Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

öylemi cnm bilmiyodum.ozaman her hamileliği düşündüğümüzden tsh ölçmek gerek demek.manyak doktorlar ozaman hamile kalda öyle gel niye diyolar.öncesinde gel teslerini yapalım.ilaçlarını verelim demiyolar.2ayı geçti kürtaj olalı.doktora gitmek istiyorumda hastayken gidilmez doktora demi kızlar.

kusura bakma cnm ya ben kesin bunadım.nerden çıktı 7.aklımda öyle kalmış.keseyi görmeden düşük yaşadım dedinya.hamile olduğnu nasıl anladın.düştüğnü nasıl anladın.kese görünüpte çocuk görünmüyoya kalpatışı olmuyo.o bende 2defa oldu.niye öyle oluyo anlamıyorum.sendede bir defa olmuş.beceriksizmiyiz neyiz

anladim canim benim burdada alperay arkadasimizin bi sebebi bulunamamis oda 6 düüsük yapmis maleseff..evet hakllisin yine benim bi sebebim var pihtilasma ama iste ignesini aspirinini aliyorum fayda etmiyo yine kaybediyorum en fazla 15 .haftaya kadar gelebildimm..dene lenfositi insalalh faydasi olurr..elimizden geleni yapiyoruz insallahh derdi veren rabbim dermaninida verirrrr

önemli degil canimmkeseyi görmeden bi kere düüsk yasadim oda söyle oldu regl tarihimden iki gün önce kahverengi leke basladii...baktim devami yok test yaptim ikinci cizgi cikti..iki gün sonra yine testi yaptim yine ikinci cizgi..5 gün sonra siddetli kanama basladi reglden cok fazlaydi...doktora gittim düsük olmus dedi..bunu sayacakmiyiz dedim evet dedi doktorum yaptigin test pozitif cikmis iki defa hamilelik olusmus ama yerlesememis demis..onuda sayiyoz yani 5 hamilleik oluyoo

bazi dktorlar bizleri normal hamile gibi görüyo halbuki öyle degil biz zaten düsük yasiyozz..simdi ben kendime iyi bi endokrinoloji doktoru buldum hamile kalincada gel hormonlari hep kontrol edelim dedi..tiroide ne yapacakk kansizliga demir eksikligine ne bakacak..hormon testinde reglin aslinda 3.günü ve 6 .günleri arasinda gidilmelii ama tiroid kansizlik demir eksikligine baktirmak icin sart degil hastayken yada hasta olmadanda gidebilirsinnn

bende şimdiye kadar 2 profösöre gittim.biri tüpbebekte uzmandı.diğeri riksli gebelik uzmanıydı.2side hamile kalır kalmaz iğneye başlıcaksın dedi.günün geçer geçmez kantahlilinde hamilelik görünürse ogün başla dedi.öncesinden başlamak istiyorum korunmayı bıraktığımda ama yazmıyolar.ucuz olsa eczaneden alıp kullancam.yasada çıkmış.eczaneden doktor yazmadan ağrı kesici bile alamıcakmışız.paramda olsa alamıcam demekki.yarın başka bir profösöre gitcem riksli gebelik uzmanı.alperaydı sanırsam doktor değiştirmek iyi değil demişti ama ben sürekli değiştiriyorum.diğer 2sinden memnun kalmadım.onlarında suçu yok ama belki başka şeyler uygulanır umuduyla değiştiriyorum.inşallah bundan memnun kalırım.her çocuk kaybettiğimde sanki onlar suçluymuş gibi geliyor:)biliyorum hastalıklı bir kadınım.ağlamak istiyorummm.

ama napabilirizki degistirmeyincede gereken ilgiyi tedaviyi yapmayinca mecbur kaliyoruz doktoru degistirmeyeeebence sen bi hamile kalmadan önce igneyi denemelisinn..cünkü neden hic kalp atisi alinamiyo..bunun bi sebebi olmaliiipihtilasma topiginde okudum bi kizin tam 7 sefer kimyasal gebeligi olmusss doktoru bu sefer hamile kalmadan igneye baslatmis bu sefer yawrusunu kucagina almiss..bide endokrinolojiye git tüm hormonlarina bi bakilsinn...kadin dogumcular pek ilgilenmiyo hormonla neyleeee

çok geçmiş olsun canım.yaşadıklarının çogunu bende yaşadım.seni çok iyi anlıyorum.sende kanpıhtılaşması çıkmamış anladığım kadarıyla.ama genede rahimde kanlanma olmuş.benim tüm hamileliğimde vardı ama hiçbir doktor hastanede yat demedi.3.hamileliğimde sağdan sola bile dönmedim ama gene olmadı.neyaparsak yapalım.doktor doktor gezelim.paralar dökelim olmuyor olmuyor olmuyor.kalbini karartmak moralini bozmak istemiyorum.ben kendim için söylüyorum.bir tanıdığım var 4kürtajdan sonra hamile şuan iyi gidiyo çok şükür.onunda hiçbir sorunu çıkmamıştı.benim kanpıhtılaşmam var.çocuğu besleyemiyorum demekki.

