Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

canım cok gecmis olsun bu mol gebelik nasıl tekrarlıyor ben anlamıyorum biliyorsun benimde 1. gebelik moldu o zaman doktor bi sene icinde dinlenmen lazım demisti ...inanki sasırdım alperay rabbimee dua et ve eger ufacık bi memnuniyetsizligin varsa doktor ve hastaneden bence degis .. ben bu zamana kadar cok pismanım neden beni etrafımda yonlendiren olmadı diye bastan gitseymisim profa bastan en iyi hastaneye gitseymisim diyorum en azından 2. bebek kaybından sonra .. amaa tesaduf dendi sonra teshis kondu sebsbsiz en kotusu bu gecen zaman icinde vakit kaybı oldu yasım oldu 30 .. bu vuruldugun igneler nasıl canım agır mı yani dusuk saglayıcı sanırım ?

elif kromozomlarinda bi sorun varmiymis hic neden bu kadar genetigi bozuk embriyo cikmisski

baktırdılar cnm.ikisininde genlerinde sorun yok.habire ağlayıp duruyo buda tutmicak diye.çünkü hiçbişi hissetmiyomuş.idrar testi yaptı negatif çıkmış.1haftada yapıp pozitif çıkan varmış.oda burayı takip ediyo.yok idrar testi pozitif çıkan yok midesi bulanıp kasıkları ağrıyıp memeleri şişen onları oluyunca morali sıfıra iniyo.cumaya az kaldı.bir ogün gelsin olumsuz olursa ozaman üzülürsün.erkenden niye üzüyosun diyorum.of of hamile kalamayanların işide kötü bizimde.onların paraları bizim oramız maffoldu.bizede para lazım anladımki devlet hastaneleri bişi anlamıyo.ona bakarsan profösörlerde bişi anlamıyo.anlamsız ne edüğü belirsiz bir hastalığa yakalanmışız gibi.ama onlara girmekten başka çaremiz yok.5.hamileliğmi 3ay sonra düşünüyodum ama maddiyatsızlıktan ertelemek zorunda kalcam.ev aldık.eşime dedim bak çocuğmuz olmuyo paraya ihtiyacımız olur dedim.ben hamile kalıyorumya çocuğum olur sandı.çocuğum olmadıktan sonra evin ne anlamı var.artık sırtına sarıp ahirete götürür.

elif kromozomlarinda bi sorun varmiymis hic neden bu kadar genetigi bozuk embriyo cikmisski

bir arkadaşının 25emriyodan bir tane bile genetiği iyi çıkmamış.oyüzden tüpbebek yaptırmayı düşünenler kesinlikte genetiği araştırılmadan transfer yaptırmasınlar.enazından transfer parasını vermemiş olurlar.

simcik korktum bizlerde sorun cikmadi ama yosam bizlerin kaybetme sebeplerimizin altindaki sorundami bebekte bi arizanin belirtisi off pgt yöntemide cok pahali ya ilk denemede tutmazsa :26:hem maddi yönden cökecez manevi yönden cöktüklrimiz saymakal bitmez allah yardimcimiz olsunnneviniz hayirli olsun canimm yinede sen birak 3 ay sonra korunmayi bi daaha dene bekleme insalalh bu sefer yawrun senle kalir cok zor bi durum offff offf

25 taneden hic saglam yok demekk:26:embriyo genetigi arastirilmasida cok pahali ama pgt yöntemi oluyo :26:

elif şimdi daha da korktum o arkadaşın için canı gönülden şans diliyorum umarım güzel haberler alır ve sende bize iletirsin ama ne güzel 13 tane embriyosu olmuş benim topu topu 3 taneydi bir dahakine kaç olur bilmiyorum Allahım yüzümüze gülsün artık nolurrrrrr

artık kesinlikle o doktora ve hastaneye devam etmicem şimdi genel konrtollerimi yaptırıyorum dün tiroidlerime baktırdım allaha çok şükür hamilelik için sorun teşkil edecek bir şey çıkmadı sadece nodül çıktı onun için biyopsi yaptırcam şimdi hemotolojiye gidicem yani sırayla olabilecekleri elicem kendi çabamla sonrasın da sorunlu gebeliklerde ( dış gebelik - mol gebelik ) alanında en iyi doktor kimse onu bulmam lazım ..öncelikle istanbulda tabiki ama bundada sonuç alamazsam amerikaya bile gidicem sonuna kadar uğraşıcam pes etmicem

