- Konu Sahibi aysemeng77
Cok zor ya Allah sabır versin inş diğerine olmaz bişi stres yapmayın sağ sağlim alırsınız inş onu da kucağınızaDün kontrolüm vardı 16+2 günlük hamileyim cinsiyetlerini öğrenme hevesiyle gittiğimiz hastaneden şok bir üzücü haberle eve döndük ikizlerin birinin kalbi durmuş ve kaybettik dedi doktor. Kan pıhtılaşmasından olabilirmiş diye clexane diye iğne başladı diğer bebeğim kız ve onun kalbi şimdilik atıyor tek korkum onu da kaybedebilecek olmam henüz kan pıhtı testi falan yaptırmadım ama daha öncede ben ikiz bebek kaybettim onların hiç kalbi dahi oluşmadan kürtajla aldırdım patolojisi temiz çıkmıştı. Aranızda bu durumu yaşayan varmı diye soracaktım ikizlerden birinin kalbi durunca diğerinin de mi durur acaba? Ayrı keselerdeydi hatta ölen bebeğim hep hareketsizdi diğeri çok harekeyliydi. Doktor kan testi falan yaptı detaylı ultrasona gönderdi ne bileyim diğer yaşayan için hiç bir garanti yok her an onun da kalbi durabilirmiş gibi geliyor bana. Üzüntüm ölen bebeğim değil aslında kalanın da kaybetmek