Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydınnnnnnnnn canım

nasılsın , nasul geçti bakalım hafta sonun , bizim burda sürekli yagmur var canım eve tıkılıp kaldık biz malesef, sen neler yaptın

günaydınnnnnnnnn canım

nasılsın , nasul geçti bakalım hafta sonun , bizim burda sürekli yagmur var canım eve tıkılıp kaldık biz malesef, sen neler yaptın

canım burdada hafta sonu soğuktu,düğün vardı.oraya gittik :D
ama bugün hava güzel çok şükür güneşi gördük.şimdi çıkcam bende.gezmeyi özledim :D:D:D
bide çalışmalar var işte.bu hafta sonuna kadar aynı sistem devam.
sanada bişi kalmadı hadi hayırlısı

bu arada yasemin hala yok.

evet bende merak ettim yasemini ama galiba bugunlerde çok yogun o,

bende başladım canım çalışmalara erken olsa ne olurki dedim kendi kendime sonuçta yumurta olgunlaşmadan çatlamıyor yani daha erkeninde çatlamadan önce hamile kalmam zaten olanaksız , bu hafta bende başladım çalışmalara hafta sonuna kadar hatta diger hafta sonuna kadar devam edicem , bir boş bir dolu denicem şansımı işte. artık hayırlısı olsun sonunda şubatın 23 ünde falan eger adet olmamışsam bir ikigün daha beklerim sonra test cihazı alıp test yaparım belli olur, yok değilsede artık kısmet önümüzdeki aya gülüm yapcak başka birşey yok .

sende güneşli günün tadını çıkar , çık gez toz biraz temiz havayı cigerlerine çek :) topla enerjini:kedi:

benim yerimede gez olurmuopuyorumnanaktan

evet bende merak ettim yasemini ama galiba bugunlerde çok yogun o,

bende başladım canım çalışmalara erken olsa ne olurki dedim kendi kendime sonuçta yumurta olgunlaşmadan çatlamıyor yani daha erkeninde çatlamadan önce hamile kalmam zaten olanaksız , bu hafta bende başladım çalışmalara hafta sonuna kadar hatta diger hafta sonuna kadar devam edicem , bir boş bir dolu denicem şansımı işte. artık hayırlısı olsun sonunda şubatın 23 ünde falan eger adet olmamışsam bir ikigün daha beklerim sonra test cihazı alıp test yaparım belli olur, yok değilsede artık kısmet önümüzdeki aya gülüm yapcak başka birşey yok .

sende güneşli günün tadını çıkar , çık gez toz biraz temiz havayı cigerlerine çek :) topla enerjini:kedi:

benim yerimede gez olurmuopuyorumnanaktan

geldim canım az öncee :D yemek yapmaya başladım buaraada nette takılıorum
canım ya erken başlamakla iyi yapmışsın ama öbür hafta sonuna kadar dediğin gibi devam et.
biras yorucu olcek amaaaaa kolay gelsiiiin hihoyyyt

geldim canım az öncee :D yemek yapmaya başladım buaraada nette takılıorum
canım ya erken başlamakla iyi yapmışsın ama öbür hafta sonuna kadar dediğin gibi devam et.
biras yorucu olcek amaaaaa kolay gelsiiiin hihoyyyt

aynen dedigin gibi yapıyorum diger hafta sonuna kadar devam şimdiye kadar sanki herkes gidip yumurta büyüklügüne baktırıpmı hamile kaldı , çatlatma ignesi olmadan da hamile kalınabilir yani , hehehe aslında bu ay onu denicem bende :)

eee biraz yorucu oluyor haklısın bu konuda ama artık katlancaz:))))

kız burda bir yagmur yagıyor kaçgundur aralıksız gök delindi sanki , burnumuzu dışarı çıkaramıyoruz ohaoldumsmile
insanın içinden çalışmak gelmiyor yatakta tv izlemek geliyor:roflol:

yağmur yok burda canım ya.azcık düseldi hava
yaa ayıptır sölemesi kıskandırmak gibi olmasın ama bende battaniye altındayım :D:D:D

ya bu arada topiği ikimiz götürüosss :D
kıslarr misafir kabul edioooz :D

evet misafir kabul edilirrrrrrr,

yaseminden, sardunyadan hiç haber yok ne yaptılar acaba merak ettim bende
burda durmaksızın yagmur yağıyor canım , valla kıskandım seni battaniyenin altında dinleniyorsun demekyerimseniben bende birazdan çıkcam işleri toparlıyorum artık akşama girerim battaniyenin altına :)
iyi akşamlar canımcım opuyorumnanaktan

