yaptırdım canım hikayemi yazayım belki birilerine umut olur
ben kimyasal gebeliklerimi hep erkenden test yaptığım için öğrendim yani adet günü gelmeden idrarda çıktı kan verdim kanda çıktı fakat sonra adet oldum değerlere iki günde bir bakıyordum sürekli düşüyordu ve adet günümde adet oluyordum . Neyse farkettiğim 3 tane oldu 9-10 ay denedik olmadı belki diğerlerini kan testi yaptırmadığım için farkedemedim belki 3 ten fazlaydı ve bu durumu kafama takıp doktora gittim önce bunlar normal her kadın Yaşar dedi ama ben baskı yapınca(bir de sağlık çalışanı olunca ) madem trombofili testi yapalım dediler ve sonucun çıkması çok uzun sürecekti. Neyse doktorum bu süre zarfında bana prowomen eşime promen K verdi düzenli şekilde kullanmaya başladık bunlar yumurta ve sperm güçlendirici takviye şeyler.
Yaklaşık 2 ay kullandım ki kendimde ilk defa yumurtlamadan sonra (tabi ovulasyon testleri de yapıyorum deli gibi) acayip şekilde göğüs ağrısı hissetmeye başladım ama bekleyecektim kendi kendime söz vermiştim ama dayanamadım adete 5-6 gün kala idrar testi yaptım 5 saniye de hemen bariz ikinci çizgi çıktı şok oldum sonra ertesi gün hemen kan verdim 582 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 2042 sanırım böyle yüksek bir değer çıktı ve tekrar 2 gün sonra kan verdim adet günümdü ve değerim 4779 çıkmıştı hemen doktora gittim ve beklenen adet günümde bu değerle direkt karnımdan keseyi gördü . O gün gittiğimde pıhtılaşma sonuçlarımın da çıktığını farkettik (mthfr a1298c homozigot —pai homozigot ) hemen coraspin Progestan ve oksapar başlattı . Her hafta kontrole gittim ilk progestanı bıraktırdı sonra coraspin ama oksapara devam edeceksin dedi ki hala devam ediyorum . Bir sonraki gidişimde yolk sac I sonrasında kalp atışını duyduk herşey çok güzel ilerliyor maşallah hatta erken yumurtlama olduğu için normal adet günüme göre ultrason ölçümlerinde hep 5-6 gün önde çıkıyor miniğim
umarım böyle sağlıkla devam eder ve Allahım hepinizi bebişlerinize kavuşturur