Tekrarlayan kurtaj sonrasi genetik ve kromozom testi yaptiranlar

Merhaba arkadaşlar bende 2. Kez kimyasal gebelik yaşıyorum dün öğrendik değerinin düştüğünü.. bende kan pıhtılaşması testi yaptırmak istiyorum ama nasıl oluyor özel hastanelerde yapıyorlar mı Dr a siz mi söylüyorsunuz o mu istiyor. Dr lar kimyasal konusunda Biraz duyarsız sanki düşükten bile saymıyorlar nerdeyse.. ama ben bubacıyı tekrar yaşamak istemiyorum ve araştırdığom kadarıyla bu tip kayıplar genelde kannpıhtılaşması yüzünden oluyormuş.. bu testi yaptıran arkadaşlar bilgi verir misiniz rica etsem

Tabi ozel hastanelerde yapiyolar cnm sonuc daa hizlo cikiyo hatta. Ucretli oluyo. Bnden dr istemisti . Ama sn bi dr a gidip istedigini soylesen de yaptirilir bnce

Tabi ozel hastanelerde yapiyolar cnm sonuc daa hizlo cikiyo hatta. Ucretli oluyo. Bnden dr istemisti . Ama sn bi dr a gidip istedigini soylesen de yaptirilir bnce
Salı günü gidicem dr a randevu alabilirsem. O zaman söylemeyi düşünüyorum. Özel sigortam var o karşılar herhalde büyük kısmını bakalım artık yaşamak istemiyorum kayıp çok üzücü gerçekten Allah beterinden korusun tabi de.. çok teşekkürler bilgi için

Amin cnm insallah Rabbim isteyen herkese bize saglikli gebelikler bebekler nasip etsin. Tabi sigortadan dolayi ucrette farklilik olur cnm. Ama cok da fiyata takilma sagligin sonucta onemli de bise o yuzden ii bi dr arastir bul onunla devam et

Amin cnm insallah Rabbim isteyen herkese bize saglikli gebelikler bebekler nasip etsin. Tabi sigortadan dolayi ucrette farklilik olur cnm. Ama cok da fiyata takilma sagligin sonucta onemli de bise o yuzden ii bi dr arastir bul onunla devam et
Şuan da devam ettiğim dr a tavsiye üzerine gittim aynı hastanede çalışan yakınım tavsiye etti. Eğer memnun kalmazsam başka dr a da giderim. Dediğin gibi fiyat sorun değil mecbhuren yapılacak zaten bu test artık. En azından fikir olması bakımından sen kaça yaptırmıştın. Değişkenlik gösterir ama

Biz sifaya gitmistik orda ogretmn fln indirimi vardi cnm. 200 kusur civari tuttu sanirim. Yanlos da olmasin hatirladifim kadariyla. Bn sjmdi perinatologa godiyorum iki tane. Ikisi de farkli seyler soyluo. Biri dedi ki bnm pihtilasma testim eksikmis bu test olmadan nasil verdi clexane kullanmana fln dedi . O test icin kan verdim sonra sonucu bejliyoruz simdi. Digeri de d vitaminime cok onem verdi . Cok dusuk bnm. Ampul ve damla verdi. Bi de dr gebelik oncesi coraspin kullanma dedi kanini cok sulandirirsa bu sefer rahim kan dolar gibi seyler dedi. Testler tamamlaninca karar verckmis hep.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Yeni üye oldum. Ben ilk bebeğimi 10 haftalıkken 21 şubatta kalbinin durması sebebi ile kaybettim. Fena halde bulantılarım varken birgün hiçbirşey hissetmedim ve hemen doktora gittim. Ve sonuç çokta şaşırtmadı beni. Çünkü hissetmiştim. Herşeyin sonu gibi geliyor ama zaman herşeyin ilacı. Doktorum çok temkinli olduğundan hemen genetik testleri istedi ve yaptırdık. Bende kanda pırtılaşma çıktı. Doktorum birdahaki gebeliğimde hemen kan sulandırıcı iğnelere başlayacağmızı söyledi. Tam 6 ay sonra mucizem yine geldi. Şimdi 9 haftalık hamileyim.Ve ilk günden beri Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. İnşallah sağlıkla alırız bu kez kucağımıza. Allahım kimseye yaşatmasın o kötü günleri. Dileyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Devlet hastanelerinde malesef ikinci üçüncü kayıplardan sonra yapılıyor bu testler. Sizlere tavsiyem hemen yaptırın testlerinizi. Biraz pahalı fakat aynı şeyleri yaşamaktansa bir şekilde yaptırılabilir diye düşünüyorum. Herkese iyi günler:)

