Tekrar söylüyorum daha önceki yaşadığın düşük tecrübelerinden dolayı her hamileliğinde acaba yinemi diye korkular yaşıyorsundur.önceki hamileliklerimde bende de öyleydi.bunun en önemli ilaçlarından biri hatta en önemlisi hep iyi düşünmek.ben bunu bu hamileliğimde yaptım.okadar tahlillerden ki hepsi iyiydi tüp bebek denemelerimden sonra asıl psokolojinin pozitif düşünmenin nekadar önemli olduğunu anladım.tabiki tedavini aksatma ama hep sonucun iyi olacağını düşünerek.[/QUOTE
Tekrar söylüyorum daha önceki yaşadığın düşük tecrübelerinden dolayı her hamileliğinde acaba yinemi diye korkular yaşıyorsundur.önceki hamileliklerimde bende de öyleydi.bunun en önemli ilaçlarından biri hatta en önemlisi hep iyi düşünmek.ben bunu bu hamileliğimde yaptım.okadar tahlillerden ki hepsi iyiydi tüp bebek denemelerimden sonra asıl psokolojinin pozitif düşünmenin nekadar önemli olduğunu anladım.tabiki tedavini aksatma ama hep sonucun iyi olacağını düşünerek.
Saol canım.tavsiyene uymaya çalışacağım.artık olsada olur olmasada diyoruz. Yaşadığım endişe birazda doktor kaynaklı.daha kese gorunmeden dış gebelikle korkuttu beni.inan çok yoruldum.biraz dinlenmek istiyorum.