Tekrarlayan düşükler

erkek kaynaklı sorun demişsiniz morfoloji mi sorun ? bizimde morfoloji değerimiz % 3

soyle bırse yolabılır mı vucud bebegı yabancı cısım zannedıp atıyor olabılır mı bunun ıcın savunma mekanızmasını baskılayıcı ılac verıyor doktorlar

ben zaten anlamıyorum bu doktorları, senelerdır kadın doguma gıde gele prof olucam valla. her doktor her hastadan an lmıyor bunu anladım
Aynennn oyle artik ultrason cihazi alip evde bakabilecek duruma bile geldik doktor demeden biz diyoruz esimle icerde su var bu var diye vallahi cogu doktor klasik gebeler gibi davraniyo bizlere anlamiyorlar bizim bi sorunumuz var ama ne bulmamiza yardim etmek yerine ya baslarndan atiyolar yada klasik gebelere ne yapiyolarsa onu yaptiriyolar sonuc yine hüsran

aynen oyle malesef. bı kac ay once yuz felcı gecırdım dr gıttım gecer deyıp yolladıı gıttıkce kotu oldu zorakı ılac verdı yıne ıse yaramadı baktım kalıcı olmaya konusamamaya basladım bı prof buldum gıttım adam bır ılac verdı 2 gun ıctım aksamına yuzum duzeldı saka gıbı ama gercek

soyle bırse yolabılır mı vucud bebegı yabancı cısım zannedıp atıyor olabılır mı bunun ıcın savunma mekanızmasını baskılayıcı ılac verıyor doktorlar
Kendiliğinden düşmese de böyle birsey olabilir mi acaba??? Benim de 2 kaybım var ama kendisi düşmüyor kurtaj oldum

Allah isini dogru bilenle karsilastirsin cok gecmis olsun

Eşinizde sperm dna hasar testi yapıldı mı? Maalesef fazla bilinmiyor sperm sayısı iyi olunca sorun yok sanılıyor ama spermde dna hasarı varsa tekrarlayan düşüklere neden olabilir.

Aynen banada öyle dediler 2 kez yaptırdım tutmadı. 3. Ye genetik test yapılıcak embriyolara şuan tek çare bu malesef

Kızlae bende 4 kere sebepsiz düşük yasadım butun testler yapıldı sorum yok dıyolar tekrar hamıle Kalmaya korkuyorum artık

Kızlae bende 4 kere sebepsiz düşük yasadım butun testler yapıldı sorum yok dıyolar tekrar hamıle Kalmaya korkuyorum artık

9 sefer araliksiz denedim umarım o kadar yorulmadan ve ugrasmadan rabbim nasip eder ben artik bitmis durumdayim biraktim 10. Yu kaldiramam kendimi hazir hissetmiyorum bi surede hissedemiycem insallah bi yol bulursunuz

Hayır yarn kurtaj olucam 9.yu rabbim nasip etmiyo veeiyo ama geriai gelmiyo bilmiyorum pihtilasmam var ama yogun degil igmede aspirinde bagisiklik baskilayicida kullandim olmuyor olmuyor
Merhaba benim de 3 dusuk var sebebi yok ama tup hebege basladik anne babada sikinti olmazsa bile embriyo genetik hasarli olabiliyirmus...pgt deneyecegiz nasipse siz de eminim cok yiprandiniz maddi imkaniniz var ise bence siz de deneyin ardindan da progesteron destegiyle rahminizi hazilrayin ve oyle transfer olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…