Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

tuğçeciğim stres yok artık , üzme bakıyım minnoşumuzu herşey yolunda gidecek allahın izniyle içini ferah tut sen, hamileliğin tadını çıkar bakalım :)))

günaydın kızlar.. yasemincim tatlı telaş bebem için herşey iyi olsun inşallah hepimiz için... yaa bişey sorucam size ben dün iğneyi yaparken ilk kez yaptığım yer kanadı... hala göbeğimden yapıyorum... gerçi artık zorlanmaya başladım çünkü yapabileceğim yerler hep morardı ve artık acımaya başladı ama kanayınca çok korktum... sizce neden kanamıştır??? hemen bir damla oldu ama:26:

normal canım kanaması kılcal damara falan denk gelmiştir iğneyi çıkarırken..benimkilerde çok morarıyor sorma, sağ bacağım ve sağ karnımdan yapabiliyorum sadece diğerleri iptal çok acıyo iğne bile batmıyor, allah yardımcımız olsun herşey yavrularımızın sağsağlim dünyaya gelmesi için...

nbr cnm nasılsın cnm yaaa ne güzel 21 haftalık oldun yolun yarısına geldin karnında büyümüştür

nbr cnm nasılsın cnm yaaa ne güzel 21 haftalık oldun yolun yarısına geldin karnında büyümüştür

nazlıcığımrabbime binlerce kez şükür yarıladık canım, inan rüya gibi bazen inanamıyorum allahım bu günleri göterdi darısı kucağıma almak yiğidimi, evet karnım büyüdü canım tabi bende büyüdüm...:)))

ayyy canım benim walla çok sağol... içimi rahatlattın inan...

kızlar günaydın herkese iyi pazarlar... dün dr gittik teyzeleri benim fasulyenin kolları bacakları oluşmuş koca kafalı koca göbekli bişey olmuş gözlerime inanamadım resmen insana benziyor artık... gözyaşlarıyla geçti zaten muayene... dr herşeyin çok iyi olduğunu söyledi... 2.80 cm miş boyu sat a göre uyumlu 3 gün geriden geliyodu aarayı kapatmış çok şükür... 2 hafta sonra testlere başlayalım dedi inşşallah onlar da sorunsuz çıkarsa artık hamileliğimin tadını çıkarıcam... dünden beri cd sini kaç kez izledim hiç bilmiyorum... Rabbim tez vakit olmayan herkese nasip etsin inşallah....

maşallah tugcecim ne büyük mutluluk ALLAHIM işallah kucana almayıda nasip eder darısı başımıza isteyen herkeze rabbim nasip etsin

slm kızlar...tuğçeciğim kocaman maşallah fasulyemize ...bizde dün ayrıntılı ultrasonumuza gittik dr amcamız çok begndi maşallah süphan allah rabbm nazarlardan korusun herşey yolunda kızlar, ama ben çok heyecanlandım...:))

Maşallah maşallah ALLAH ım sağsalim doğmasınıda hayırlısıyla nasip etsin tualinacım,,,,darısı isteyen herkezlere işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…