Merhaba allah kucağınıza almayı nasip etsin inşllah sağlıkla.. benimde 2 kimyasal gebeliğim oldu 2. Si bu ay sonlandı. Kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum olabilir mi dedim dr a bu aşamada kalbi atmadan bilseydik de iğneye başlayamazdık dedi dr. Ama içinde kalıcaksa birsürü para ödiyceksin yazayım gelecek ay yaptır dedi. Benim kafam karıştı bu iğnelere ne zaman başlanıyor. Kimyasal gebeliğin sebebi de pıhtılaşma olamaz mı bilemedim. Size hemen başlatmış dr belki dr bu erken başlama bebeğinizi kurtardı. Kalp atışını beklese belki Allah korusun yine sorun olacaktı. Bende tekrar üzülmek istemiyorum

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim. İnşallah, Allahım herkese kucağına almayı nasip etsin. Şimdi benim ilk gebeliğimde de iki kez kalp atışlarını duymuştuk.Rutin kontrolde durduğunu öğrenmiştim. Kimyasal gebelikte hiç duyulmuyor sanırım. Ama genetik testini yaptırmanda hiçbir sakınca görmüyorum. Bastan alınan bir tedbir bence. İğnelere gelince, doktorum sonuçları gördükten sonra bana, korunmayı bıraktığın ay, yani gebelik beklediğin ay regl olmadan 3 gün önce kan testi yaptır demişti. Yani iğnelere çok erken başlanması gerektiğini, sakın 6 haftalık hamileyim diye gelme demişti hatta. Biz neredeyse 3,5 haftalıkken önce kanda gördük. Daha sonrada bu zamana kadar geldik çok şükür. Bence başka bir doktorada gidebilirsin. Ayrıca o testleri de yaptırabilirsin. Kimyasal gebelik hakkında çok bir bilgim yok açıkçası. Ama tek söyleyebileceğim o iğneere çok erken başlanması. Rabbim Gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin arkadaşım.

Aminn çok teşekkür ederim ilgin için.. bende testleri yaptırmak istiyorum ama iğne için bende hep senin dr unun dediği gibi yapıldığını duymuştum benim dr böule söyleyince öyle düşünmesi moralimi bozdu çünkü bundan sonra ona devam etmeyi düşünüyordum. Testlerde pıhtılaşma filan çıkarsa artık başka bi dr arıycam demek ki.. bu arada kimyasal da değer çok artmadan kese bile görünmeden düşüyo. Dr da o henüz hücre durumunda öyleyken hüvreye komut veremezsin iğne bi işe yaramaz dedi ama ben öyle düşünmüyorum. 2 defa yaşadım artık üzülmek istemiyorum. O ay hamile kalamasam daha az üzülürdüm eminim ki.

Bu arada çok soru sordum kusuraa bakma ama bişey daha sormak istiyorum. Senin kadın doğum dr un perinatolog mu yoksa normal kadın doğum cu mu. Bu tip riskli gebeliklere perinatolog bakıyo diye duydum da. İst da mısın hangi dr a gidiyorsun birde İST daysan belki bende giderim öyle olursa dr unun yaklaşımını beğendim çünkü

Estağfurullah, istediğini sorabilrsin. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Paylaştıkça çözülür belki sorunlar. Doç.Dr. Bülent Kars. Kadın doğum uzmanı. İstanbulda Gülen Tıp Merkezinde. Ama doğumları Central Hospital de yaptırıyor. Ama gerçekten uzman bir doktor. Bir kez gidersen anlıycaksınzır zaten. En iyi hekim olarak girdiğinde de yorumlarını okuyabilirsin. Eğer yakınsan gitmeni tavsiye ederim. Güzel haberlerini alırız bizde

CV sine baktım gerçekten çok iyi canım hem perinatoloji ile de yan dal yapmış. Ama bana dragos kartal çok çok uzak gidip gelmem çok zor olur. Eğer riskli gebelik sınıfına girersem bana yakın iyi bir dr bulmam şart gibi görünüyor.

uzaksan tabi çok zor olur. Bir de çok yoğun olduğundan randevular gecikebiliyor. Umarım Bülent bey gibi bir doktor ile karşılaşırsın.

Merhaba, benim Dr umda Bülent Kars. Bende çok kolay hamile kaldım. Herşey pürüzsüz giderken 21 haftada Detaylı ultrasonda bebekte anomali farketti Bülent Bey, bir profesore yönlendirdi gittik aynı şeyleri söyledi. Amniyosentez yaptırdık ve kromozom anomalisi olduğu tespit edildi. 24-25 haftalıkların gebelik sonlandırıldı. Onun yönlendirmesi ve benim araştırmalarımla genetik test yaptrdık eğitim araştırma hastanesinde 15 gün sonra sonuçlar çıktı ve bende translokasyon olduğu tespit edildi. Doğumum üzerinden 7 ay geçti. Hal dün gibi

Bana Önerilen pgt tüp bebek ama ben çok korkuyorum. Allah'a sığınıp korunmayı bıraktık. Inşallah sağsalim sağlıklı uzun Ömürlü hayırlı evlatlar nasip olur hepimize.
Allah yardımcımız olsun.

Kizlar bu genetik kromozom testi kan ile mi yapiliyor.Universite hastaneleeinde yapiliyor mu bilgisi olan varsa cevabinizi bejliyorum.Hepimizin Allah yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…