Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

İşyerinde bir arkadasım var geçen yıl düşük yaptı çok üzüldü çok ağladı ama bir sonraki ay hamileydi ve şimdi bebeği kucağında....Sakın korkma ...

arkadasın için cok sevindim canım ama işte aynı acıyı 4defa yasayınca korkuyorum ister istemez.

arkadasın için cok sevindim canım ama işte aynı acıyı 4defa yasayınca korkuyorum ister istemez.

Off hiç korkma tatlım ya , bende 3 kez yaşadım , ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama 2 adet göreyim hemen başlıycam işlemlere, bak benimkisi daha fena hem PGT li tüp bebek yapıcam ben , çok risklerim var ...Nolur rahat ol

bende cok istiyorum hemen olsun rahatım aslında yasıyoruz ama bilincindeyiz herseyin rabbim veriyor rabbim alıyor herseyin hayırlısı olsun canım ya inşallah senin içinde hayırlısı olur ne diyelim ne derlerse yaptırıyoruz bebeklerimize kavuşmak için...

aklımı karıştıran rahim inceliğne tedavi uygulicakmısınız dedim.hamile kalınca bakarız inceyse ilaç veririz dedi.ama bu incelikle hamilelik nekadar sağlıklı olabilirki.histereskopi çektirmeye gerek varmı dedim şimdilikyok dedi.histeroskopiyle rahim filmi farklı şeyler demi?ne bilim rahimde yapışıklık falanvardır.aklıma herşey geliyor.

Aynen öyle tatlım , yeterki sağlıklı olsun miniklerimiz beklemeye hazırız dimi

bide orucumu rahat kafayla tutmak istiyorum.3.kürtajımı ramazanda yapmıştım.tutamadım.sonradan tutmak zor oluyo.ramazanda gelen giden çok oluyo.habire hizmet durumunda zor olur.3.hamilelikte annemin yanındaydımda rahattım.kaynanamla oturuyorum ben.zaten hep olumsuz düşünüyorum.bebek bana hayal gibi geliyo

Ya bak emin değilim ama yapışıklık falan varsa adetlerindede sorun oluyor ...Rahmin inceliğine kalınlığına bakma sen çünkü zaten gebelik olunca rahim kendiliğinden kalınlaşmaya başlıyor bence dr bunu kastetti,ihtimal kalınlaşmazsa tedaviyi yaparız demek istedi...Bu arada neden bilmiyorum senin dra benim kanım ısındı

inşallah doğru doktora gidiyorumdur.bunla başlayıp bu doktorla devam etmek istiyorum.sonu kürtaj olmazda hayırlısıyla evladımı kucağıma alırım inşallah.hepimiz doğru doktorlarla karşılaşırız inşallah.gerçekten doktorların bilgileri çok farklı.

Son düzenleme:

Ay inşallah öyledir , kamyonla para döküyoruz haydi ondan vzagectim sonuç alsak bari...

selam canım harbi uzun süre yoktun arada bi uğra kahve içelim :) bu arada çok geçmiş olsun canım...inşallah bu sefer olcak bakalım iyi haberlerini bekliyorum bende ağustos gibi düşünüyorum haberleşelim

elifcim rahim duvarı için estrofem diye bir ilaç veriyorlar bende kullanmıştım hemen sonuç veriyor bu sorunu yaşamamızın sebebi çok fazla kürtaj olmak malesef

canim korkutmak istemem ama hani regl azalmasi dedin rahim inceligi deyince kürtajda cok olunca bunlar ilk aklima geldii..bence sana tekrar bi rahim filmi yada histereskpi sart..histereskopi olursan direk yapisiklik ne varsa müdahele edebiliyalarrrranladim bu da ayni kafadan doktor az ve tek doz ignede kararli keske bursadaki doktorla devam edebilseydin ama malesef uzak sanaultrasonda anlasilmiyo yapisiklik rahim filmi yada histereskopi sart..ama benim doktor bide sivi birikimi olmali ultrason görüntüsüde demistii..bide rahim duvarimi ölcmüstü normal cikinca sende yapisiklik ne yok demistii...ama yinede ben icim rahat etsin diye rica edederek 3.kürtajdan sonra yaptirmistim sükür dedigi gibide hic bisey cikmamistii

