• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

şimdi ben tüpe karar verdim ama
belkide bu sperm testine yine gerek görmücekler ama ben yaptırıp gidecem
histereskopi yine öle
yasemin çok sölemişti ama haklıymış gerçekten

araştırırkende farkeettim
bizim durumuzda olan insanlara yapılcak şeyler çokta fazla diil gerçekten o yüzden kafanızı karıtırmayın
kan testleri,hormon testleri,genetik,sperm testi,histereskopi
eğer yine kayıp oluosa
en son çare tüp+pgt önerilio

tedavide bunlardan oluşuomuş
biz yarısını yapıp yola devam etmişiz anlıcağınız

Ya o zmn ben Önce genetıĞı sonrada sperm testı nerde yapıylıyor arkadaŞlar ya aslında bıde ben bu son gebelıĞı bırazda kendıme baĞlıyorum gebelıĞı henÜz dÜŞÜnmÜyordum eŞım bırden kaza eserı yaptı Çok korktum sonra devamı geldı tabı en bır keresınde eŞım Çok ıstemıŞtı bende hemen kalkıp dul aldım adetım yaklaŞmıŞtı ÇÜnkÜ bu zmana kadar tuttuysa tutmuŞtur zaten dedım sonrada kalkıp duŞ aldım sonra hamıle olduĞumu ÖĞrendım ve erken gebelık geÇ dÖllenme Çıktı o zn dedım allahım ınŞ boŞ deĞıldır yıne ÇÜnkÜ geÇ dÖllenme eĞer o gÜn olduysa ben hemen kalkınca Çocu dıŞarı Çıktı ve halıyle ıÇerıde saĞlıksız kalıp dÖlleme Şansı arttı

Ya o zmn ben Önce genetİĞİ sonrada sperm testİ nerde yapıylıyor arkadaŞlar ya aslında bİde ben bu son gebelİĞİ bİrazda kendİme baĞlıyorum gebelİĞİ henÜz dÜŞÜnmÜyordum eŞİm bİrden kaza eserİ yaptı Çok korktum sonra devamı geldİ tabİ en bİr keresİnde eŞİm Çok İstemİŞtİ bende hemen kalkıp dul aldım adetİm yaklaŞmıŞtı ÇÜnkÜ bu zmana kadar tuttuysa tutmuŞtur zaten dedİm sonrada kalkıp duŞ aldım sonra hamİle olduĞumu ÖĞrendİm ve erken gebelİk geÇ dÖllenme Çıktı o zn dedİm allahım İnŞ boŞ deĞİldİr yİne ÇÜnkÜ geÇ dÖllenme eĞer o gÜn olduysa ben hemen kalkınca Çocu dıŞarı Çıktı ve halİyle İÇerİde saĞlıksız kalıp dÖlleme Şansı arttı

sperm anlizini özel laboratuvarlar ve devlet yada üniversite hastaneleri yapıyor ama sana tavsiyem netten araştır ve güvenilir bir özel laboratuvarda yaptır...genetiğide ben üniversite hastanesinde yaptırdım canım...hocanın özeline gidiyordum hemen alıp yolladılar kanı...

YA BENıM ARTIK GÜCÜM KALMADI VARSIN OLMASIN ÇOK YIPRANDIM YAA NE OLUCAKSA OLSUN HER ARAŞTIRAM YENı SıTRES AYAPIYO BENDE NE YAPAYIM TAKDıR-ı ıLAHı BÖYLEYMıŞ KADERıME BOYUN EĞıYORUM ÇOK YIPRANDIM ÇOK senağlama senağlama senağlama

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY CNM YA KIYAMAM BU NE GÜZEL HABER NE KADAR MUTLU OLMUŞTUR ıLK DEFA KALP ATIŞI DUYDU ALLAH TAMAMINIDA GETıRSıN ıNŞ :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Çok sevındım asnılım yaaaaaaa gerÇekten kendım duymuŞ kadar oldum bundan sonra rahat davran olurmu cnm benım sıkma kendını stres yapma hem bır bebeĞın kalp atıŞının duyulması o bebeĞın dÜŞme rıskını %5 lere kadar dÜŞÜrÜyormuŞ

AMA ARTIKIN 2 YERıM VAR BıRı VAZGEÇEMEDıĞıM SıZLER BıDE BURASI ÇOK DEĞERLı ARKADAŞLARIM VAR BURDA TIPKI SıZLER GıBı ÇOK TATLISINIZ YAAAA :icecream:

Back