Rüya Yorumları Tekrarlayan ruyalar

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
Merhabalar kizlar , gecen aylarda arkadasim mesaj atmisti ve beni bir adamla evlenirken gormus ustelik cocugumuzun oldugunu bile gormus , gecen hafta yine mesaj atti ve beni surekli gelinlikle ve surekli dugunumun oldugunu goruyormus ruyasinda ve onlarinda misafir olarak geldigini anlatti . Damadin kim oldugunu gordunmu diye sordum buyuk bir merakla , gecen ruyamda gordugum kisiyle ayni kisiydi dedi , ve daha enteresani da ruyayi gordugu aksam bende kendimi gelinlikle gordum . Artik korkmaya basladim yani , bekarim sevgilim de yok . Ruyalarin anlami nedir ? Buna bir yorum getirebilecek varmidir aranizda kizlar ?

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

olabiliyor öle bn eski sevglimi rüymda görmştm mesela daha tanımıyodum sonra tanıştğmzda farkettm şok oldm sonra yne öyle brni gördm rüyamda denk geldk ve bnde ona tanıdık geldm şok oldum falan

olabiliyor öle bn eski sevglimi rüymda görmştm mesela daha tanımıyodum sonra tanıştğmzda farkettm şok oldm sonra yne öyle brni gördm rüyamda denk geldk ve bnde ona tanıdık geldm şok oldum falan

Ne kadar ilgincc , hayirlisi olsun ya hic sevgilisi olmamis biri olarak merak ediyorum acaba kim diye ama belkide hic evlenemiycem

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

X