Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

merhaba kızlar.maalesef benimde başımdan geçen iki düşük var.ben özel hastanede çalışıyırum bütün testleri yaptırdım. kromozom analizide dahil hepsi temiz çıktı. smear yaptırmadım ama. size sorum smear yaptırmam gereklimi. Dokorum benden böyle bişiy istemedi

çok geçmiş olsun arkadaşım...bendende istemediler smear...gerekli görseydi dr um mutlaka isterdi...istersen yaptır aklında kalacağına çok basit bir işlem...

bu kadar kafanıza takmayın arkadaşlar inanın olacağı varsada olmaz hiç düşünmeyi korunmayı bıraktığınızı unutmayın ne kadar mutlu kafanız rahat olursa kalmanızda o kadar rahat olur

hayırlı cumalar arkadaşlar

simirle ilgili soru soran arkadaşımız vardı galiba , canım simir testini her kadının 6 ayda bir yaptırması gerekiyor doktorlar ondan istiyorlar illaki onların istemesi gerekmiyor tabi sende gidip bir saglık kuruluşundan yaptırabilirsin , simir testi aslen rahim kanseri varmı yokmu onu araştırmak için ama sonuçta eger mantar , enfeksiyon ve benzeri birşeyde varsa teste hemen çıkıyor . çok basit bir işlem , şimdi olmasada bir ara kesin yaptırmanı tavsiye ederim , erken teşhis herzaman önemlidir o sebepten haydi bayanlarrrrrrrrrrrr 6 ayda bir simir testi vermeyeeeeeeekaydirigubbakcemile5

yasemin canım sanada kolay gelsin artık haftaya bol bol dinlenirsin:) bu arada verdigin linki dikkatle okucam canımcım bunun ne kadar önemli oldugunu biliyorum.

çiçek sende yemene içmene dikkat et , kocanıda bu aralar sıkı besle artık balla , kaymakla:) çabuk bize bir yegen veropuyorumnanaktan

hayırlı cumalar arkadaşlar

simirle ilgili soru soran arkadaşımız vardı galiba , canım simir testini her kadının 6 ayda bir yaptırması gerekiyor doktorlar ondan istiyorlar illaki onların istemesi gerekmiyor tabi sende gidip bir saglık kuruluşundan yaptırabilirsin , simir testi aslen rahim kanseri varmı yokmu onu araştırmak için ama sonuçta eger mantar , enfeksiyon ve benzeri birşeyde varsa teste hemen çıkıyor . çok basit bir işlem , şimdi olmasada bir ara kesin yaptırmanı tavsiye ederim , erken teşhis herzaman önemlidir o sebepten haydi bayanlarrrrrrrrrrrr 6 ayda bir simir testi vermeyeeeeeeekaydirigubbakcemile5

yasemin canım sanada kolay gelsin artık haftaya bol bol dinlenirsin:) bu arada verdigin linki dikkatle okucam canımcım bunun ne kadar önemli oldugunu biliyorum.

çiçek sende yemene içmene dikkat et , kocanıda bu aralar sıkı besle artık balla , kaymakla:) çabuk bize bir yegen veropuyorumnanaktan

asnilcim alemsin gerçekten :teytey:
kocam hastaydı zorla iyleştirdim sen bana lazımsın dedim.şurda bi haftamız kaldı sırnaşık şey
keçiboynuzu içiriom onaaaadelikafadulden

asnilcim alemsin gerçekten :teytey:
kocam hastaydı zorla iyleştirdim sen bana lazımsın dedim.şurda bi haftamız kaldı sırnaşık şey
keçiboynuzu içiriom onaaaadelikafadulden

valla artık keçiboynuzumu içirirsin yoksa direk yedirmisin bilmem canım:roflol: ama ben küçük yegenimi isterim sizden:)

bak ilişkiden yarım saat önce erkegin türk kahvesi içmeside çok iyimiş bir doktorun sitesinde okumuştum spermin hızını arttırıyormuş canımcım.
opuyorumnanaktan

kızlar çok üzgünüm , dün çok kasıklarım agrıyordu sonra birde baktım bir damla kan gelmiş , bu sabahta akıntıyla karışık kanamam geldi yani bugun kesin adet olurum ben daha normalde var ama sitresten erken oldum galiba :(

beni geçtik bu ay artık , sizlerden güzel haberler bekliyorum canlarım

sizler güzel haberler verinde moralim düzelsin kızlar...

