Anlayısın için teşekkütKarışıklık olmuş belli canim atmazdin yoksa olsun yav olur öyle herşey ne olacak hicmi bebiş görmüyoruz
Merhaba peki progesteronunuzu nasil yukselttiniz benim de 3 dusugum oldu ve 3 nde de progesteron seviyem dusuktu deBenim iki olgumdan sonra bir kimyasal iki boş gebelik oldu kürtajdan altı ay sonra ecospirin ve progestron kullandım korunmayı bıraktığım ay cok şükür 15. Haftaya geldik ecosprine devam ediyorum benm progestronum cok düşüktü mutlaka baktırın kizlar yumurtlamadan 7 gün sonra bide hamile kalınca
progestron hapını aldım onu kullandım canım yumurtlamadan sonraMerhaba peki progesteronunuzu nasil yukselttiniz benim de 3 dusugum oldu ve 3 nde de progesteron seviyem dusuktu de
3 aylık kayıpta 1 ayı buluyorBeta HCG ne zaman sifirlaniyor kürtajdan sora.
Yani 3 aylık kayipta uzun sürer mi. Testmi yapsam negatifi görmek için 8 gün oldu
Üç aylık kaybın sebebi neydi canım3 aylık kayıpta 1 ayı buluyor
Kalbi durmuştur benimkinin kalbi durdu.Üç aylık kaybın sebebi neydi canım
Birşey soracağım. DNA hasarını nasıl azalttiniz? Ne kullandınız.bide hepsimi düşük oldu sizinki.3 aylık kayıpta 1 ayı buluyor
E ile başlayan bir antioksidan kullandık DNA hasarı azaldıktan sonra 3 düşük daha oldu :/Birşey soracağım. DNA hasarını nasıl azalttiniz? Ne kullandınız.bide hepsimi düşük oldu sizinki.
ilerleyen gebeliklerindedemi kanama düşük oldu. Zor yaE ile başlayan bir antioksidan kullandık DNA hasarı azaldıktan sonra 3 düşük daha oldu :/
Merhaba Rabbim yasatmasin bi dahaBenim de 6 tane yapmadığım test tedavi kalmadı bağışıklıkta baskılandı kortizon/serum ama olmuyor 3 kimyasal 1 14 hafta 2 tane de 8 hafta tüp bebeğe geçicem inşallah 1 senedir de ne yaptıysam gebelik oluşmadı haziranda histeroskopi oldum hafif t imiş rahim o açıldı
Bı arkadaasta normal yolla hep düşük yapıyor genetik test için embriyo biriktiriyorlar ama ilerlemiyor ondanda vazgeçti artık.Merhaba Rabbim yasatmasin bi dahasizin tup bebekte direk pgt isteyin bence...benim de 3 dusuk var ama kortizon ve intralipid serum denemedim onlari da bu ilk tup bebekte deneyecegim nasipse o vakit de olmazsa yum. Sayim az diyr havuzlama yontemi ile biriktirip pgt isteyecegim ki insallah gerek kalmaz.....bir de tup bebek icin gec kalmayin ben de 31 yasimdayim ama bin pismanim suan 5 sene once yapmadigima cunku yumurta kalitesi yasla beraber hem azaliyor hem sayi olarak azaliyor
Herkesin oykusu hikayesi farklidir...sabir gerektiryor..bir arkadasim da 0.1 amh ile 1 yil boyunca hic yumurta cikmadi en son 14. Ayda 1 yumurta cikti ve toplandi 5.gune gitti ve gebe kaldi...yani sizin arkadasinizin belki kismeti ne zaman ve nasildir Allah bilir...benim de oyle sizin de oyle....umutsuzluk cok kotu obur turlu yasanilmiyor..umut etmeyi surekli deneyelim,elimizden geleni yapalim Rab nasip ederse eder zaten...ama her yontem herkese uymaz her doktor her laboratuvar da oyle.. bi tanidigimiz 2 kere diyarbakir bahcecide tup bebek denedi olmadi ne zaman pes etti esiyle ikiz kizlara gebe oldgunu ogrendi hem de kendiliginden ve 2 tane cok tatli kizlari oldu...umut her zaman var ve var olmaliBı arkadaasta normal yolla hep düşük yapıyor genetik test için embriyo biriktiriyorlar ama ilerlemiyor ondanda vazgeçti artık.
İnşallah bizimde olur ya.. yani herşey çok yorucu insan bazen pes ediyorum artk diyor.. umudum var ama ne yapacağımı bilmiyorum.Herkesin oykusu hikayesi farklidir...sabir gerektiryor..bir arkadasim da 0.1 amh ile 1 yil boyunca hic yumurta cikmadi en son 14. Ayda 1 yumurta cikti ve toplandi 5.gune gitti ve gebe kaldi...yani sizin arkadasinizin belki kismeti ne zaman ve nasildir Allah bilir...benim de oyle sizin de oyle....umutsuzluk cok kotu obur turlu yasanilmiyor..umut etmeyi surekli deneyelim,elimizden geleni yapalim Rab nasip ederse eder zaten...ama her yontem herkese uymaz her doktor her laboratuvar da oyle.. bi tanidigimiz 2 kere diyarbakir bahcecide tup bebek denedi olmadi ne zaman pes etti esiyle ikiz kizlara gebe oldgunu ogrendi hem de kendiliginden ve 2 tane cok tatli kizlari oldu...umut her zaman var ve var olmali
Haklisiniz ama tup bebek ve kendiliginddn olmasi farkli yani tup bebekte ornrk teskil etmesi bakimindan soyluyorum mikrociple veya tesr ile en saglikli spermler seciliyor veya pgt ile dnasi duzgun emriyo ......gbi normal yolla gebe kaldigimizda bunlarin en iyisini secme sansimiz olmuyo ve haliyle dysuk yapabiliyoruz....o yuzden dmtekrarlayan dusuklerde ben de tuo bebege yonlendrilmesi tarafiyim cunku yas ilerliyorİnşallah bizimde olur ya.. yani herşey çok yorucu insan bazen pes ediyorum artk diyor.. umudum var ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Yada hicbirseg yapasim yok.
Yani demek istediğim işin ucunda her ihtimal var herkese aynı olmasada bazen sonuçlar aynı oluyor. Yinede yapmadım dememek iş tabi.
Normal yolla kalıp birçok tedaviyi eklemiş arkadaş kendine o yüzden tüple mucize olması da çok beklenen birşey gibi durmuyor. Kendiliğinden olması bile mucize çünkü cogumuza göre.
Genetik faktörler elenir kandan bakılır vs yoksa beslenme ilaç denenir bı yol yine olmassa beklenir mecbur
Yaş faktorunde birçok sebebten haklısınızHaklisiniz ama tup bebek ve kendiliginddn olmasi farkli yani tup bebekte ornrk teskil etmesi bakimindan soyluyorum mikrociple veya tesr ile en saglikli spermler seciliyor veya pgt ile dnasi duzgun emriyo ......gbi normal yolla gebe kaldigimizda bunlarin en iyisini secme sansimiz olmuyo ve haliyle dysuk yapabiliyoruz....o yuzden dmtekrarlayan dusuklerde ben de tuo bebege yonlendrilmesi tarafiyim cunku yas ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?