Tekrarlayan kimyasal gebelik

ayselkbr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
1
1
34
Merhaba,4 kez kimyasal gebelik yaşadım. Tahlillermizde bir sorun yok. Genetik testlerimizde eşimin ve benim sorun çıkmadı. Bu son iki gebelikte aspirin kullandım. Artık umudumu da kaybettim ve psikolojik olarak yoruldum. İstanbul da ikamet ediyorum. Konuyu yaşamış ve çözüm bulmuş arkadaşlar doktor ve tedavi önerisi verebilir misiniz? Şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim.

Merhaba ben de 2 defa yaşadım kimyasal gebeliği ve daha sonra araştırmaya başladım pıhtılaşma ve genetik test yaptırdık sonuçları bekliyoruz.. bir videoda kadının 6drfa kimyasal yaşadığını ve en sonunda gittiği doktorda bağışıklık sisteminin çok güçlü olduğundan vücudunun bebeği attığını öğrendiğini söylemişti . Siz grip vs olduğunuzda nasıl geçiyor mesela çabuk mu atlatırsınız ? Arkadaşımın annesini de erkek çocuğu tutamadığını söylemişti boylama falan yaptırmış sonra sağlıklı gebelik elde etmiş

erkek çocuğunun kolay düştüğünü bende duymuştum.kız çocuğu daha dirençli olurmuş

erkek çocuğunun kolay düştüğünü bende duymuştum.kız çocuğu daha dirençli olurmuş
Evet bende çok şaşırmıştım Çin takvimine baktığımda erkek gösteriyordu zaten ve Çin takvimine göre uzun süre erkek olacak gibi duruyor tabi en doğrusunu Allah bilir hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşup kucağımıza alıp sevmeyi nasip eder tez vakitte inşallah

aa nereden bakıyorsunuz çin takvimine linkini özelden atar mısınız

hamile kaldıktan sonra mı bakılıyor

Benim kucuklgmden bu yana bagsklgm çok iyidir grip bile nadir olurum olsam sabahı iyi olurum o derece.
2019 doğumlu bir oğlum var. Hamile iken hep 2 hafta önceden gidiyordu ama 9 ay kustum su bile icemeyck kadar kötü oldum.

bende 2 defa dogal yolla 2 defa tüp bebekle 4 defa kımyasal gebelik yasadım.. kimyasal gebeliğin net bi açıklaması yok hepsini 1 bucuk sene içinde yaşadım ve doktorlar maalesefkesin sundan oluyor diye bi açıklama yapmadı.. saglıksız gebeliği vucıt kendı atıyor dediler, vucudun embrıyoyu yabancı madde gbi görüp atıyor olabilir dediler.. lenfosit aşısı oldum, bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandım.. yıne sonuc değişmedi.. eşime de bana da gentik test yapıldı kan pıhtılaşmasına bakıldı hepsi temiz cıktı.. suan tüp bebekle 4 aylık hamileyim şükür hersey yolunda.. kesın bı nedeni olmadgı için hep ihtimaller üzerine gitti tedavim. bende istanbulda yasıyorum su doktora gidin böyle tedavi uyguluyor dıyemıyorum.. biliyorum zor ama sakin kalıp süreci didiklememeyi ögrendım dua edip kendımı her sonuca hazırlamaya çalıştım.. inşallah sizde tez zamanda saglıklı kolay sekilde hamile kalırsınız ve kucagınıza almak nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…