iyi hafta sonları

kızlar çok üzgünüm , dün çok kasıklarım agrıyordu sonra birde baktım bir damla kan gelmiş , bu sabahta akıntıyla karışık kanamam geldi yani bugun kesin adet olurum ben daha normalde var ama sitresten erken oldum galiba :(

beni geçtik bu ay artık , sizlerden güzel haberler bekliyorum canlarım

sizler güzel haberler verinde moralim düzelsin kızlar...

iyi hafta sonları

canım yaaaaaaaaaa :( hasta olcağına eminmisin.belki üstüne görüosundur ne bilim.
asnilcim kesin haberi ver tamam mı bakcam ara sıra.eğer olmazsada üzülmeyelim bitanem.sağlıklı olsunda geç olsun hep bunu sölüorum canım benim.çok öpğorum seni.

canım yaaaaaaaaaa :( hasta olcağına eminmisin.belki üstüne görüosundur ne bilim.
asnilcim kesin haberi ver tamam mı bakcam ara sıra.eğer olmazsada üzülmeyelim bitanem.sağlıklı olsunda geç olsun hep bunu sölüorum canım benim.çok öpğorum seni.

valla canım belim agrıyor , kasık agrım vardı önceleri o geçti hafiften belim agrıyor artık , birde kahverengi şeklinde hafif kanamalarım var yani idrara çıkarken görüyorum , sanki adet olcakmışım gibi bir hal var özerimde bugun yarın olurum heralde, bazen benim adetten bir gün öncesinde böyle akıntyla karışık kanamam geliyordu. kısmet gülüm üzülmemeye çalışıyorum eşim sağolsun çok destek oluyor bana , olmazsa olmasın diyor ben seni çocuk içinmi sevdim. artık önümüzdeki aylara bakalım.

güzel haberler sizden artık , ben önümüzdeki ay vericem size haberleri canlarım.

valla canım belim agrıyor , kasık agrım vardı önceleri o geçti hafiften belim agrıyor artık , birde kahverengi şeklinde hafif kanamalarım var yani idrara çıkarken görüyorum , sanki adet olcakmışım gibi bir hal var özerimde bugun yarın olurum heralde, bazen benim adetten bir gün öncesinde böyle akıntyla karışık kanamam geliyordu. kısmet gülüm üzülmemeye çalışıyorum eşim sağolsun çok destek oluyor bana , olmazsa olmasın diyor ben seni çocuk içinmi sevdim. artık önümüzdeki aylara bakalım.

güzel haberler sizden artık , ben önümüzdeki ay vericem size haberleri canlarım.

hayırlısı canım. önümüzdeki ay inşaaaaaaaaaaaaaaaallah:1hug:

nazlı ablacım umarım iyiisndir seni hiç am hiç unutmadım gülüm semayla görüşüyoruz doğumuna az kaldı rabbim en kısa zamanda sana ve sen gibi bebebk bekleyenleri sevind,rsin seni kocamn öpüyorum güzel kız seni hiç unutmayan ablan:) serpoş

günaydın canlarım...asnilciğim üzülmek yok tatlım bu ay olmaz bir dahaki ay olur...amacımız ne yeterki sağlıkla gelsin meleklerimiz...umutlarımızı sonraki aya aktarıyoruz hemen...:))

günaydın canlarım...asnilciğim üzülmek yok tatlım bu ay olmaz bir dahaki ay olur...amacımız ne yeterki sağlıkla gelsin meleklerimiz...umutlarımızı sonraki aya aktarıyoruz hemen...:))

desteginiz için çok teşekkürler canlarım
canım ya ben 24,ünde adet oldum hamile değilmişim yani , bende şaştım çünkü ne zaman korunmasam direk hamile kalmıştım diger ikisinde bunda neden böyle oldu anlayamadım birde hep sanıcısız olurdu agrı nedir bilmezdim ilkkez bu sefer agrılı oldu adetim, hayırlısı diyelim .

dedigin gibi canım yılmak yok artık önümüzdeki aya bakacagız , en azından zamanında geldi gecikmedi adetim ...

hem böylece belki hep beraber aynı ayda hamile kalırız :):Saruboceq:

iyi olmaya çalışıyoruz çiçekcim sen nasılsın iyimisin bittimi senin adetin , benimde 3.günü bugun sen ilaç falan kullanmadan dogal yollardan hamile kalacaksın demi canım yani klomen yada çatlatma ignesi kullanmadan demek istiyorum . kafam karışık benimde gecen sefer kullandım kalmadım acaba bu ay bende dogal yollardan hamile kalmayımı denesem ne diyorsunuz arkadaşlar bir akıl verin bana

Back