Anladım teşekkür ederim ama ankara başkent te denemek istiyorum seneye nasip olursa .orda isterler sanırım raporu.Baskent hastanesiyle ilgili bilginiz var mı?Fakülte hastanesinden aldım ben erkek kaynaklı benim hemen çıktı rapor ama duyduğum kadarıyla burdan bazı özel klinikler raporu kendi ayarlıyomuş. Genelde tüp bebek için özellerde ilk görüşmeler ücretsiz oluyor. Raporu onlar çözebilirler bence en azından sana da fikir olur
Hayır malesefHiç kalp atışı duymadın mı canım
Yok canım uzak bana ama burda mutlaka arkadaşlar vardır sorarsan cevaplarlarAnladım teşekkür ederim ama ankara başkent te denemek istiyorum seneye nasip olursa .orda isterler sanırım raporu.Baskent hastanesiyle ilgili bilginiz var mı?
Hayır yarn kurtaj olucam 9.yu rabbim nasip etmiyo veeiyo ama geriai gelmiyo bilmiyorum pihtilasmam var ama yogun degil igmede aspirinde bagisiklik baskilayicida kullandim olmuyor olmuyorYaptirdim hepsi normal.sizede geçmiş olsun .peki sizde sorun neydi? Ve 9 düşükten sonra çocuğunuz oldu mu ? Inşallah olmuştur
Inşallah mutlaka doğal ya da tüp bebek o sağlıklı embiryo gelecektir. Inşallah Allah ummadığınız zaman sevindirsin.çünkü anne babada genetik problem olmasada bazen embriyoda genetik problem olabiliyormus.ki genelde sebebi bulunamayan dusuklerdede embiriyoya bagliyorlar sorunu.o yüzden tüp bebekte oluşan embriyoyu genetiğe gönderip sadece sağlam kaliteli gelenleri transfer ediyorlar .hatta bazen hiç sağlıklı embriyo genetikten gelmiyormuş bu yuzden transferler iptal oluyirmus .
Anladım çok geçmiş olsun nasip olmayınca olmuyor tez zamanda nasip olur inşallah Allah'tan umut kesilmezHayır yarn kurtaj olucam 9.yu rabbim nasip etmiyo veeiyo ama geriai gelmiyo bilmiyorum pihtilasmam var ama yogun degil igmede aspirinde bagisiklik baskilayicida kullandim olmuyor olmuyor
Amin inşallah Allah razı olsun .cümlemizi ummadığımız an sevindirsinInşallah mutlaka doğal ya da tüp bebek o sağlıklı embiryo gelecektir. Inşallah Allah ummadığınız zaman sevindirsin.
teşekkür ederim.peki hacettepe nasıl devlet mi özel mi Hiç bilgim yok k.bakmayin ?Yok canım uzak bana ama burda mutlaka arkadaşlar vardır sorarsan cevaplarlar
Diyarbakır da zeki akkuma git, çok iyi diyorlar. BahçeciMerhaba 7 defa düşük yaptım. Diyarbakır ya da urfa da önerebileceğiniz bu konuyla yakından ilgili doktor önerileriniz var mı? Çok kararsizim çok doktor degistirdim ama şimdiye kadar kafama yatan olmadı. Lütfen bilgisi olan yada benzer durumu yaşayanlar cevaplayabilirler mi?
Diyarbakır mı canım?Fakülte hastanesinden aldım ben erkek kaynaklı benim hemen çıktı rapor ama duyduğum kadarıyla burdan bazı özel klinikler raporu kendi ayarlıyomuş. Genelde tüp bebek için özellerde ilk görüşmeler ücretsiz oluyor. Raporu onlar çözebilirler bence en azından sana da fikir olur
Yok Edirneden aldım ben raporuDiyarbakır mı canım?
Onu duydum ama kararsizim çok. Teşekkür ederimDiyarbakır da zeki akkuma git, çok iyi diyorlar. Bahçeci
Bak şöyle diyim gittiğin doktorlar elbette ki iyidir ama her doktor her konuda hassas olmuyo. Bence de maddiyat fln düşünme bi yerden başla bi şekilde Allah veriyo sabrını da gücünü deOnu duydum ama kararsizim çok. Teşekkür ederim
Haklisin ama suana kadar gittigim doktorlar beni tatmin etmedi .çok dr degistirdim bende artık iyi bu konuya hakim deneyimli bir doktor bulup yoluma onunla devam etmek istiyorum .gerçekten yoruldum artikBak şöyle diyim gittiğin doktorlar elbette ki iyidir ama her doktor her konuda hassas olmuyo. Bence de maddiyat fln düşünme bi yerden başla bi şekilde Allah veriyo sabrını da gücünü de
Bende Diyarbakırdayım ama benim sorun eşimde maalesefOnu duydum ama kararsizim çok. Teşekkür ederim
Benim arkadaşım da iki düşük yaptı şu an yine gebe ben bi ona sorayım kime gidiyor diye. Ama kadın olarak Genesis teki Fatma tanılir iyi diyolar. Erkek olarak burdan biri bana Zeki akkum dediHaklisin ama suana kadar gittigim doktorlar beni tatmin etmedi .çok dr degistirdim bende artık iyi bu konuya hakim deneyimli bir doktor bulup yoluma onunla devam etmek istiyorum .gerçekten yoruldum artik
Bizim de öyleydi canım şükür bak. Erkek infertiitesi daha kolay kadın çok teferruadlıBende Diyarbakırdayım ama benim sorun eşimde maalesef
Elhamdülillah.Bizim de öyleydi canım şükür bak. Erkek infertiitesi daha kolay kadın çok teferruadlı
Çok teşekkür ederim .arkadaşınızdan bilgi alırsanız yazarsınız size zahmetBenim arkadaşım da iki düşük yaptı şu an yine gebe ben bi ona sorayım kime gidiyor diye. Ama kadın olarak Genesis teki Fatma tanılir iyi diyolar. Erkek olarak burdan biri bana Zeki akkum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?