kiscem bu diyeti bazi doktorlar veriyo..her doktor ya farkinda degil böyle bu diyetin yada faydasi olacagi kanisinda degil...igneyi yeterli görüyolar ama görüyoruzki igne yeterli olmayabiliyo en iyi buna örnek senle ben mesalaaa:26
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
kuduklarima göre ank..hacettepe hastanesindeki dr sinan berksac ve yine ank.dr tolga ecemis veriyo hastalarinaaa
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
ben ya hep hemotoloji doktorlarina sormayi unuttummm...faydasi olurmu diye..ama sonrada düsündüm öyle faydasi olacagina inansalardi söylerlerdi herhalde diyeee
![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
ama benim icin bu diyet isi bi umutt..belki sende okumussundur girdiysen pihtilasma topiginee ordaki eoe, senay 79, umut40 ,adalet diye kislar yapiyo simdi onlari takip ediyorumm...hergün bisey yazmasamda okuyup cikiyorum onlari...onlarda bizim gibi igne kullanip yanit almayanlardannn:26:doktorlari diyet vermis simdi..diyetin adi metioninden fakir diyet..yani proteinden kisitli besleniyolar..cünkü proteini icinde fazla olan yiyecekler kani cok pihtilastiriyomuss doktorlarin söylediklerine göre
sana kisca söyle anlatim diyeti..et tavuk,balik sakatatlar yasak..et tavuk balik yenecekse günlük bi köfte büyüklügünü gecmeyecekmiss...yumurta günde bi defa oda et tavuk balik yemessen..beyaz peynir günde bi kibrit kutusu büyüklügünde bunun disindaki peynirler yasakk...ekmek günde 10 ince dilim ekmegi gecmeyecek ögünlere bölüyomussunn..süt yogurt günde 4 cay bardagini gecmeyecekmis...meyve serbest...sebzeelr serbest zeytinyagi ile pisecek...pirinc pilavi bulgur günde 4 kasigi gecmeyecekk..recel serbest..cikolata yasak..baklagiller yasak yada cok az yiycen..kuruyemisler yasak cekirdek Yasak...salam sucuk pastirma yasak..
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
simdi ben tam uymuyorum dikat edebildigim kadar etmeye calisyorum ama yeterli degil bence..ama dedigim kislar faydasini görürse kesinlikle tam olarak uyacammm
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
zor bi diyet ama napalim bebek icin degerrrr:26::26: