banada yardımcı olurmusunuz arkadaşlar 1 kürtajım var kan aldılar ama ben pıhtılaşma tahlili istedim bu tahlilleri yaptılar yukarda yazılanı okudum faktor 5 değil protein c,ANTI TROMBIN 3 ANTIJENI. PROTEIN S Vitamin B12
FOLATD-DIMER (KANTITATIF)
Protrombin Zamanı PTR Protrombin Zamanı INR FIBRINOJEN
bide bilgi sırf kulaktan duyma ama benim hamile kalmadan önce 2 düşüğümde adetim seninki gibi gecikti bende dayanamayıp kan testi yaptırdım sonucu almadan adet oldum yaşlılar böel kalmadan önceki gecikmelere peşi çocuk derler habercisiymiş böle olması hormonlar toparlanıyormuş gerçektende her ne kadar sonu hüsranda olsa bir sonraki ay kalmıştım hamile
Üzülme bitanem, kısmet ümünüzdeki ayamış sen adetten sonra başlarsın yine çalışmalara ama bu sefer sitres yok , beklenti yok tamammı canım. a.s.
günaydın kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!
asnilcim dün itibariyle hastalandım ama bitince yinede doktora gitcem canımcım.2 aydır gecikio ne var ne yok bi görünüm diooom.adetliyken gitmeme gerek yok galba dimiii
asnil adetliyken hiç gitmedim yaaa.
o dediğinşeyler bittikten sonra yapılmaz mı kiiii
yaseminden ve dilaydan hiç ses yoook
GÜNAYDIN KIZLAR bu ara biraz yoğunluk var o yüzden çok giremiyorum çiçekcim bencede git bir doktora bakalım neden gecikiyor adetin önemli bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede git çünkü gebeliği düşünüyorsun. sonucunu mutlaka yaz ama...
Asnil sen neler yapıyorsun?
Yasemin senin adına sevindim çalışmalara başlayın bakalım ben de size nisanda katılacağım... umarım hepimiz isteğimize ulaşırız ...
kızlar ben hamile kalınca heparin iğnesine başlayacağım sizden de kimler heparin iğnesine başlayacak? dozu kaç olarak belirlendi. herkese kolay gelsin.
hoşgeldin yasemincim.bak canım ne cabuk geçti zaman hadi hayırlısı olsun canım.
bende adet oldum 3. güünümdeyim.bugün doktora gidicem 11 de randevu aldım.geç geldi ya bi baktırcam.
çalışmalara beraber devam edeces tatlım
geldim canlarım geldim...günaydın hepinize...malum çok yoğunum...bugün adet oldum kızlar...5 gün sonra çalışmalara başlıyoruz allahın izniyle...bu sefer gülecek yüzümüz hepimizin...sizden naber geçmişi okuyamadım öptüm sizleri canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?