Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım benim bende iyyim allaha şükür.bitti adetim perşembe günü 14.günüm başlıcaz çalışmalara.bi dolu bi boş.
canım normal yolla hamile kalcam allah izin verirse.3 hamileliğim de normaldi.
ben o iğne yada ilaçlar hakkında hiç bişi bilmiorum canımcım.sorun olunca mı kullanılıo

İnanırmısın bende diger iki hamileligimi dogal yollardan kaldım canım , aslında benim hamile kalmamda bir sorun yok ama galiba doktor bu ay hamile kalmamı biraz daha garanti altına almaya çalıştı ama boş çıktı oda canım. senin doktorun böyle birşeyler demedi demi sana canım , normal zamanında başlamı dedi ilişkiye girmeye . kafam çok karışık canım ya zaten artık çatlatma ignesi veremez heralde bana çünkü klomen kullanmadım bu 5. günü başlamam gerekiyordu hiçbirşey demedi bana. zaten istesemde istemesemde o yüzden normal yoldan denicem bu sefer kalbim seninle canım kimizin arasında bu sefer en fazla bir hafta olcak:) yaklaşık aynı zamanları beklicez. Allah yardımcımız olsun canım:Saruboceq:

doktorum hiç öle bişden bahsetmedi canım.sen normal yolla kalıosan nie öle ilaç filan karıştırıosun canım.
benim hamile kaldığımı bilio devam dedi.
canım benim hemen olcak die de bişi yok.allah korusun baktık olmuo.o zman bişiler yapılır.
bence normal yolla devam et canım.
beraber ilerliyelim bakkalım .dualarımızda beraber.allahın izniyle canım hiiiiiiiiiiiiç kafaya takma

dedigin gibi yapcam canım , destegin için çok teşekkür ederim , bende 14. günden sonra başlıcam çalışmalara artık ay sonuna kadar devam edicem , olmadı diger ay tekrardan giderim doktora. Bakalım canım bu ay seninle birlikte gidelim zaten aramızda çokta bir zaman yok . olumunekankayizsmile

canım benim en doğrusunu yaparsın.şimdi kacıncı günün canım.
birbirimize uğur getirelim .nazar boncuklarıyla süslüyelim yazılarımızzııı
canım senin içinde bol bol dua etcem.:1hug:

canım benim en doğrusunu yaparsın.şimdi kacıncı günün canım.
birbirimize uğur getirelim .nazar boncuklarıyla süslüyelim yazılarımızzııı
canım senin içinde bol bol dua etcem.:1hug:

kıyamam sana canım çok teşekkür ederim duaların için şimdiden bende senin için isteyen herkes için dua edicem . benim bugun 4.gün ama dünden beri gelmiyor yani bu ay 3 gün sürdü, 2. günü çok geldi bayagı sonra 3.gün normal geldi ondan sonrada gelmedi , sitrestende erken birmiş olabilir canım bilmiyorum ama işte 23ünden itibaren 14 gün sayacagım bende sonrada dogal yönden hamile kalmaya çalışacagım canım . buda hemen şimdi saydım:) 5 şubata falan denk geliyor garanti olsun ben 4 şubatta başlarım çalışmalara sonrası artık Allahtan canım hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin bizlere:Saruboceq:

:
aminnnnnnnnn canım yaaa.
benimde bugün 14. günüm ama bisde dün başladık.senin dediğin gibi 1 gün önce başşlamış olduk.hayırlısı canım.
ayrıca benimde 3 gün sürüyo kanamam soro akıntı oluo bitio.o hiç sorun değil.adet olmamız bile çok güzel canım.
şimdi 4 şubat ı beklioruz demek sora yine saymaya başlıcaz.saya saya ulaşcaz inşallah
:dance:

sende ayın kaçını bekliyoruz canım şimdi, yada dur söyleme o zaman sitres oluyoruz dur benim için ayın 4ünü bekliyoruz gibi bekleyelim hiç seni karıştırmayalım :) arada sen güzel haberi verirsin :lepi:

hadi hayırlı işler sana:hulya:

saol hayatım çok iş var çooooooooooooooook :hulya:

kızlar malesef bebeğimi kaybettim yine hamileydim tesadüf eseri hamile kaldım süprizdi anliyacağınız kalp atışlarını duymadan kimdeye müjde vermek istemedim ama malesef yarın alıyorlar cerrahpaşa tıp fakültesine gittim bebeğim ölmüş kalp atışları yok ve malesef kürtaj olmam gerekiyor araştırma yaptırmak için gittim cerrahpaşaya ilk olarak şuan smear testi yapıldı başkada bişi yapılmadı bide guatır testi yapıldı oda temiz çıktı acaba diğer testler ne zaman yapılacak bu arada yarın kürtajda olucam umarım siz mutlu olursun amacınıza allahında iznizyle kavşursunuz hayırlı akşamlar

canım yaaaa.gerçekten çok üzüldüm.yaşadıklarım gelio aklıma.senin kacıncı kaybındı.ben 3 bebeğimi kaybettim ve seni çok iyi anlıorum şu an.
çok çok üzüldüm geçmiş olsun canm.

çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum benimde iki tane öyle alındı , canım konuşmuştuk ama testlerini yaptırmadan hamile kalmasaydın keşke , artık olan olmuş canım sıkmamaya çalış canını ve tüm testlerini yaptırmadan hamile kalma birdaha büyük ihtimal senddede pıltılaşma var. Allah bir sonrakine ömür versin canım .Senin saglıgın yerinde olsun yine hamile kalırsın.

yeni güne merhaba kızlar.

merhaba canım nasılsın , nasıl gidiyor günün .

burda birkaç gündür yağmur var ,insanın canı hiç dışarı çıkmak istemiyor :umursamaz:

yaseminden bir haber alamadık merak ettim onuda.umarım herşey yolundadır.
sende beslenmene dikkat et formdan düşme olurmuopuyorumnanaktan

iyiyim hayatım.havalar hiç iyi değil canm.dışarı çıkmıorum canım.evde takılıorum işte.
yasemin bayadır uğramıo.bende merak ettim.
incir yiyorum tatlım enj için :roflol:
folik asit ve coraspine de devam.
sende folbiol içiosun dimi

evet canım bende folbiol içiyorum senin ne zamana kadar devam etcek çalışmaların canım , benimde az kaldı önümüzdeki hafta içinde başlıcak işte çalışmalarım:kedi:

incir ne için canım , enerji dışında başka birşeyde yarıyorsa bende alayım kuru incir yiyeyim bari , günde kaçtane peki yemek lazım . ( benim bildigim bir özelligi var ama oda bagırsaklarla ilgili :roflol: )

coraspirin kaçlık canım 100lükmü , ay insan ne kadar meraklı biri oluyor hamile kalmak isteyince kaydirigubbakcemile3

canımcım önümüzdeki hafta sonuna kadar çalışmaya devam diorum
inciride kür olarak yapmıorum.ölesine günde bi kaç tane yiyorum.
coraspirin 100 lük.
sanada çok bişi kalmadı aklımdasın bende merak ettiklerimi soruorum canım.istediğin kadar sorabilirsin tabikiiiiiiiii.
aaaa bide 1 aydır eşime keçiboynuzu kürü yapıorum.spermlar daha da artsın die.öle bi sorun yok ama faydası olcağını düşündüm.oda içio bi güzeeeeeeeeeeeel

kız bak söyledigin iyi oldu :) bizim evdede keçiboynuzu pekmezi var akşamları bir kaşık içireyim

pazar günüde kuru incir alayım günde birkaç tane yerim olsun biz işimizi garantiye alalım demi ama kaydirigubbakcemile5

akşam oldu hadi bakalım rast geleopuyorumnanaktan

al canım al.şifa olsuuuuuun
pekmezi akşam yatarkende sabah da ver yisiiiiin oooooooooh
bol enerji lasımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…