• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

lütfen korkma canım hepimiz aynı seyleri yasadık bizi bzden baskası anlıyamz üzme bebegini bak bende 4tane kaybettim hep kalp atısını aldım bıraktıp gitiker beni ama güçlüyüm elhamdülillah her gebeligimde üzdüm kendimi yinemi aynı olucak yinemi kaybedicem dedim ama kendi kendimi yiyip bitirdim olumlu düşün üzme kendinide bebeginide üzme rabbim büyük o ol der olur ondan gelen herseye razıyız....

Sağol canım , inan burdaki desteğe morale sizlere öyle çok ihtiyacım varki , tek tesellimiz bunların Allahtan gelmesi , elbet birgün bizleride güldürür .....

banada elle tuttulur su var demediler cnm bütün tahliller yapıldı yok bişey dediler cok hafif pıhtılasma cıktı 3.ve 4. gebeligimde ignlere ilaclar kullandım yine olmadı ameliyat oldum laparoskopihistereskopi bişey yok dediler bence doktorun dedine takılma bida girdinde belki kapatır arayı bende yasadım yasdıklarını inan seni cok iyi anlıyorum ama yapıcak birseyimiz yok hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et rabbim sana bagıslasın inş...

Haklısın canım , zaten hiç bir çözüm yok , elbet hepimiz için bir vakti zamanı vardır ...

cnm histerskopi rahme ince bir optik arac ile rahim içine bakılmasıdır rahim içinde o esnada düşüge ve gebelik gelişmesine engel olabilecek sorunlar saptanırsa bunları o esnada giderilmesini saglıyorlar polip gibi myom gibi perdegibi tekrarlayan düşklerde yapıoyorlar yani...

bana okadar kürtaj oldum histerekopi önermediler.unutmassam doktora gittiğimde sorim.

Canım beni bu yaş mevzuuda korkutuyor , hani çokda vaktimiz kalmadı , 20yaşımda olsam bu kadar kafaya takmıycam inan yinede hakkımızda hayırlısı ...GATA riskli gebelik ana bilim dalı (abd) başkanına gittim o da baktı hiçbir sıkıntı yok yeniden dene dedi , e iyide niye gidiyo bu bebekler o zaman :43:

aynen cnm.niye bu çocuklar hiç oluşmuyo yada kalbi duruyo.kan pıhtilaşması dediler.iğnede kullandım olmadı.bilmiyorum.dediğin gibi yaşda gidiyo.menopoz yaşını öğrenmek istiyosanız anne tarafına bakın diyo doktorlar.annemler 3 kız kardeş.3üde 43yaşını bulmadan menopaza girmiş.biri son hamileliğinden sonra hiç hasta olmadı 36yaşında.annem enküçük kardeşimi doğurduktan sonra çok kanaması oldu rahmini aldırdı.37yaşında.diğer teyzemde 42yaşında menopoza girdi.anlican fazla zamanım kalmadı.istersen 60yaşında menopoza gir çocuk olmadıktan sonra ne anlamı var.ama kadın menopoza girince hastalıklarda başlıyo.nekadar geç olursak okadar iyi cnm.

aynen cnm.niye bu çocuklar hiç oluşmuyo yada kalbi duruyo.kan pıhtilaşması dediler.iğnede kullandım olmadı.bilmiyorum.dediğin gibi yaşda gidiyo.menopoz yaşını öğrenmek istiyosanız anne tarafına bakın diyo doktorlar.annemler 3 kız kardeş.3üde 43yaşını bulmadan menopaza girmiş.biri son hamileliğinden sonra hiç hasta olmadı 36yaşında.annem enküçük kardeşimi doğurduktan sonra çok kanaması oldu rahmini aldırdı.37yaşında.diğer teyzemde 42yaşında menopoza girdi.anlican fazla zamanım kalmadı.istersen 60yaşında menopoza gir çocuk olmadıktan sonra ne anlamı var.ama kadın menopoza girince hastalıklarda başlıyo.nekadar geç olursak okadar iyi cnm.

Off bide bu menepoz mevzuu var , benim annem menepoza girdiğinde 37 yaşındaydı herşeymi aleyhimize yahu:43:

ilaçlamı oldun kendiğindenmi oldun cnm.kaçıncı günde oldun?

kendiliginden geldi cnm ilaç kullanmadım maalesef 57 gün sonra geldi ama geldiya cok rahatladım walla sizde endiselenmeyin sizinkilerde gelir birde benim bhcg inmemişti ya ondan hemen olamadım galiba....

bana okadar kürtaj oldum histerekopi önermediler.unutmassam doktora gittiğimde sorim.

canım ben bunu 2.ci kaybımdan sonra yaptırmıstım üniversite hastanesine gidiyordum yaptılar ama simdiki doktorum bu işleri cokiyi yapan bir uzman raporuma baktı ve tekrar olucaksın dedi bu doktora güveniyorum inş benimiçin hayırlı olur... sende sor bakalım tekrarlayan düşüklerde yapılıyor çünkü...