Son düzenleme:
bende ramazandan sonra korunmayı bırakmak istiyorum ama doktor yaşın ilerlemiş.bence hiç bekleme dedi.2ayı geçti kürtaj olalı.bana az geliyor.zaten kendimide daha hazır hissetmiyorum.

o zamamn basla bence sen calismalara:26:he demeye hamilede kalinmiyokiizaman gecmesin bencee cünkü yas sorunum var diyosann:26:

selam canım harbi uzun süre yoktun arada bi uğra kahve içelim :) bu arada çok geçmiş olsun canım...inşallah bu sefer olcak bakalım iyi haberlerini bekliyorum bende ağustos gibi düşünüyorum haberleşelim

bende ağustos gibi düşünüyorum.hepimiz aynı zamanlarda düşünüyoruz galiba.inşallah hepimizin iyi geçerde güzel şeyler yazarız buraya.

elifcim rahim duvarı için estrofem diye bir ilaç veriyorlar bende kullanmıştım hemen sonuç veriyor bu sorunu yaşamamızın sebebi çok fazla kürtaj olmak malesef

benim kürtajlarımın nedeninin rahim duvarı inceliğinden kaynaklandığnı sanmıyorum.3.kürtajdan sonra bu sorun oldu galiba.hep doktorlar hamile kalır kalmaz gel dedikleri için öncesinden gitmediğim anlayamadım ve rahim inceliğinden kese büyümedi.çocukta tutunamadı diye düşünüyorum.iyiki şimdi gitmişim ama doktor ilaç vermicem heray adetle rahim duvarı inceliği kalınlığı değişiyo dedi.ozaman öğrenmeminne anlamı kaldı diye düşünüyorum.kürtaj eskisi gibi zarar vermiyo diyolar.önceden kazıyolarmış.şimdi vakkumla çekiliyomuş ama ben aynı fikirde değilim.birşeyler oluyoki inceliyo yapışıyo.

gittiğim doktor profösör perinotoloji uzmanı.söyledim histeroskopi laporoskopi yaptırmaya gerek varmı dedim.şimdilik gerek yok dedi.birkaç kürtaj daha olimde öyle yaptırmayı düşünüyo galiba.internetten baktımda rahim filmi başka histeroskopi başkaymış.rahim filmiyle fazla bişi öğrenilmiyomuş.sadece tüpler tıkalı olup olmadığna bakılıyomuş.histeroskopi yaptırmayı isterim ama doktor yaptırmana gerek yok dedi

o zamamn basla bence sen calismalara:26:he demeye hamilede kalinmiyokiizaman gecmesin bencee cünkü yas sorunum var diyosann:26:

yok cnm ya enazından temmuzu beklemek istiyorum.zaten rahim duvarım ince çıktı.istesemde tutunamazki.son hamileliğim gibi kese 3haftalık kalır.gene kürtaj yolu görünür bana.haftaya kontrole gitcem.adetimde bitmiş olur.bakalım aynımı çıkcak.aslında adete yakın kalın çıkması gerekiyomuş oyüzden gene ince çıkar diye düşünüyorum.hayırlısı inşallah.

bende direk histereskpi yaptirmistimmmdoktorum gerek yok sende bisey yok dedi ben aklimda kaliyo rahat degilim deyince mecbur kalmisti yaptirmayaaabu kadar düüsk yapiliyo bu doktorlar halen bi histereskopiye bile yanasmiyoo

pek itekrar baktiracanmi duvara kontrol amacli düzeldimi diyeee

cok saol canım inşallah iyi haberler veririz hakkımızda hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…