Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

enfeksiyon için alttan bakıyo o kadar cnm bende adet olmadan öncede oluyo olduktan sonrada anladım alıştım artık onunla yaşamaya bakalım şu soanı denicem akın geçmediyse soğana başla yok geçtide olamadıysan civan perçemi cnm tavsiyem adet günün geçmediyse bekle yok geçtiyse birinden birini kullan............

merhaba arkadaşlar bende 29 yaşındayım 4 senelik evliyim 4 tane düşük yaptım 2sinin kalbi durdu kürtaj oldum 2side kendi düştü.kan pıhtolaşması çıktı cleaxsan 04lük iğne kullanmama rağmen geçtiğimiz pazar günü yine bebeğimi kaybettim.rabbim mübarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerr nasip etsin inşallah ......

mübarek miraç kandiliniz mübarek olsun

çiçek8182 çok saol canım sanada çok geçmiş olsun allah hepimizin yardımcısı olsun cevabın için saol inş sağlıklı bebekler nasip eder rabbim hepimize. eşime siperm analizi yapıldı genler araştırılırken canım problem yok dediler. bugün sabah reglime 2 var evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı 9 regli günü o geüne kadar bekleyeyimmi

nazlı87 canım saol ya sabahtan beri içim içimi yiyor ben düşük yapalı 2 ay oldu pek inanasım gelmedi ve
çizgi çoook silik inş dediğin gbi hamileyimdir iyiki bu site ve sizler varsınız. canım sanada çoook geçmiş olsun çok acı bi durum ama herşeyde vardır bi hayır rabbim inş.hepimize sağlıklı bebişler nasip eder bu mübarek aylarda allah inş hepimize nasip eder bu güzel duyguyu öğrenince kesin sonucu yaşadıklarımı tedavimi tek tek yazıcam buraya belki birilerine bi faydası olur çünkü ben bu siteden çok şey öğrendim hayırlı günler canım

cnm benim emin olmak istiyorsan bide kan testi yaptır garanti olur ama bence var ve sen bu müjdeyi bu mübarek günde öğrendin miraç kandilinde umarım 9 ay sonrada bu bebek senin miracın olur rabbim şu mübarek kasndil gününün yüzü suyu hürmetine bizlerin boynunu bukuk kucaklarını boş bırakma kapına geldik sana sığınıyoruz sabrediyoruz senden istiyoruz yarabbi bizlere de bu güzel duyguyu nasip eyler her birimize kucağımıza aldığımız gelin ettiğimiz asker eylediğimiz günleride göster allahım amin............

MıraÇ kandılınız en ıÇten dıleklerımle kutlarım bol dualı bır gÜn geÇırmemız ıÇın allah rızası ıÇın bebeklerımız ıÇın

nazlı çok saol canım o kadar güzel yazmışsınki çok duygulandım aminnn yüce rabbim dualarını dualrımzı duyar inşallah mübarek gün hepimize hayırlar sağlıklı bebişler getirir. cumartesi testi tekrarlarım cumartesi çalışmıyorumda izin almak zorundada kalmam sonrada doktoruma giderim eğer o güne kadar regli olmaz isem..

yelizcim canım büyük ihtimalle bebişin gelmiş hemde mübarek bi günde haberini almışsın ne kadar güsel
allah sonunu getirsin canım
herzaman yanındayız en zor günlerimizi geçirdik beraber senlede güsel günlerini paylaşmak isteriz

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar
nazlım,tuğçe, yasminim,dilay ve yeni arkadaşımız yeliz allah hepimizn yardımcısı olsun
dualarımdasınız

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sağol canım ya o kadar samimi içten yazmışsınki teşekkür ederim inş.dediğin gibidir inş.mübarek gün hebimize hayır getirir biraz şüpeliyim ben çok silikti çizgi hayırlısı artık allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı kandiller canım

arkadaşlarım günaydın... henüz geçmiş sayfaları okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...çok özledim sizleri nasıl da alışmışım walla... laelaelaelaelaehepinizin geçmiş kandili mübarek olsun... ve hayırlı cumalar tabii... ben saat 4 te rahim filmi çektirmeye gidiyorum bugün ve heyecandan resmen karnıma ağrılar giriyor... yarın da eşimin sperm analizi var... pzr tesi istanbul yolcusuyuz yine... tüpten vazgeçtik ama son bir kez memorial daki dr umla görüşmek istedim... walla daha ne maillerima baktım ne de face e... ilk buraya girdim... geçmiş sayfaları okuyim de yazarım yine... hem heyecanım azalır biraz...

CNM HADİ BAKALIM HAKKINDA HAYIRLISI HİÇ KOKRMA TATLIM İNAN ÇOK KOLAY GEÇİYO GİTTİN HASTANEMİ YOKSA LAB MI BİLMİYORUM AMA BEN LAB DA YAPTIRDIM YAŞIM VE HİÇ DOĞUM YAPMADIĞIN GÖZ ÖNÜNE ALINARAK RAHİM DIŞARI ÇEKİLMEDEN YAPILD İŞLEM İNAN BANA HİÇ ACI ÇEKMEDİM HİÇ CNM YANMADI AĞRIM BİLE OLMADI AMA RAHİMİ DIŞARI ÇEKTİKLARINDE BİRAZ AĞRI OLUYORMUŞ AKLINDA BULUNSUN GİTTİĞİNDE HSG Yİ ÇEKİCEK OLAN KİŞİYE SÖYLE RAHİMİ DIŞARI ÇIKARMADAN YAPSIN ZATEN ORDA SANA RAPOR YAZILACAK O RAPORDAN OKUYUP BİZE SONUCU BİLDİR TATLIM YOLUNUZ AÇIK OLSUN kaydirigubbakcemile5

nazlım ben de bu ay 7 gün gecikmeli adet oldum canım... papatya çayı ile söktürdüm walla... eczaneye sordum direkt ne bitkisi alayım diye papatya dedi... 2-3 gün içinde sökemessen civan perçemi içdedi... papatya iyi geldi allahtan oldum....soğan kürünün da faydaları çokmuş tatlım... kullanan çok kişi biliyorum... kistleri falan da tok ediyormış... ama ben içemedim... reflü var bende azdırdı soğan kürü... zaten soğanın kendini bile yiyemiyorum...

rahmi dışarı çekmicekmiş tatlım... hiç doğum yapmadığın için gerek yok dedi... hastanede yaptırıcam ben... aslında o kadar korkmuyorum... spekluma alışkınım zaten... sositosositosadece heyecan var bişey çıkarsa diye... sonucu hemen alıcakmışım... beklemicem yani... zaten herhangi bir tıkanıklık varsa film esnasında açılırmış... raporu alınca görücez bakalım ne çıkacak...

yelizcim hoşgeldin aramıza arkadaşım... inşallah hamilesindir... kesin sonucu aldığında hebr ver mutlaka...

canım çok geçmiş olsun... neler yaşadığını en çok biz anlarız... hepimiz aynı süreçleri yaşadık yaşıyoruz... kaç tane meleğimizi kaybettik daha kucağımıza alamadan... Rabbim daha büyük acılar göstermesin demekten başka yine Allah'a sığınmaktan başka yapacak birşey yok maalesef... bizim bebişler nazlı birazcık... sen sadece iğne mi kullandım canım... coraspin falan da kullandın mı???

canım benim sen bir tanesin....:1hug:

sadece iğne kullandım canım ama yinede olmadı cleaxan04lük kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…