maşallah yelizcim inşallah hep böyle devam etsin...
ÇOK ŞÜKÜR CNM N OLSUN İŞTEgünaydın kızlar...naber nasılsınız, bizden iyilik bir sıkıntımız yok büyümeye çalışıyor minnoşum tabi annesinide büyütüyor :)) yelizciğim sevindim canım ayrıntılının iyi çıkmasına önümüzdeki hafta bizde gideceğiz ayrıntılı ultrasona...nazlım hayırlısı olsun hakkında kuzum ama çok uzatmışlar ama olsun temkinli olmaları güzel geç olsunda güç olmasın arkadaşım...tuğçeciğim güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum arkadaşım dikkat et kendine ve minnoşumuza...[/QUOTE
sağol canımcım demek sizin de ayrıntılı ultrason olacak inşallah güzel haberler gelir canım... ne güzel artık az kaldı yeliz ile senin meleklerinize kavuşmanıza... ben düşünüyorum da temmuza kadar ohooooo nasıl geçecek bilmiyorum:)))
günaydın nazlım.... iyiyim canım sağolasın cumartesi kontrolümüz var bakalım dr ikili test için gün verecek herşey normal ise eğer aralık sonu gibi yapılır sanırım şimdiden onun stresi başladı test sonucu iyi çıksın da artık bende hamile moduna giriimm inşallah... sen nasılsın birtanem???
normal canım kanaması kılcal damara falan denk gelmiştir iğneyi çıkarırken..benimkilerde çok morarıyor sorma, sağ bacağım ve sağ karnımdan yapabiliyorum sadece diğerleri iptal çok acıyo iğne bile batmıyor, allah yardımcımız olsun herşey yavrularımızın sağsağlim dünyaya gelmesi için...
nbr cnm nasılsın cnm yaaa ne güzel 21 haftalık oldun yolun yarısına geldin karnında büyümüştür
normal canım kanaması kılcal damara falan denk gelmiştir iğneyi çıkarırken..benimkilerde çok morarıyor sorma, sağ bacağım ve sağ karnımdan yapabiliyorum sadece diğerleri iptal çok acıyo iğne bile batmıyor, allah yardımcımız olsun herşey yavrularımızın sağsağlim dünyaya gelmesi için...
kızlar günaydın herkese iyi pazarlar... dün dr gittik teyzeleri benim fasulyenin kolları bacakları oluşmuş koca kafalı koca göbekli bişey olmuş gözlerime inanamadım resmen insana benziyor artık... gözyaşlarıyla geçti zaten muayene... dr herşeyin çok iyi olduğunu söyledi... 2.80 cm miş boyu sat a göre uyumlu 3 gün geriden geliyodu aarayı kapatmış çok şükür... 2 hafta sonra testlere başlayalım dedi inşşallah onlar da sorunsuz çıkarsa artık hamileliğimin tadını çıkarıcam... dünden beri cd sini kaç kez izledim hiç bilmiyorum... Rabbim tez vakit olmayan herkese nasip etsin inşallah....
slm kızlar...tuğçeciğim kocaman maşallah fasulyemize ...bizde dün ayrıntılı ultrasonumuza gittik dr amcamız çok begndi maşallah süphan allah rabbm nazarlardan korusun herşey yolunda kızlar, ama ben çok heyecanlandım...:))
:44:
:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?