anladım cnm.gelmesiyle gitmesi bir olmuş.niye böyle oluyo anlamıyom.yaşım genç olsa tıp okurdum.onun yerine bir çocuk yapıp beynini doktor olmasını aşılamak isterdim.hayalim gerçek olur inşallahh.

bende aynı fikirdeyim.öncesinden iğne kullanmayıda denemek istiyorum.çapadan randevu almaya çalıştım endokrinoloji bölümünden yok öyle bir bölüm.

canım hamile kalmadan tiroid tedavisine başlasan çok daha iyi olur ayrıca tiroid değerlerin normal olsa bile Anti-TPO (Tiroid antikorlarına) ya baktırman lazım bu antikorlarların da düşüğe sebep oluyor.ben uzun yıllardır tiroid hastasıyım her çeşidini oldum yanlış tedavilerle kalıcı haşimatoyum şimdi o yüzden birazcık önceden önlem almak gerek

bende aynı fikirdeyim.öncesinden iğne kullanmayıda denemek istiyorum.çapadan randevu almaya çalıştım endokrinoloji bölümünden yok öyle bir bölüm.

canım ben bu konuyu da çok araştırdım o iğnelerin önceden kullanımı çok riskliymiş,öncelikle yanlışlıkla kafanı fln biryere vurduğunda beyin kanaması riskin çok fazla dedi 2 doktor da bana, ayrıca hamileysen ve hamileliğin dış gebelikte o daha da fena sonuçlara yol açıyor o yüzden doktorların büyük çoğunluğu keseyi görene kadar kan sulandırıcı asprin veriyorlar keseyi gördükten sonra iğneye geçiyorlar yine de başka bir doktora danış bence...

napalim herseye basvuruyozz bi yawrumuz olsun diyee
ona kalirsa 9 ay boyunca yapmak zorunda kalacaz nasipse tabi o sirada bi yerimizi kessek yine zor durdurulur kanimiz ama yapacak biseyde yok malesefffben hep keseyi bile görmeden testi yapar yapmaz basladim hepp..ama her ihtimale karsin co kerken düsük yapanalr var onlarda bazi doktorlar önceden mesala regle 10 gün kala igneye baslatmiss eger hamile kalinmazsa igneyi biraktiyomus..bi ümit iste cok cesitli tedavi uygulayan doktorlar var...bizler zor hastayiz..tekrarlayan düsük yapan hastayla her doktor ilgilenemiyo malesefff..tip bile caresiz kalan bazen bizim hastaalardaaaaherseyi deniyolar üstümüzde igne aspirin lenfosit asisi kortizonnn ne zor vakaalarmisizz..bakiyorumda sayimizda azz....bide cevrede olmayinca hayret ediyorum kendime nasi bi insanmisim diyeee

demek öyle cnm.ben aylarca değilde korunmayı bırakınca günaşırı bile olsa faydası olur belki diye düşünüyorum.kese görsem nolcak.öyle kalıyo.bebiş görünmüyo.oyüzden öncesinde kullanmayı istiyorumya.

vay be bende pgt iyi sanıyodum. cnm ya benim daha 4kürtajım var.yasakhayalin 7tane var.anam neydi başıma geçenler.sürekli dene dene dene dene.......ölümüm kürtajdan mı olcak nedir.

Kız Allah korusun alemsin valla Evet PGT yi araştırdıkça benim kafada allak bullak oldu , tek doğrusu yok bu işlerin , birazda nasip kısmet...

Hangimizin aklı bulanık değilki , ben artık geceleri kabus görüyorum ve nasıl başedeceğimi bilmiyorum..

Son düşüğün olsun arkadasım , kalp atışlarınıda almışsınız genetikte bişey bulamadılarmı?

Ya neden bu doktorların her biri başka şey söylüyor anlamıyorum , benim ilk dr umda seninkiler gibi düşünüyordu ama son 2 dr kesinlikle erken düşüğe neden olmaz diyorlar..Kesinlikle haklısın dr larda çok yanlış yönlendirebiliyorlar....Hangisine inansam bilemedim ...

Canım hastaykende gidilir , hatta bazı durumlarda yanılmıyorsam hormonlara bakmak için falan özellikle hastalığının 2. günü gel diyorlar ...Ben PGT ye karar verirsemde reglin 2. günü gidecekmişim ...Bence hiç zaman kaybetme ara dr unu sor

kızlar bugün doktora gidiyorum.riksli gebelik uzmanı.bakalım ne dicek.biliyorum artık ne diceğnide mecburum gitmeye.armut piş ağzıma düş olmuyor.amaaan istersen ağzınla kuş tut gene olmuyor gene olmuyor.doktora gitmemin bir anlamı yok bence.onlarda cevap veremiyo.herşey Allahın elinde o isterse herşey olur.yüce allahım isteyen herkeze hayırlı sağlık evlat versin.akşama yazarım artık doktorun dediklerini.inşallah gittiğme pişman olmam.memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…