Tekrarlayan düşükler ve genetik test

Kromozom analizi yaptırdınız mı ben asıl ondan endişe ediyorum

Sonuç vs cikana kadar 2 ay olmuş olcak düşük olali ideal dedi

genetik doktor zaten hem trombofoli paneli hem kromozan analizi otomatik sistemden istiyor
Benim galiba istemedi doktor kız sizin sadece kromozom analiziniz var dedi. O da hala analiz aşamasında dedi

Beklenen adet tarihi
Şuan düşük sonrası reglimdeyim ilk reglim 4 günü şuan 21 günde bir oluyordum önceden önümüz regl de baslayacam çocuk çalışmaları ovulasyon testleri yardımı ile hem sonucumuz da çıkmış olur bu arada folik asite başladım 1 hafta oldu

Benim galiba istemedi doktor kız sizin sadece kromozom analiziniz var dedi. O da hala analiz aşamasında dedi
İstemesi gerekirdi aslında akraba evliliklerinde zorunlu bakıyor düşük sonrası kromozona ama pıhtılaşma testinde keşke bakılsaydi

3 ay korunma öneriyor doktorlar genelde

İkisini bir istiyorlar genelde çalışan karıştırmış olabilir zaten kayıplarda trombofili paneli önemli
Ben de hemen özelde yaptırdım öyle diyince :/ o da 17 gün oldu. Ama akraba evliliği değil bizim
İstemesi gerekirdi aslında akraba evliliklerinde zorunlu bakıyor düşük sonrası kromozona ama pıhtılaşma testinde keşke bakılsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…