25 taneden hic saglam yok demekk:26:embriyo genetigi arastirilmasida cok pahali ama pgt yöntemi oluyo :26:

yakaladım seni ilknurun işi varmiş bana emenet ama bende yemek yicem birazdan sen ara ara bakarsın nedemek istediğimi anladın hayalim.........

sağol canım.....inan bana ben baştan beri hep proflara gittim hatta ilk mol gebeliğimden sonra 2 yıl bekledim kendimi anca hazır hissettim çünkü sonrasında hamile kaldım ve yine mol gebelik oldu aslında beni bütün gebeliklerim mol belirtileri gösterdi sadece 3 tanesini patolejiye göderdiğim için kesin kanıtlı mo hidatiform tanısı koyuldu ama diğerlirininde gidaşatı aynıydı bir kere mol oldunmu tekrarlama riski artıyor zaten senin için temennim umarım çok iyi bir doktor bulıursun ve umarım tekrar yaşamazsınbide şimdi dış gebelik diyorlar onda da bir kere oldumu tekrar ediyormuş benim sağlıklı gebelik olasılığım o kadar azaldıki ne yapacağımı bilmiyorum artık kesinlike o hastaneye gitmicem ....vurdukları iğne kemoterapi tedavisinde kullanılan ilaçlarmış çok yakan bir iğne o kadar yavaş enjekte etmelerine rağmen bir süre belden aşağısını hissetmedim ve aşırı mide bulantısı yaptı bende bütün gece kustum ama ertesi gün bir etkisi olmadı

İnşallah cnm.genetiğe nekadar emriyo yollarsan masrafı okadar artıyor.ama mecburen yollamak lazım.başka şans yok.sana tüpbebek önerdilermi?bana önermiyolar.maddiyatsızlık diyorum ama yoktan var eden yüce Allahım nasip etcekse gene eder diyorum.nasip değilse nereye gidersen ne paralar harcarsan harca olmaz.

Son düzenleme:

okumuştum sen genetiğe yollamamıştın.bidaha yaptırırsan kesinlikle genetiği incelettir.3çok azmış cnm ama okadar emriyosu olup genetiği iyi çıkmayan var.önemli olan iyi olması.3tane iyi çıkarsa şansı artsın diye üçünüde koyuyolar.

tamamen işimiz şansa kaldı ya tutarsa deyip göle mayada çalarız artık aynı şey dimi ama:)

tamamen işimiz şansa kaldı ya tutarsa deyip göle mayada çalarız artık aynı şey dimi ama:)

her hastane ayrıdır belki ama arkadaşım 1tanesine 270tl vermiş.artık kaç tane yollanırsa okadar ediyo.mesela 6tanesi 1.650 oluyo.diğer masraflarla 10bini buluyor.yeterki tutsa para önemli değilde tutmayınca yazık oluyo işte.

aynen keske ilk denemde tutsa para önemli degilde ya tutmazsa 10 bin az para degilki iki deneme 20 binn :26:

malesef cnm.hepimiz için aynı.işimiz şansa değil Allaha kaldı cnm.o nasip etmezse çırpınmalarımız boşuna.

doru :26:allahim isterse olacak yoksa yok ne yaparsak yapalim dünyanin bi ucuna gidelimm olmazz

kromozomlarimiz esli temiz cikinca hic bi doktor önermedi dahaama sen dedinya arkasiminkide temizdi yinede saglikli embriyo yok deyince acaba bizlerdede gizli sagliksiz embriyolar varmi diye süphelendimm:26:bide sperm dna hasar testi varmis sperm normalde saglikli gözüküyomus ama icinde dna hasari olabiliyomus..biz burdaki üroloji doktorlarina sorduk kafayi takmayin öyle teste gerek yok dediler yapmadilar..aama tr kaan aydos yapiyomus onu:26:

hamilelik öncesi ve sonrası coraspirin kullanan arkadaşlarım var.bende 2.kürtajdan sonra kullanmıştım.hamile kalıncada clean 0,4 kullanmaya başlamıştım.8.haftada herşey yolundayken kalpatışı durmuştu.kürtajdan 2hafta sonra profösöre gitmiştim.coraspirinin kanpıhtılaşmasına zararlı olduğunu kullanmamı bırakmamı söylemişti.internetten sizde bakarsanız görürseniz ordada yazıyo pıhtılaşması olanlar için aspirin zararlı yazıyor.oyüzden kullansammı kullanmasammı kararsız kaldım.hem iğne hem bebe aspirini kullanıp bebek sahibi olanlarda var.aklım karıştı.düşüncenizi yazarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…