evet misafir kabul edilirrrrrrr,

yaseminden, sardunyadan hiç haber yok ne yaptılar acaba merak ettim bende
burda durmaksızın yagmur yağıyor canım , valla kıskandım seni battaniyenin altında dinleniyorsun demekyerimseniben bende birazdan çıkcam işleri toparlıyorum artık akşama girerim battaniyenin altına :)
iyi akşamlar canımcım opuyorumnanaktan

hıııııııııııım akşam battaniyenin altında yalnız olmican amaaaakaydirigubbakcemile5

günaydın canım , valla benim yaşım kemale erddi artık:) 30 oldum ben kız az daha zaman geçse yolun yarısı eder dicem :)))) ya sen kaç oldun, günler bir bakmışız geçiyor . şuna koştur buna koştur derken hoppp yıllar geçiyor gülüm. EEE artık bir bebegin vakti geldi demi ama .ınşallah onuda kazanıcaz birlikte :)

yok canım yaaa 30 dedğin ne kiii
ama hırs yapıp bebiş yapeces beraberceeeeee :D:D:D
ben 27 içindeyim.
buaralar günler çabuk geçse iyi olur tatlım ben meraklanmaya başladım bile.böle yapmasam iii olur aslındaaaa

yok canım yaaa 30 dedğin ne kiii
ama hırs yapıp bebiş yapeces beraberceeeeee :D:D:D
ben 27 içindeyim.
buaralar günler çabuk geçse iyi olur tatlım ben meraklanmaya başladım bile.böle yapmasam iii olur aslındaaaa

bende meraklanmaya başladım aslında ama kendim için değil senin için benim çünkü önümüzdeki hafta sonuna kadar çalışmalar devam . senin olman gereken adet günün neydi canım ben sana çaktırmadan içimden içimden bekliyeyim bari :))))

benim taaa ay sonunda belli olcak daha yeni başladım sayılır yani o yüzden rahatım 20sinden sonra başlar benimde telaşım:)

ayyyy kıyamam ben sana seni çok iyi anlıyorum canım , şimdi rahatım ben ama gecen ay nasıl heyecanlanmıştım anam günler geçmez olmuştu internetten gebelik belirtilerini okuya okuya ezberlemiştim hepsini:) şimdi daha çokkkk var benim ondan rahatım ama yine ogunlerde istemesemde merak ederim . seninde az kalmış canımcım başka şeyler düşün kafanı oyala , zaten aramızdada çok yok bir hafta var sadece.

hayırlısyla yıtsakya la bu ay:)))))) hamiş kalsak ya la , ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

ewet canımcım yaaa,
aslında benim için hamile kalınca kalbi duracak die asıl korkular o zman başlıcaaak.
3 tane kaybettim canım ya dile kolay çok zor günler geçirdim
şu iğneler tek umudum biliomusun.

bide şimdiye kadar hangi ay korunmadıysam hamile kaldım.bu sefer bide hamiş olmazsam die de merakla bekliorum.şanssızlıklar peşimi bırakmıo gibi.bide bu ay bu çıkarsaa

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

çiçekcim senle aynı durumdayız, aynı korkuları yaşıyoruz ve ilerdede aynı korkuları yaşıcaz , o yüzden burda birbirimize destek olcaz her anlamda. Bu sefer igneler işe yarıcak ve bebegimizi kollarımıza alcaz , ben sitres yapmıcam artık valla bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur ne yapalım , saglıkla gelsinde isterse 3 ay sonra gelsin . burda birbirimize moral vercez canımcım.

hım unutmadan bugun grev var , genel grev sende katıl ( gerci bir boş günüme denk geldi benim )

eee dogal olarak bende grev yapıyorum bu akşam bebek çalışması yok kaydirigubbakcemile3
tekel işcilerine destek:)

çiçekcim senle aynı durumdayız, aynı korkuları yaşıyoruz ve ilerdede aynı korkuları yaşıcaz , o yüzden burda birbirimize destek olcaz her anlamda. Bu sefer igneler işe yarıcak ve bebegimizi kollarımıza alcaz , ben sitres yapmıcam artık valla bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur ne yapalım , saglıkla gelsinde isterse 3 ay sonra gelsin . burda birbirimize moral vercez canımcım.

hım unutmadan bugun grev var , genel grev sende katıl ( gerci bir boş günüme denk geldi benim )

eee dogal olarak bende grev yapıyorum bu akşam bebek çalışması yok kaydirigubbakcemile3
tekel işcilerine destek:)

ilahi sanaaa kaydirigubbakcemile2
tesadüfe bak yaaa benimde boş günüm :D:D:D
aslında bugün doluydu ama dün şaştıııı benim durum.kaçamadım mecbureen dün dolduuu :roflol:

Back