bir sürü ilaç fitil ben de kullandım ama hiçbir fayda etmedi sonra 2 kez doktorum lazer tedavisi uyguladı geçti gibiydi adet gördüm ve adet sonrası tekrar kaşıntı ve akıntı olmaya başladı zaten lazer tedavisinden sen akıntı hiç geçmemişti kaşıntım yoktu biraz rahatlamıştım bu arada lazer tedavisini yaptıran 2 ay oldu adet gördüm ve adet sonrası tekrar bir hafif kaşıntı ve akıntı başladı yine yani ben de ne yapacağımı bilmiyorum sizin bu dediklerinizi uygulamak istiyorum sizinki tamamen bitti mi yani kesildimi bir daha yaşadınız mı bu sorunu

Merhaba, bu tedavi ne kadar sürmüştü? geçen sürede tekrarladı mı

Seval hanım bana yardımcı olur musunuz? Benim akıntım 5 yıldır devam ediyor. Kurtulamadım. Üstelik hpv de kaptım sevgilimden. Çok mutsuzum. Çok korkuyorum. Her gün ağlıyorum.

Merhaba emziren anne vajina ici yanma kasinti mantar icin ne kullanbilir acaba önerebilecek bir vitil krem varmi daha hem emzirip hemde kullannanlar yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…