• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

GÜNAYDIN KISLAR DOKTORA GıTTıM ıLTıHAP ÇIKTI ıLAÇ VERDı FTıL HAP VS. HENÜZ ALAMADIM ECZACILAR KAFAYI YEMıŞ SıSTEMLERı ÇÖKMÜŞ OLSUN BUNADA ÇOK ŞÜKÜR BETERıNDEN KORUSUN RABBıM ASNıL DıKKAT ET CNM TMM HEPıNıZ ÖPÜLDÜNÜZ:emir_bebek:

KISSSSS ASNıL OTUR BAKAYIM YERıNE :olmaz:SEN HAMıLESıN ARTIK HOPLAMAK ZIPLAMAK YOK opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senağlamaMELAHAT ABLA ARTIKIN SELAMINIDA KESTıN ALINIYOM AMA :gitme: KıSME GıRMıYOR ESKıSı GıBı DEĞıL TOPıMıZ HERKES BıRER BıRER GıDıYOOOO BARı ARADA SELAM VERıN ÇOKÖZLETMEYıN ARAYI AÇMAYIN kaydirigubbakcemile

senağlamaMELAHAT ABLA ARTIKIN SELAMINIDA KESTİN ALINIYOM AMA :gitme: KİSME GİRMİYOR ESKİSİ GİBİ DEĞİL TOPİMİZ HERKES BİRER BİRER GİDİYOOOO BARİ ARADA SELAM VERİN ÇOKÖZLETMEYİN ARAYI AÇMAYIN kaydirigubbakcemile

slm slm slm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ablacım ben ne dedim asla unutmam sizi.okuyorum ama vallahi çok yoğunum sormayın.
çok şükür allahıma hepiniz biriniz için
mutlu oluyorsunuz allah hepinize tattırsın bu güzel duyguyu.
nededim ben hepinizide doğurtmadan gitmem bir yere kovsanızda gitmem kıs kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım hepinize allah yardımcı olsun :Saruboceq:

nazlım geçmiş olsun iltihap idrar yollarında mı varmış
ne testi yaptılar
ilaçlarını iç bişi kalmaz datluum

nazlım geçmiş olsun iltihap idrar yollarında mı varmış
ne testi yaptılar
ilaçlarını iç bişi kalmaz datluum
SAOL CNM TEST YAPMADI DİREK ÇATALA ALDI AKINTIYI BAKTI DEDİ İLTİHAP VAR ZATEN K.RENGİ AKITIM VARDI İLAÇ VERDİ AMA ALAMIYORUM ŞUAN ÇÜNKÜ HENÜZ ECZACILAR SİSTEMİ OTURTAMAMIŞ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan SENDE ERTELEME CNM BİRAZ ÖNCE GİTKİ RAHİMİN YUMURTALIK DURUMUN İNCELESİN BİR SORUM VARMI BAKILSIN hihoyyyt

günaydın kızlar

asnilden size haber getirdim :)
merak etmeyin kızlar iyi
dualarınızı esirgemeyin

bi süre sonra gelcek inşallaah
iğnelerine devam ediomuş
kalp atımı için haberim olduğunda sizede sölerim
bende öpüorum hepiniziiii canlarım

çiçeğim bu morfoloji spermlerle mi ilgili bende gittiğim her doktora sordum bende birşey çıkmıyor eşime bir bakın diye ama bana hepsi sağlıklı sperm olmasa döllenme olmaz dediler şimdi senin yazdıklarını okuyunca kafam karıştı açıkçası... aman boşverin kızlar ya araştırdıkça onda da birşey çıkmaz bana %50 sinin tıbben nedeni yok dediler sanırım benimki o grup artık çokta düşünmek istemiyorum. en iyi doktorada da gitsen deneyeceksin diyorlar...tedavi sadece iğneyi tavsiye ediyorlar ama ne derece yararlı gerçekten o mu ihityacımız olan bilen yok... kimine yarıyor kimine yaramıyor offff ne zor işler bunlar ya...

KIZLAR SLM
ASNıL CNM DUALARIM SENıNLE ıNŞ KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERıDE GÖRÜRÜZ
DıLAYCIM ÇOK SAOL CNM SıZE BıR SORUM ŞUAN ADET OLDUM GALıBA ADETLıYKEN FıTıL FELAN KULLANILMAZ DıMı BUNLARI ADETTEN SONRA KULLANAYIM VE DıLAYCIM EN KISA ZAMANDA ONU BUNU ARAŞTIRMAYI BIRAKIP ARTIK KAMPA GEÇıYORSUN :mymeka:DENıCEZ HEPıMıZ BAŞKA ÇAREMıZ YOK KADERıMıZDE NE VARSA O OLUCAK OLANLA ÖLMÜŞE ÇARE YOK DERLER ÇOKTA YERıNDE BıR SÖZ BEN 4 CÜYÜ DENıCEM MESELA BAK OLDU OLDU OLMADI TÜPÇÜYE GıDERıM NE YAPAYIM HAYIRLISI DEMEKTEN BAŞKA ÇAREMıZ VARMI SENDE BıR DAHA DENE BAKALIM NE OLUCAK DURUMA GÖREDE ARTIK SENDE TÜPÇÜNÜM YOLUNU TUTARSIN AMA ÖNCE ŞU DÜŞÜNCELERı SıL RAHATLA BOŞALT KAFANI
ÇıÇEKCıÖ BU NE GÜZEL HABER ASNıL ıZıN FELANMI ALDI ANLAMADIM ŞıMDı AMAN ıı OLSUNDA ıKıSıDE GERıSı ÖNEMLı DEĞıL SENDE ERTELEME CNM EN KISA ZAMANDA GıT DOKTORA turkbayragiHEPıMıZıN GENÇLıK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN BELKıDE BUNDAN 10 YIL SONRA ÇOCUKLARIMIZIN MÜSAMERELERıNı ıZLEMEYE GıDıCEZ DıMı

dilaycım

sperm morfolojisinden bahsediorum.
sperm testinde oratya çıkıo
sperm morfolojisi demek kalitesi oluomuş
canım benim kalitesiz olan spermler de dölleme yeteneği varmış malesef

hatta bununla ilgili bi araştırmamdan bi bölüm yapıştırcam sana

Back