Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan kayiplar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hissettiklerinin aynilarini bende hissediyorum canım. Benimde iki kaybım var. Bulunabilen tek sebep 2 genimde homozigot 1 genimde heterozigot pıhtılaşma.. bide rahmim üstten biraz basık. Bu çok önemli değil operasyona gerek yok dedi doktorum..
Gerekli süreç tamamlandığında kromozom analizi ve pıhtılaşma testlerinizi aksatmayin.. inşallah bı sonraki gebeliklerimiz sağlıkla ilerler bizde anne olabiliriz

Yine ki çözümü olan bsy cikmis pihtilasma ocin gebelik oncesinde ilac gebeykende igne kullaniliyormus sanirim.butun tahlilleri yaotrcz insllah.ne kadar guzel dua etmissiniz cook âmin.Rabbim bundan sonra guzel hamilelikler nasip eylesin bize..

Rahim kalp seklinde olursa ne olur yardimci olur musunuz
Merhaba cnm rahimde perde olduğu zaman gebelik de rahim kalp seklini alıyor bende ilk gebeliğimi 10 haftada düşük yaptım 2 ay önce de 13 haftada kalp atışı durduğu için kaybettim bu kaybım da fark edildi perde olduğu perde rahim de şekil bozukluğu yapıyormuş araştırma da amaliyatla alındı prof fark etti maalesef daha önce gittigim hiç bir doktor fark etmemişti

Cok gecmis olsun bundan sonra ki gebelikleriniz iyi olsun aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…