Son düzenleme:
teşekkürederim arkadaşım temennilerin için bütün denemeleri yaptık kan pıhtılaşması olabilir deyip bir sürü iğneler oldum testler yapıldı ama değil. genetik testler yapıldı o da normal her yolu denedik yani şimdi bir ihtimal var denemediğimiz o da bağışıklılık sistemi ile ilgili tedavi eşimle benim dokularımız birbirine çok yakınmış milyarda bir oluşan bir durummuş sanırım onu inceleyecekler doktorumuz eğer ikinizde başka kişilerle evli olmuş olsaydınız sorunsuz bir şekilde çocuklarınız olurdu diyor.ne acı dimi biz birbirimizi çok seviyoruz ve bize ait bir çocuğumuz olsun istiyoruz çok mu:?

kızlar bende yeni katıldım. bende 4 yıllık evliyim 4 düşük yaptım. gitmediğim doktor kalmadı IĞDIR, ERZURUM, İSTANBUL gibi yerlerde büyük üniversitelerde araştırmalarda genetik tahlilden tut histeleskoopiye kadar yapıldı bir sorunum çıkmadı. bir tek kan pıhtılaşması çıtı onu da önemsiz dediler dr.lar. son gebeligimde kan sulandırıcı iğne kulandım o da fayda etmedi gebeliğim düşükle sonuçlandı. 8 haftalıkken karnımda kalbi durmuştu daha doğrusı gebeliklerimde bebeklerimin kalp atışlarını duyamadım. o anı heyecanla bekliyorum İNŞALLAH ALLAH banada nasip eder o anı.

kızlar bende yeni katıldım. bende 4 yıllık evliyim 4 düşük yaptım. gitmediğim doktor kalmadı IĞDIR, ERZURUM, İSTANBUL gibi yerlerde büyük üniversitelerde araştırmalarda genetik tahlilden tut histeleskoopiye kadar yapıldı bir sorunum çıkmadı. bir tek kan pıhtılaşması çıtı onu da önemsiz dediler dr.lar. son gebeligimde kan sulandırıcı iğne kulandım o da fayda etmedi gebeliğim düşükle sonuçlandı. 8 haftalıkken karnımda kalbi durmuştu daha doğrusı gebeliklerimde bebeklerimin kalp atışlarını duyamadım. o anı heyecanla bekliyorum İNŞALLAH ALLAH banada nasip eder o anı.

mrb arkadasım üzülüerek hosgeldin diyorum cok gecmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın kısmen aynı seyleri yasamısız benimde 4 gebelikkaybım var aynı senin gördügüm tedavileri gördüm ama olmadı:14::14::14:

Bu arada alperay eşinle dokularınızın birbirine çok yakın olduğunu nasıl öğrendiniz cnm hiç duymamıştım böyle birşey....

Kızlar şimdi doktordan geldim canım çook sıkkın , bebeğim yine gelişmemiş 6+4 olmam gerekirken 5 haftada takılı kalmış , haftaya kürtaj olucam 3. düşüğüm ne yapacağımı bilmiyorum , çok üzgünüm , Allah kimselere yaşatmasın .......

selam arkadaşlar ben de yenı uye olarak aranıza katıldım bu konuda.34 yasımdayım.benım de ıkı tane gebelığım oldu ve kan pıhtılaşmasından dolayı 7 haftalıkken kalbı durdu.kurtajla sonuçlandı.genetık araştırmamda mthfr degerlerım heterezıgot bve paı_1 mutasyonm 4g 4g çıktı.ankarada zekaı tahır burak kadın doğum hastanesınde tahlıllerımı yaptırıyorm.eşım de ıse sperm kalıtesızlıgı ve sayı yetersızlığı var şimdi tüp bebek ıcın uğraşıyoruz.acaba yıne hamıle kalsam bebek karnımda yıne ölürmü.bu arada ıkı aydır folık asıt ve coraspın kullanıyorum.vıtamın haplarıda kullanıyorum.

kızlar şimdi doktordan geldim canım çook sıkkın , bebeğim yine gelişmemiş 6+4 olmam gerekirken 5 haftada takılı kalmış , haftaya kürtaj olucam 3. Düşüğüm ne yapacağımı bilmiyorum , çok üzgünüm , allah kimselere yaşatmasın .......

canım allah yardımcın olsun ınşallah

selam arkadaşlar ben de yenı uye olarak aranıza katıldım bu konuda.34 yasımdayım.benım de ıkı tane gebelığım oldu ve kan pıhtılaşmasından dolayı 7 haftalıkken kalbı durdu.kurtajla sonuçlandı.genetık araştırmamda mthfr degerlerım heterezıgot bve paı_1 mutasyonm 4g 4g çıktı.ankarada zekaı tahır burak kadın doğum hastanesınde tahlıllerımı yaptırıyorm.eşım de ıse sperm kalıtesızlıgı ve sayı yetersızlığı var şimdi tüp bebek ıcın uğraşıyoruz.acaba yıne hamıle kalsam bebek karnımda yıne ölürmü.bu arada ıkı aydır folık asıt ve coraspın kullanıyorum.vıtamın haplarıda kullanıyorum.

