Tekrarlayan düşükler

Anladım teşekkür ederim ama ankara başkent te denemek istiyorum seneye nasip olursa .orda isterler sanırım raporu.Baskent hastanesiyle ilgili bilginiz var mı?

Anladım teşekkür ederim ama ankara başkent te denemek istiyorum seneye nasip olursa .orda isterler sanırım raporu.Baskent hastanesiyle ilgili bilginiz var mı?
Yok canım uzak bana ama burda mutlaka arkadaşlar vardır sorarsan cevaplarlar

Yaptirdim hepsi normal.sizede geçmiş olsun .peki sizde sorun neydi? Ve 9 düşükten sonra çocuğunuz oldu mu ? Inşallah olmuştur
Hayır yarn kurtaj olucam 9.yu rabbim nasip etmiyo veeiyo ama geriai gelmiyo bilmiyorum pihtilasmam var ama yogun degil igmede aspirinde bagisiklik baskilayicida kullandim olmuyor olmuyor

Inşallah mutlaka doğal ya da tüp bebek o sağlıklı embiryo gelecektir. Inşallah Allah ummadığınız zaman sevindirsin.

Hayır yarn kurtaj olucam 9.yu rabbim nasip etmiyo veeiyo ama geriai gelmiyo bilmiyorum pihtilasmam var ama yogun degil igmede aspirinde bagisiklik baskilayicida kullandim olmuyor olmuyor
Anladım çok geçmiş olsun nasip olmayınca olmuyor tez zamanda nasip olur inşallah Allah'tan umut kesilmez

Diyarbakır da zeki akkuma git, çok iyi diyorlar. Bahçeci

Diyarbakır mı canım?

Onu duydum ama kararsizim çok. Teşekkür ederim
Bak şöyle diyim gittiğin doktorlar elbette ki iyidir ama her doktor her konuda hassas olmuyo. Bence de maddiyat fln düşünme bi yerden başla bi şekilde Allah veriyo sabrını da gücünü de

Bak şöyle diyim gittiğin doktorlar elbette ki iyidir ama her doktor her konuda hassas olmuyo. Bence de maddiyat fln düşünme bi yerden başla bi şekilde Allah veriyo sabrını da gücünü de
Haklisin ama suana kadar gittigim doktorlar beni tatmin etmedi .çok dr degistirdim bende artık iyi bu konuya hakim deneyimli bir doktor bulup yoluma onunla devam etmek istiyorum .gerçekten yoruldum artik

Haklisin ama suana kadar gittigim doktorlar beni tatmin etmedi .çok dr degistirdim bende artık iyi bu konuya hakim deneyimli bir doktor bulup yoluma onunla devam etmek istiyorum .gerçekten yoruldum artik
Benim arkadaşım da iki düşük yaptı şu an yine gebe ben bi ona sorayım kime gidiyor diye. Ama kadın olarak Genesis teki Fatma tanılir iyi diyolar. Erkek olarak burdan biri bana Zeki akkum dedi

Bizim de öyleydi canım şükür bak. Erkek infertiitesi daha kolay kadın çok teferruadlı
Elhamdülillah.
Haklısın ama korkuyorum bi yandan. İleri hız için neler yapabiliriz bilmiyorum. Keçi boynuzu kullanıyoruz zaten ama yetmiyor bence başka ne yapmam lazım bilmiyorum

Benim arkadaşım da iki düşük yaptı şu an yine gebe ben bi ona sorayım kime gidiyor diye. Ama kadın olarak Genesis teki Fatma tanılir iyi diyolar. Erkek olarak burdan biri bana Zeki akkum dedi
Çok teşekkür ederim .arkadaşınızdan bilgi alırsanız yazarsınız size zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…