slm kızlar...tuğçeciğim kocaman maşallah fasulyemize ...bizde dün ayrıntılı ultrasonumuza gittik dr amcamız çok begndi maşallah süphan allah rabbm nazarlardan korusun herşey yolunda kızlar, ama ben çok heyecanlandım...:))
2nizede maşallah hep böyle sorunsuz olur inş......
kızlar günaydın herkese iyi pazarlar... dün dr gittik teyzeleri benim fasulyenin kolları bacakları oluşmuş koca kafalı koca göbekli bişey olmuş gözlerime inanamadım resmen insana benziyor artık... gözyaşlarıyla geçti zaten muayene... dr herşeyin çok iyi olduğunu söyledi... 2.80 cm miş boyu sat a göre uyumlu 3 gün geriden geliyodu aarayı kapatmış çok şükür... 2 hafta sonra testlere başlayalım dedi inşşallah onlar da sorunsuz çıkarsa artık hamileliğimin tadını çıkarıcam... dünden beri cd sini kaç kez izledim hiç bilmiyorum... Rabbim tez vakit olmayan herkese nasip etsin inşallah....
maşallah tualinacığım .Allahım nazarlardan korusun.sizin güzel haberleriniz bizlerede moral oluyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin İNŞALLLAAHslm kızlar...tuğçeciğim kocaman maşallah fasulyemize ...bizde dün ayrıntılı ultrasonumuza gittik dr amcamız çok begndi maşallah süphan allah rabbm nazarlardan korusun herşey yolunda kızlar, ama ben çok heyecanlandım...:))
amtcdm sen nasılsın nasıl gidiyor bakalımmmmm:80:
iyiyim nazlıcığım.arkadaşların güzel haberlerini aldım çok mutlu oldum.bende korunmayı bıraktım beklemedeyim artık bebişi. Bir yandan da korkuyorum.hayırlısı artık canım, sen napıyosun doktora gittin mi?
inşallah canım hayırlısıyla Rabbim bizlerede nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı.amtcdm sen nasılsın nasıl gidiyor bakalımmmmm:80:
Sakın korkma ii düşün sonuda ii olsun
kızlar günaydın herkese iyi pazarlar... dün dr gittik teyzeleri benim fasulyenin kolları bacakları oluşmuş koca kafalı koca göbekli bişey olmuş gözlerime inanamadım resmen insana benziyor artık... gözyaşlarıyla geçti zaten muayene... dr herşeyin çok iyi olduğunu söyledi... 2.80 cm miş boyu sat a göre uyumlu 3 gün geriden geliyodu aarayı kapatmış çok şükür... 2 hafta sonra testlere başlayalım dedi inşşallah onlar da sorunsuz çıkarsa artık hamileliğimin tadını çıkarıcam... dünden beri cd sini kaç kez izledim hiç bilmiyorum... Rabbim tez vakit olmayan herkese nasip etsin inşallah....
amin yelizciğim hepimiz için inşallah sağsağlim kucağımıza alalım yavrularımızı...tualina canım maşallah rabbim rabbim hep böyle sağlıklıca devam etmeyi nasip etsin.
inşallah canım.allahım hepimizin yardımcısı olsun.sen naptın doktora gittin mi?
nazlıcın ne demek kimseyi sıkmak istemiyorum bizden mi bahsediyosun:26:Tabii ki anlatacaksın biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcaz neden burdayıoz ama dimi
Bu arada tontişi ısırmak için sıraya girmen lazım şekerim... O kadar çok kişi var ki ısırcak evladımın her yeri mosmor olacak ayollll
gittim cnm polip buldular bu seferde adet bitiminde tekrar gidicem bakalım geçmişmi öyle yani ben artık kendi dertlerimle sizi sıkmak istemiyorum yeterince herkesin derdi var zaten o yüzden herşeyin sahibine sığınıp sabrediyorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?