- 5 Mart 2016
- 167
- 126
- 41
Evet üniversite hastanelerinde kan ile yapılıyorCevap verebilecek yok mudur?
Evet üniversite hastanelerinde kan ile yapılıyor
Ne yaptın şimdi claxene dan sonra da kalp atışı duyamayınca doktorun ne yapmayı planlanıyor? Aynı şey benimde başıma geldi..Bn ilk bos gevelik gecirdim cnm ocakta sonra pihtilasma testine gore dr hazirandaki ikinci gebeligimde gunluk 0,4 mg lik clexane igne ve coraspin hap vermisti. Ama bebegimin kalp atislarini alamadilar 8. Haftada
Cnm aralikta hamile kaldim o sureye kadar folik asit kullandim. Ogrenince hemn yine cleksan ve coraspin basladik. Ikinci kaybimin pihtilasmayla ilgisi yokmus genetik inc sonucu kromozom bozuklugu cikmis cnm. Dr um dollenme esnasinda olabilio bu tarz dedi yani herkeste gorulebilirmis tekrar etme ihtimali yuzde 5 dedi. Iste sonrasinda araliktaki gebelikte sıki takip dikkat fln derkn hamd olsun cnm kizimiza kavustuk :) Rabbim sanada nasip etsin insallaaahhhNe yaptın şimdi claxene dan sonra da kalp atışı duyamayınca doktorun ne yapmayı planlanıyor? Aynı şey benimde başıma geldi..
canım nasılsın, sımdı eskı yazılarını gordum..Biz sifaya gitmistik orda ogretmn fln indirimi vardi cnm. 200 kusur civari tuttu sanirim. Yanlos da olmasin hatirladifim kadariyla. Bn sjmdi perinatologa godiyorum iki tane. Ikisi de farkli seyler soyluo. Biri dedi ki bnm pihtilasma testim eksikmis bu test olmadan nasil verdi clexane kullanmana fln dedi . O test icin kan verdim sonra sonucu bejliyoruz simdi. Digeri de d vitaminime cok onem verdi . Cok dusuk bnm. Ampul ve damla verdi. Bi de dr gebelik oncesi coraspin kullanma dedi kanini cok sulandirirsa bu sefer rahim kan dolar gibi seyler dedi. Testler tamamlaninca karar verckmis hep.
Canım rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın . Benim de 1bos gebelik sonra cleaksana rağmen 2kurtajim vardı kalp atışı oluşmamıştı . Şimdi 2bebis annesiyim çok şükürcanım nasılsın, sımdı eskı yazılarını gordum..
bende 6haftalık kurtaj oldum,
genetık test yaptırcam lupus vs ıstedı doktorum..
1kımyasal-1dıs gebelık- 1 de boş gebelık oldu yanı kesem duzensızdı..
senın nasıl gıdıyor ınsallah bebegıne saglıkla kavusmussundur
maşallah canım, ALlah bagıslasın,Canım rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın . Benim de 1bos gebelik sonra cleaksana rağmen 2kurtajim vardı kalp atışı oluşmamıştı . Şimdi 2bebis annesiyim çok şükür
Hangi şehirleşin bilmiyorum ama dr çok önemli içine sinen biriyle devam et. Pıhtılaşma testlerin fln yapıldı mi . Genetik test bn de yaptırmıştım . Yanı dr un istiyorsa yaptır kuzum
Ahh ins canım ya olur ama hiç merak etme . Stres de yapma bu süreçte artık bu durumları yaşayan o kadar çok ki canım. Kendini asla zorda veya kötü hissetme. O testlerin hepsini bn de yaptırmıştım canım. Zaten cleksan kullandım hep gebeliklerimde. Bi de d vit ayrıca da düşündüğümüz andan itibaren folik asit başladım. Bnm tahminim sende de kan pıhtılaşması sorunu var bnce . Sonuçları paylaş olur mu hem burda birilerine faydası olur belki hem de güzel sonuçlarla bize güzel haberler vermiş olursunmaşallah canım, ALlah bagıslasın,
Rabbım saglıklı evlatlar versın bızlerede ,
istanbuldayım koç unv.hastanesıne gıdıyorum canım doktrumdan memnunum şuan ıcın,
pıhtılaşma ve kromozomu esımle bırlıkte 1 sene once yaptırmıstık bısey cıkmamıstı,
sımdı ıkı dusuk gorundugu ıcın genetık testler ıstedı romatolojıye gıdecegım sanırım ya kromozom bozuk embrıyodan ya da kanda pıhtılasmadan suphelenıyor, bazen gebelık olustuktan sonra damarlar tıkanabılıyormus ..
ınsallahh bızde saglıkla kavusuuruz yavrularımıza canım
Bende öyle düşünüyorum artık bunu çözmeden transfer olmak istemiyorumAhh ins canım ya olur ama hiç merak etme . Stres de yapma bu süreçte artık bu durumları yaşayan o kadar çok ki canım. Kendini asla zorda veya kötü hissetme. O testlerin hepsini bn de yaptırmıştım canım. Zaten cleksan kullandım hep gebeliklerimde. Bi de d vit ayrıca da düşündüğümüz andan itibaren folik asit başladım. Bnm tahminim sende de kan pıhtılaşması sorunu var bnce . Sonuçları paylaş olur mu hem burda birilerine faydası olur belki hem de güzel sonuçlarla bize güzel haberler vermiş olursun
Amin canım benim ins yBende öyle düşünüyorum artık bunu çözmeden transfer olmak istemiyorum
İyi bir genetik doktoru bulmam lazım..
Tabi paylaşırım canım ..
inşallah hayırlı gebelik haberleri de paylaşmak nasip olur
32 oldum canım :)Amin canım benim ins yYasin kac ?
İstanbul’da çok iyi dr lar vardır o açıdan şanslısın bence hanı küçük bi yerde yaşamıyorsun bak. Araştır muhakkak vardır. Bir iki dr gez ama çünkü hepsininbakis acısı farklı oluyo.
Hadi inş güzel haberler alın kuzum32 oldum canım :)
evet ıstanbul doktor konusunda baya secenegı bol gercekten, once şu romatolojı testlerını halletcem bakalım ne cıkacak merak edıyorum..