Tekrarlayan düşükler ve malesef 16 haftalık bebeğimin kalbi durdu

Rabbim yardımcımız olsun bekliyorum bakalım rabbim bir daha yaşatmasın çok zor

Sinan Beksaç hoca mı

Benim de MTHFRA1298C heterozigot

Benim de PAI-

Benim de MTHFRA1298C heterozigot PAI-1(4G/5G) 4G/4G bunlarda da iğneye gerek yok diyor bende şaşırdım artık ne yapıcağımı
Benim de MTHFRA1298CC heterozigot..
Kan sulandırıcı ve oksapar vermemıstı doktorum normal dedı..
tup bebek ıle hamıleydım ama gebelıgım devam etmedı, kesem duzensızdı kurtaj oldum..
sımdı bırkac genetık test ıstedı, Ana- lupus vs bakalım neler cıkacak..hayırlısı

Bana da vermiyor nasıl ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama tüp bebekte kan sulandırıcı kesin veriyorlar

Bana da vermiyor nasıl ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama tüp bebekte kan sulandırıcı kesin veriyorlar
Yok bana vermediler canım..
Transfer olursam bu sefer mutlaka istiycem..
Allah sonumuzu hayır etsin,sağlıklı evlatlar nasip etsin

çok gecmıs olsun sızın hangı genınızde pıhtılasma var ?
acaba dozunu mu ayarlayamıyorlar ?
benımde : MTHFR 1298 c homozıgot - faktör V : heteresizgot

benımde bır kımyasal gebelıgım oldu-1 dıs gebelık.
sonra tup bebek denedık hamıle kaldım ama mol gebelık -uzum gebelıgı oldu.. kromozom bozujklugu dedı..
benımde pıhtılaşma testım : MTHFR 1298 c homozıgot - faktör V : heteresizgot

Benimde 2 gebeliğim düşükle, 2 gebeliğim de erken haftalarda kalbi durarak sonlanmıştı. Son kayıptan sonra gittigim bir prof.'un istediği testlerde otoimmun bir bozukluk çıkmıştı ve 5.gebeligimde o hocanın takibindeydim. düşük doz kortizon hapı kullandım 14.haftaya kadar ve kan sulandırıcının dozunu 2 katına çıkarmıştı. Bazen rutin testler dışında farklı bir gözle de bakan hocalara gitmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…