Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan kimyasal gebelik, sürekli kimyasal gebelik geçirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki birakcak misin canım iğneyi
Düşünmüyorum canım yani tek başıma böyle bir kararı veremem perinatolog da ben bırak dersem ve Allah korusun kötü bişey olursa tesadüfen sen beni suçlu bulursun dedi

Evet o riski de asla göze alamam canım zor gelmiyor yeter ki Sağlıklı devam etsin de ben iğne yapmaya razıyım sonuna kadar
Valla uzaktan kolay gibi ama bakalım hamile kalirsam ben nasıl yapicam igneyi hiç bilmiyorum.canim sen 3 aylık olmuşsun maşallah yaaa.Benim de 6 gün var adete dua et bana💕💕🌸🌸

Valla uzaktan kolay gibi ama bakalım hamile kalirsam ben nasıl yapicam igneyi hiç bilmiyorum.canim sen 3 aylık olmuşsun maşallah yaaa.Benim de 6 gün var adete dua et bana💕💕🌸🌸
İnşallah sağlıkla gelir bebişin canım ❤️İğneyi yararı için yaptığını bilince bi şekilde yapıyorsun canım ilk başta çok acıyordu morarıyordu ama alıştım valla yeter ki böyle güzel devam etsin o duyguyla herşey yapıyormuş insan

Kızlar selam dün hcg baktık 9.59 çıktı adete 1gün vardı. Sanırım 3. Kimyasal gebeligimi yaşayacağım .kadin doğuma gittim olabilir herkes geçirir sorun yok diyor ya nasıl sorun yok offf

Kızlar selam dün hcg baktık 9.59 çıktı adete 1gün vardı. Sanırım 3. Kimyasal gebeligimi yaşayacağım .kadin doğuma gittim olabilir herkes geçirir sorun yok diyor ya nasıl sorun yok offf
E kanaman falan yokki dur bakalım belki olur düşmez inşallah

E kanaman falan yokki dur bakalım belki olur düşmez inşallah
Adet bugün evet şimdilik yok ama değere baksana canım çok düşük umitlenemiyorum bile.bu zamana kadarki okuduklarima göre yüksek ihtimal kimyasal. Zaten 2 defa geçmişim de var

Adet bugün evet şimdilik yok ama değere baksana canım çok düşük umitlenemiyorum bile.bu zamana kadarki okuduklarima göre yüksek ihtimal kimyasal. Zaten 2 defa geçmişim de var
Eğer haklı çıkarsan artık araştırmalara başka canım hangi testlerini yaptırdın şimdiye kadar

Basit hormon testleri ultrason la yum.kontrolu pıhtılaşma testler yapıldı ama benim pihtlasmadan değil sanki

Başka bir sebebi var gibi
Artık iyi bir araştırma gerekiyor kaç sene oldu evleneli?

X