Canım çok sağol , Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşamayan bilmez...Sen neden tüp bebek tedavisi oluyorsun anlamadım , bende forumda yeniyim burdan okuyup öğrenmeye çalışıyorum ...Biz bugün dr a bizim çözümümüz ne tüp bebek yaptıralım dedik kesinlikle gerek yok , sizin döllenmeniz oluyor olana kadar deneyeceksiniz dedi ....Şimdi sen tüp bebek deyince aklım karıştı

Canım çok sağol , Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşamayan bilmez...Sen neden tüp bebek tedavisi oluyorsun anlamadım , bende forumda yeniyim burdan okuyup öğrenmeye çalışıyorum ...Biz bugün dr a bizim çözümümüz ne tüp bebek yaptıralım dedik kesinlikle gerek yok , sizin döllenmeniz oluyor olana kadar deneyeceksiniz dedi ....Şimdi sen tüp bebek deyince aklım karıştı[/QUOT

,y, aksamlar canım.benım bır de eş durumum var.eşimin sperm kalıtesi düşük ve sayısıda az .
gittiğimiz bütün ürologlar tup bebek yapın dedı.derken ben ıkıncı kez doğal yoldan hamıle kaldım.oda ılk bebek gıbı 7 haftalıkken oldu.
genetık arastırması yaptılar sınuçta kan pıhtılasması ver dedıler.ben de ne yapacagımı bılmıyorum.o yuzden tup bebek ıcın rapor almaya calısıyorum.egerkı olmassa özelde yaptıracam.fakat tekrar ölmesınden korkuyorum.şimdi kan sulandırıcı ve vıtamın hapları kullanıyorum.bu arada 3 adet kıstım var yumurtalıklarımda zor hamıle kalıyorum.

Canım çok sağol , Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşamayan bilmez...Sen neden tüp bebek tedavisi oluyorsun anlamadım , bende forumda yeniyim burdan okuyup öğrenmeye çalışıyorum ...Biz bugün dr a bizim çözümümüz ne tüp bebek yaptıralım dedik kesinlikle gerek yok , sizin döllenmeniz oluyor olana kadar deneyeceksiniz dedi ....Şimdi sen tüp bebek deyince aklım karıştı[/QUOT

,y, aksamlar canım.benım bır de eş durumum var.eşimin sperm kalıtesi düşük ve sayısıda az .
gittiğimiz bütün ürologlar tup bebek yapın dedı.derken ben ıkıncı kez doğal yoldan hamıle kaldım.oda ılk bebek gıbı 7 haftalıkken oldu.
genetık arastırması yaptılar sınuçta kan pıhtılasması ver dedıler.ben de ne yapacagımı bılmıyorum.o yuzden tup bebek ıcın rapor almaya calısıyorum.egerkı olmassa özelde yaptıracam.fakat tekrar ölmesınden korkuyorum.şimdi kan sulandırıcı ve vıtamın hapları kullanıyorum.bu arada 3 adet kıstım var yumurtalıklarımda zor hamıle kalıyorum.

Senin doktorun kim canım?Ya bak aklını karıştırmak istemem ama zor hamile kalıyorum diyorsun 2 kez zaten kalmışsın , malum bu işlerin içinde korkunçta bir rant var ...Ayrıca tüp bebek kolay iş değil tutmadımı oda tutmaz , hem maddi manevi çok yorulursunuz....Ne güzel doğal yollardan hamile kalabiliyorsun bence ....Yaşını bilmiyorum ama ben 3 gebeliğimdede ovülasyon testi ile gün belirleyip hamile kaldım ...Tüp bebekten önce denemeye değmez mi ?

Kızlar şimdi doktordan geldim canım çook sıkkın , bebeğim yine gelişmemiş 6+4 olmam gerekirken 5 haftada takılı kalmış , haftaya kürtaj olucam 3. düşüğüm ne yapacağımı bilmiyorum , çok üzgünüm , Allah kimselere yaşatmasın .......

of ya çok üzüldüm inan.niye böyle oluyoo anlamış değilim.ne bilim herkezin hamileliği ne güzel gidiyo.bizim niye böyle oluyoki

Back