Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnnn canım
nasılsın , nasul geçti bakalım hafta sonun , bizim burda sürekli yagmur var canım eve tıkılıp kaldık biz malesef, sen neler yaptın
bu arada yasemin hala yok.
evet bende merak ettim yasemini ama galiba bugunlerde çok yogun o,
bende başladım canım çalışmalara erken olsa ne olurki dedim kendi kendime sonuçta yumurta olgunlaşmadan çatlamıyor yani daha erkeninde çatlamadan önce hamile kalmam zaten olanaksız , bu hafta bende başladım çalışmalara hafta sonuna kadar hatta diger hafta sonuna kadar devam edicem , bir boş bir dolu denicem şansımı işte. artık hayırlısı olsun sonunda şubatın 23 ünde falan eger adet olmamışsam bir ikigün daha beklerim sonra test cihazı alıp test yaparım belli olur, yok değilsede artık kısmet önümüzdeki aya gülüm yapcak başka birşey yok .
sende güneşli günün tadını çıkar , çık gez toz biraz temiz havayı cigerlerine çek :) topla enerjini:kedi:
benim yerimede gez olurmuopuyorumnanaktan
geldim canım az önceeyemek yapmaya başladım buaraada nette takılıorum
canım ya erken başlamakla iyi yapmışsın ama öbür hafta sonuna kadar dediğin gibi devam et.
biras yorucu olcek amaaaaa kolay gelsiiiin hihoyyyt
evet misafir kabul edilirrrrrrr,
yaseminden, sardunyadan hiç haber yok ne yaptılar acaba merak ettim bende
burda durmaksızın yagmur yağıyor canım , valla kıskandım seni battaniyenin altında dinleniyorsun demekyerimseniben bende birazdan çıkcam işleri toparlıyorum artık akşama girerim battaniyenin altına :)
iyi akşamlar canımcım opuyorumnanaktan
yok canım yaaa 30 dedğin ne kiii
ama hırs yapıp bebiş yapeces beraberceeeeee
ben 27 içindeyim.
buaralar günler çabuk geçse iyi olur tatlım ben meraklanmaya başladım bile.böle yapmasam iii olur aslındaaaa
çiçekcim senle aynı durumdayız, aynı korkuları yaşıyoruz ve ilerdede aynı korkuları yaşıcaz , o yüzden burda birbirimize destek olcaz her anlamda. Bu sefer igneler işe yarıcak ve bebegimizi kollarımıza alcaz , ben sitres yapmıcam artık valla bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur ne yapalım , saglıkla gelsinde isterse 3 ay sonra gelsin . burda birbirimize moral vercez canımcım.
hım unutmadan bugun grev var , genel grev sende katıl ( gerci bir boş günüme denk geldi benim )
eee dogal olarak bende grev yapıyorum bu akşam bebek çalışması yok kaydirigubbakcemile3
tekel işcilerine destek:)