Kromozom ve trombofili panelini eğitim araştırma Hastanesi'nde yaptırdım.2,5 ay sürdü sonuçların çıkması,özel de yapıyorlarmış en geç 1,5 haftaya çıkıyor.Diğer tüm tahlillerimi Uludağ üniversitesinde yaptırdım.
Sistemik Lupus Eritematozus vücutta pek çok organı birden tutan romatizmal bir hastalıktır.
Antifosfolipid antikor sendromu (APS) otoimmün bir bozukluktur. Otoimmün bozukluklar, vücudun bağışıklık sisteminin vücudun doku ve hücrelerine saldırıp onlara zarar verecek antikorlar ürettiğinde ortaya çıkar. Antikorlar bir tür proteindir. Bağışıklık sistemi genellikle bu proteinleri infeksiyona karşı savunma amacıyla üretir.
Kısacası bagisiklik sistemim hatali calisiyor.Ben hamileyken bağışıklık sistemim bebeği yabancı cisim gibi algılayıp bebeğe ve vücudun kendisine zarar vermeye başlıyor.kromozom testlerinde de kanımda pıhtılaşmaya yatkınlık var.Ben çok özel hastane ve doktorlarına gittim.Ama kimse üniversitedeki doktorlar kadar araştırmamız onu ögrendim.Boşuna özel doktorlara gitmenize gerek yok.Üniversite hastanelerinde mesai saati dışı öğretim görevlilerine (prof.ve doç.) ücretli muayane imkanlarından faydalaniyorum.158 TL geçmiyor muayane ücretleri bölüm ve branşa göre değişiyor.Tahliller tamamen ücretsiz yapılıyor.