Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

maşallah yiğidimize canım benim... ayyy ben şimdi şimdi anlıyorum heyecanını benim de kalbim duracak gibi oldu... Rabbim doğumlarını gösterdiğinde napıcaz hiç bilmiyorum ben kesin ağlarım o bir gerçek de...

maşallah arkadaşım ne güzelRabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin .Rabbim bu mutluluğu bizlerede yaşatır inşallah

maşallah tualinacığım .Allahım nazarlardan korusun.sizin güzel haberleriniz bizlerede moral oluyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin İNŞALLLAAH

aaaaa süpermiş yaaa çok sevindim hadi bakalım yeni bombayı senden bekliyoruz hayırlısıyla

canım gözünaydın maşallahrabbim sonuna kadar güzel haberler duymayı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş..

inşallah canım.allahım hepimizin yardımcısı olsun.sen naptın doktora gittin mi?

gittim cnm polip buldular bu seferde adet bitiminde tekrar gidicem bakalım geçmişmi öyle yani ben artık kendi dertlerimle sizi sıkmak istemiyorum yeterince herkesin derdi var zaten o yüzden herşeyin sahibine sığınıp sabrediyorum bekliyorum

nazlıcın ne demek kimseyi sıkmak istemiyorum bizden mi bahsediyosun:26: tabii ki anlatacaksın biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcaz neden burdayıoz ama dimi
bu arada tontişi ısırmak için sıraya girmen lazım şekerim... o kadar çok kişi var ki ısırcak evladımın her yeri mosmor olacak ayollll

saol cnm benim zaten benim yaradandan sonraki en beni anlayan dostlarım sizlersiniz kıssss bi doğsunda sıraya gireriz ısırmak için sorun değil şimdiden korkutmayalım gözünü dimi sonra yavrucak dicek acaba doğmasamda annemin sıcacık göbüşünde böyle kalsammı diye naz yapıcak tabi çocukta haklı nelerle karşılaşacağını bir bilse :84::86:kız bu arada allah mı söyletti ne bu yazıyı yazarken içimden senin fasulyenin erkek olduğu geçti

Son düzenleme:

arkadaşım biz burda kader arkadaşı olduk sıkmak ne demek, dertler paylaştıkça azalır.Tabiki dertlerimizi birbirimize anlatacağız ki birbirimize yardımcı olacağız.Bizi bizden başka kim anlayabilir ki aynı acıları yaşayan bizleriz.arkadaşım artık tedavisi var herşeyin.benimde iyice psikolojim bozuldu bazen bende düşünüyorum, bendede tedavisi olan bir hastalık olsaydı da tedavi olup bebeğimi kucağıma alsaydım diye hiç bir sorun çıkmaması böyle belirsizlik içinde olmak insanı daha çok üzüyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimizin muradını versin inşallah.Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah Rabbim büyük dualarımızı eksik etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…